Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Zapp Xtra?
Přidejte zkušenost s Quinny Zapp Xtrano, v čem je zapp praktičtější
, já ho mám po prvním dítku , je super, ale to polohování chybí, takže jsem objednala sedačku xtra a až malá nebude spát a povyroste, natáhnu zpátky nepolohovací původní sedačku, je větší. Nevím, jak tvůj malej, ale v roce myslím ještě dost spěj, ne? min. po obědě ? takže bych buď koupila obyč a doobjednala polohovací sedačku a nebo xtra a časem dokoupila obyč potah
Ja mam zapp a myslim ze v pohode:)
Kamosce spal malej ( od 8 mi mesicu) v zappkach v sede a rad, nosili sebou plysaka kterym mu podlozily hlavicku a spinkal. Mamka me rikala ze je jsem od roka spala jen v sede( tenkrat nebyly polohovaci golfky) a v pohode. Hlavne klasicke zapp jsou super skladne a maji parametry sportaku
za me zapp klasickej a kdyztak mas sportak ne?
@evinax píše:
no, v čem je zapp praktičtější, já ho mám po prvním dítku , je super, ale to polohování chybí, takže jsem objednala sedačku xtra a až malá nebude spát a povyroste, natáhnu zpátky nepolohovací původní sedačku, je větší. Nevím, jak tvůj malej, ale v roce myslím ještě dost spěj, ne? min. po obědě ? takže bych buď koupila obyč a doobjednala polohovací sedačku a nebo xtra a časem dokoupila obyč potah
Evinax: a on se da dokoupit na polohovaci zappky ten nepolohovaci potah????To by se mi siklo… ![]()
Ty polohovaci zacvaknes do te konstrukce nepolohovaciho, potom co na nepolohovacim sundas potah.
Přesně tohle právě řeším i já
… počítám a počítám, jak by kočárek vyšel nejlevněji s polohovaním i bez a po prozkoumání internetu jsem se dostala na částku 6900,– Kč i s poštovným (vše nové), což myslím, že zas až tak špatné není. Pokoušela jsem se sehnat použitý nepolohovací potah na zappa v barvě brown boost, ale bohužel marně, tak pokud by zde byl náhodou někdo s hnědým zappíkem a chtěl obnovit barvu, byla bych ráda za nabídky
.
Ahoj holky, tak já si dnes koupila ten nepolohovací potah a nasadila na zappky-spokojenost, dcera si lebedí, je prostornější než polohovací nástavba. Takže za mě závěr asi takovýto: pro menší děťátko, je super mít tu polohovací variantu, ale když už dítě ťape a tolik toho nenachodí, tak je skvělá varianta nepolohovací…
Ifff-já našla nejlevnější 2012 tady:
http://www.levne-kocarky.eu/product.php?…
a pokud bys oželela svou zamilovanou barvu, tak tady je potah nepolohovací nejlevnější (ten světlounký „akce“):
http://www.babypark.cz/…zapp-sedacka#…
tak toliko mé nové poznatky…-)))
![]()
Ahoj holky, jdu pro radu, jde na xtru 2011 asi doufám, že je to 2011, nějak nějaké madlo? Díky díky
Ahoj omlouvám se, ale nějak jsem nepochopila dotaz-na xtru se dá koupit madlo za cca 500kč:
http://www.funbaby.cz/…ra-2012.html
To se připojí k těm kloubům, co jsou u polohovací sedačky. Pokud myslíš quinny zapp nepolohovací, tak na něj se koupit madlo, pokud vím nedá, ale někdo psal, že se na něj dá napresovat madlo myslím z chicca-já to ale nezkoušela. Mám nepolohovací i xtra s madlem a to madlo je bezva… ![]()
Zrovna dneska jsem na něj koukala. Chci ho koupit okolo března, kdy dceři bude 8 měsíců. Fakt je dobrý? Nedá se lehce rozbít?
Zrovna dneska jsem na něj koukala. Chci ho koupit okolo března, kdy dceři bude 8 měsíců. Fakt je dobrý? Nedá se lehce rozbít?
@Elilen je dobrý, fakt. Jestli se dá rozbít nevím-dcerce byly už 2, když začala jezdit-ale naučila se ho odepínat a zapínat, takže si sama vylezla na kočár, zapla ho, když chtěla ven, tak jsem jen rozpla pás a ona si sama otevřela. Jen fajn, že se otvírá jako vrátka, takže se nemusí odepínat komplet, prostě jen jedna strana a tudíž nehrozí, že se někde zapomene apod…Za ty peníze je fakt super, já jsem spokojená. Kolikrát ani nejezdila připoutaná, měla jen to madlo…takže za mě ![]()
No jo, ale to origo madlo pasuje prý jen na nový model 2012, na 2011 ne. Já má madlo od kámošky, je z nějakýho chicca, typ nevím (buď Multivay nebo liteway
), nic tam napsaný není a pasuje i na Quinny Speedy, jde to teda na tuho, ale jde tam
@evinax to je pravda, to madlo jde až na xtra 2012 (pardon, to jsem neuvedla)-to madlo z chicca je to, o čem jsem mluvila, prý jde, ale těžko, ale jde-)
Maminky prosím o pomoc, nemohu se rozhodnout mezi Quinny zapp xtra a nepolohovacím Zappem. Golfky využiji pouze jako kočár k rodičům a na krátké trasy. Malému je rok. Polohování je samozřejmě velká výhoda, ale praktičtější mi přijde obyčejný zapp
. Děkuji všem za pomoc a názory