Golfky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
614
25.11.05 07:45

Ahoj,
mam otazku pro Bergii, psala, ze ma Chicco C5! Mam ho taky, uz od dubna - do ted (temer) super! ALE… Zacala byt fakt zima, tak jsem vytahla nanoznik a ejhle - kdyz ho nahore pridelam, tak ho ma Kuba tesne nalepenej na brade, ze nemuze ani pohnout hlavou :( a rve a rve a rve!
Tobe jde pridelat v pohode?
Jsem z toho fakt nestastna, protoze jsme museli koupit novej fusak, kterej by tam jakz takz pasoval, aby Kubovi nebylal zima (puvodne jsem predpokladala, ze zimu zvladneme s teplejsim oblecenim, dekou a nanoznikem, ale bohuzel… )

Podobny problem mam s plastenkou u nohou - pro zmenu ma Kuba strasne skrceny nohy :( To jsem vyresila ockama ze stahovacich pasek, na ktery plastenku pridelavam, ale neni to uplne ono :(
A jeste jeden dotazek - co ti dela brzda? Nam se uvolnily nyty, takze brzda pri jizde rachta, nehlede na to, ze kdyz jedu po zpatku (treba pri sjizdeni z eskalatoru), tak se mi kocar sam zabrzduje :cry: Ted resim, jestli to dat do opravy a byt mesic bez kocaru nebo jestli to vydrzime, nebo jesti rekneme tatinkovi, ktery nam ty nyty predela, bude to hned hotovy, ale zase prijdeme o zaruku… Ach jo!

Pro Sany - odnimatelnou boudicku maji (dokonce ji rozdelujou na zimni - zadni cast boudy s kapsou) a letni (samotna bouda), 5ti bodove pasy taky (ale nic moc, delka jednotlivych pasu mi pripada trochu neadekvatni detske postavicce - pas mezi nohama je dost dlouhy, i kdyz je na tu nejkratsi moznou vzdalenost, takze Kuba sklouzaval dolu a polosedel/pololezel - pro zada nic moc :( ) a o brzde jsem uz psala…

Takze ja uz bych si Chicco C5 znova nekoupila… :roll:
 Eliska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
25.11.05 09:26

Mrknete se na tenhle ja jsem ho nedavno poridila a zatim nemam zadne stiznosti…skvele se s nim cestuje i s malym mimi :D
 http://cam-neonato.vltava2000.cz/…dsdetail.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
25.11.05 17:22

Ahojky

Sluniku, a je k tomu i nánožník? Já uvažuju o koupi golfek už teď, i když má malá 8,5 měsíce. Ale jedná se mi o cestování. mají ty golfky nafukovací kolečka?

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
17.3.06 22:42

Ahojky,

trochu oživím diskuzi a jen pro zajímavost přidávám odkaz na „kočárek“, který jsem náhodou našla. Nepochybuji o tom, že spoustě z vás nebude připadat příliš praktický, ale co kdyby :D .
 http://www.detskagalerie.cz/…12140326.jpg

Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.06 21:43

Ahoj,
ráda bych koupila golfky, ale na obříka :P 21 měs. 95 cm a 16 kg, problém je s nosností, u golfek všeobecně 15-18 kg. Bydlíme na konci malého města a kočárek potřebuji. Prosím maminky obříků o radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.06 13:59

Nemáte někdo zkušenost s tímto kočárkem? http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Díky Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4