Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, jedeme na Lipno a potřebuji si pořídit golfky. Líbí se mi Cam Flip a Babypoint Lotus. Máte s nimi někdo zkušenosti? Mám dva velké kočárky doma, takže hledám golfky max do 3000,–, které se jsou lehké a skladné. Děkuji za odpovědi ![]()
@Manu
Mame Cam flip…no asi normalni golfky no. Mame je na cesty kdyz nechcem tahat sportak. Neni to zadny slagr, ale svoje si odjezdi. Nevim pro jak stare dite je mate, resp. tezke. S malou 10m/9kg je to pohoda na ovladani. Starsi 2.5r/14kg uz se v nich temer vozit neda, uz je na ne dost tezkej a spatne se s nima zataci.
No já vím, že do 3000,– nic extra nekoupím, ale potřebuju něco skladnýho, když jedeme na dovču nebo na výlet, protože ty moje kočárky zaberou skoro celý kufr. No a ve městě máme všude kostky, tak aby to nebylo vyloženě hrkátko.
@Manu
Jako nedokazu uplne poradit, podle me jsou hrkatko vsechny golfky, protoze je to proste dano tou konstrukci. Nam staci, ale necekam od toho zadne zazraky, ale ted treba jedem na tyden na dovolenou s golfkama, ale nebudem nikde moc pochodovat, jedem k pribuznym. Ale courala jsem s golfkama i v centru Prahy a slo to, ale opravdu to neni pro tezke a velke dite. Pred rokem syn v pohode, ted uz by to bylo utrpeni, ale je tedy i hodne vysokej.
Kupovala jsem Cam Flip před týdnem. Potřebuju lehké, jednoduché golfky na občasné použití. Oproti jiným mi přijdou celkem prostorné, syn je sice drobek, ale ve 2 letech a 3 měsících se vejde krásně, má něco přes 11 kilo. Super je madlo před dítě, co se složí i s kočárem.
Nevýhody: velká zadní kola (široká), všichni do nich kopem. Nic pro vyšší rodiče, mám 172 cm a snesla bych vyšší madla (v obchodě mi to nepřišlo). A hned po týdnu a fakt pár vyjetích vržou a divně rachtá jedno z koleček
A to jsem jela jen po chodníku, žádný terén, nic.
@barbuchablond
Tak ja mam 171 a prijdou mne akorat a to kopani je o zvyku. Taky jsme hned do nich kopali, ale po par dnech se naucili s nima chodit a uz nekopeme. Jinak kola hrkac jsou, ale to jsou asi vsechny takovy golface.