Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky holky, ozivuji tuto recenzi, moc se libo tyto golfky nebo caratero alfa - poradite mi prosim? Dekuji ![]()
Dobrý den, prosím máte zkušenosti s 4baby shape 2016? Děsím se drncání kočárku (chudák dítě). Sporťák je nám už malý a tento je odpružený, tak zda se dá projet horším terénem, neupravenou cestou a pod. Nebo existují jiné golfáče do terénu? Moc díky za každou odpověď.
@Majka 03
Zkušenosti mám. Máme tedy 4baby Shape evolution, kupované 03/2015 a jezdíme do dnes. Je prostorný a vyspí se v něm můj 95cm velký syn. Horším terénem se s nim projet dá. Není to tedy jako s kočárem, co má kola nafukovací, ale do lesa mezi kořeny už jsme ho vytáhly několikrát.
Díky za reakci. Dá se otvor ve střeše zavřít nebo mu tam bude svítit sluníčko? Na netu jsou jen 3 fotky takž to není z toho poznat.
@Majka 03
Není tam otvor. Je to igelit, pod kterym je ješte taková černá síťovina. Se sluníčkem nikdy problém nebyl
vidíš na děťátko, když spinká.
2letá hočička se do nich vejde, kolečka jsou menší, ale nerachtají. na rovným povrchu super - do terénu to není, ale to asi žádný golfky.