Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@klm jj, mám stejné zkušenosti. Od děcek jsme opatrnější. Nijak jsme se do nich nehnali, užili jsme si to
No blbá jsi, o tom žádná. A ne snad ani tak proto, že jsi jela do Gruzie, ale četla jsi to
po sobě?
@beegitka Ja jela takhle loni do gruzie s kamarady (venujeme se gruzinske hudbe) a dve holky byly tehotne (myslim že 5 a 6 mesic). Byli jsme tam asi taky 10 dni.
A vsechno bylo ok.
Ja ted uz mam taky na leto koupenou letenku do Gruzie. Snazime se uz dlouho o miminko, takze je tam urcita sance, ze taky uz pojedu tehotna.
Gruzie fakt neni treba se bat, Gruzinci jsou skveli, tehotne zeny temer uctivaji, vybaveni tam je taky dobre. Navic umim trochu gruzinsky mluvit, takze obavy nemam.
Ale je fakt, ze kdybych Gruzii driv neznala, tak bych asi obavy mela.
Jen me prekvapuje, ze rikas ze jidlo same maso a vajicka- ja teda byla prevazne mezi gruzinci a tam se porad ji zelenina a ořechy na tisic zpusobu (treba me oblibene spenatove pchali) a pak taky same chacapuri, ale masa jsem tam zas tak moc nezazila.
@Tšekkin Kulpa jůů a jaký gruzínský hudbě? Ta se mi moc líbila
(když pominu ruský pop, kterej tam běžel snad všude
). To je pravda, sou super a vstřícní (pokud nejdeš do turistický oblasti s foťákem a nehledáš ubytko
). No, já díky temu, že sem ležela měsíce na netu a vše zjišťovala, tak sem se nebála. Krom teda teho průjmu a vedra
. Tyyjo
no asi jak kde, já si teda dávala chačapuri nebo chinkali se zeleninou, polívka byla jistota
. Ale jinak skoro všude bylo maso a vejce…škoda škoda…jídelní lístek byl obvykle maso na špejli, masový plňky, masová polívka, chačapuri sýrový a šmitec ![]()