Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kassor píše:
Chci se s vami poradit. Bydlime v panelaku, mame zahradku asi 10min od domu. Dcerce jsou 4 roky a nema zadne zkusenosti - kontakt se zviratky. Ja sama vyrustala na vesnici, meli jsme jak domaci mazlicky, tak i hospodarska zvirata. Mam ke zviratum opravdu vrely vztah a je mi lito, ze nase mala si zadny vztah ke zviratum ani vybudovat nemuze. Tak premyslim, jake zvire by bylo vhodne poridit. Muz je astmatik a alergik, tak kocka ani pes neprichazi v uvahu. Zelva ani rybicky mi neprijdou jako mazlicci. Ptacka, tak do toho nechci jit ja, nemam s nimi dobre zkusenosti. No, uz pred lety ( kdyz jsem byla bezdetna) jsem si chtela poridit Gottinske miniprasatko, ted se k te myslence zase vracim, ale nevim. Neznam nikoho, kdo je ma a kdo by mi mohl rict sve zkusenosti. Nema srst, je inteligentni, cistotne.. To je to, co jsem vycetla… Ale chtela bych slyset osobni zkusenosti… Mate nekdo??
A zůstane fakt mini? Žádné pidi dospělé prasátko jsem fakt neviděla. Raději bych pořídila užvaněného papoucha než prase ![]()
Budeš mít doma 30kg prase, špatný nápad.
http://vlastovka.info/…jejich-chov/
No, prave.. Na netu ctu, jak jsou vhodnejsi do bytu nez psi, pry nejsou narocne na venceni, jsou cistotnejsi nez kocky atd… A co se tyka vzrustu, tak kdyz se koupi prava Got. prasatka, tak by mely dorust max. do 20kg… A ze ziji az 15let.. Ale nevim, jaka je praxe…
@jenny.fields píše:
Budeš mít doma 30kg prase, špatný nápad.
http://vlastovka.info/…jejich-chov/
Dekuju za odkaz. Jdu cist…
No tak to se o tom hoooodně dobře informuj. na fb je nějaký skupina na pomoc těmhle prasátkům, co už někdo nechce. A že ji je hodně…
Miniprasarko vyroste do klidne 30 kg.. snad kazdy,kdo ho ma, tvrdi, ze uz nikdy. Neni to sranda. Uznava jednoho pana, dovede byt velmi agresivni. Dat ho na hlidani a jet na dovolenou, nemozne. Demoluji byt. Doporucuju procist neco na ifaune. Nedavno o nich byl porad v televizi a fakt to neni zadna sranda.
@Kassor
Všechny mini prasata stejně vyrostou a inteligentní sice jsou, ale taky dost nepořádná, paličatá a někdy agresivní.. K malému dítěti ne, to raději holé skiny morče..
Až malá vyroste, za mě taky morčátko..
![]()
@Kassor Jmenuje se to Gottingenske
. Na me vsechna v okoli pusobila dost nezdrave. Maji narozdil od normalnich prasat velmi slabe nohy v pomeru k telu…
@jenny.fields píše:
NAHATÉ MORČE
Taky si myslím, že skinny morče bude lepší. Mě se líbí ta tmavá.
Hmmm, jak to procitam, tak asi radeji pujdeme do ty nahaty kocky ( musim dodrzet pozadavek manzela - bez srtsti)… ![]()
@Kassor píše:
No, prave.. Na netu ctu, jak jsou vhodnejsi do bytu nez psi, pry nejsou narocne na venceni, jsou cistotnejsi nez kocky atd… A co se tyka vzrustu, tak kdyz se koupi prava Got. prasatka, tak by mely dorust max. do 20kg… A ze ziji az 15let.. Ale nevim, jaka je praxe…
Jenze prave Got. prasatko se poridit prakticky neda.