Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Maminky, kupujete gumovky přesně na nožku, nebo i o číslo nebo dvě větší?
S rezervou, ale ne o dvě čísla, to by se zabila:-) taky záleží na tvaru, některý drží líp, liný padaj i když jsou akorát
A má někdo zkušenost s gumákama od Tchibo? jestli velikosně sedí?
Kupuji přesně, v gumovkách o číslo či dvě se pěkně blbě chodí, si to zkus ![]()
Kupuju tak, aby byly akorat. Prece jen jsou ty.boty volny a kdyby je mel o cislo vetsi, tak se v tom asi zabije ![]()
Holinky z Tchiba byvaj pres dve velikosti s tim, ze je tam vlozka, ktera se da vyndat, vzdycky sedely dobre, ale jedny nam do pristiho roku popraskaly, tak jsem na ne zanevrela
My máme gumáky z Tchiba od loňska a jsou super. Kupovala jsem 30/31, syn měl v té době boty 29.
Koupila jsem i o dvě čísla větší a syn v tom normálně chodil.
Malá má právě teď velikost 24, tak přemýšlím jestli koupit 24/25 nebo 26/27. Protože když jsemkoukala na tu jejich velikostní tabulku, tak její noha má 15,3cm a to je podle nich velikost 25.
@alena23 prostě jí je zkus a udělej to jak v Popelákovi, s holkou zaklep a když jí spadnou jsou jí velký
navíc gumovky jsou poddajné, takže když máčkneš vepředu a bude tam mít místa, že by se tam otočil autobus, kup jí menší. Stejně dneska není každá obuv stejná, kluk nosil kozačky 27 a jarní má 26 a přitom se zdají větší.
@alena23 diteti kupuji na velikost nebo o cislo vetsi, zalezi na tvaru, znacce…od tchiba mam gumaky pro sebe a velikost sedi, jsou pohodlne, krasne a absolutne funkcni ![]()
@alena23 koukala jsem na tu tabulku a vzala bych tu velikost 26/27, kdyz ma nozku 15,3 + jeste ponozku, tak bych mela strach ze tu 25 by mela malou