Gumová kola na Jané

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3.12.13 11:31

Gumová kola na Jané

Ahoj, chtěla jsem se optát jestli mi teda dokáže někdo poradit. Koupila jsem si jetý kočárek Jané Nomad, má ale hodně jetá zadní kola a proto bych na ně chtěla nová, ale když už budu kupovat tak gumová. Už jste někdo měnil? A kde seženu nejlevněji? Co jsem se zatím ptala tak jedno kolečko 1600,– což mi přijde hodně drahé když chci výměnu obě…
Moc děkuji za rady. Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22756
3.12.13 11:48

@zuzanna667 A ty chceš měnit celá kola? Nebo jen pláště?
Já měnila duše a pláště. Psala jsem se do servisu Jané, a ta cena byla nehorázná :nevim: Takže jsem duše i pláště koupila normálně v cykloprodejně a manžel je vyměnil. Nejsou sice originál, ale slouží úplně stejně. A cenově nás to vyšlo tak na 500Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.13 11:56

No vyměnila bych jen pláště, ale udajně to prý nejde. Když chci gumová tak prý musím celá kola. To mi psali ze servisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.13 11:57

A 500,– za jedno kolo nebo za obě? A v jakém servisu jste kupovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
3.12.13 12:21

A teď máš normálně gumová kola? Jestli ano, tak to určitě jde. My to kupovali normálně u nás ve městě cyklo obchodě, není to žádný značkový obchod. Vzala jsem starou duši a starý plášť, řekla, že je to na kočárek a pán mi to podle toho dal. Do 500 to bylo za obě kola (pláště i duše, spíš míň).
V servisu Jané chtěli 320 za jeden plášť :! To mi přišlo fakt nehorázné. Navíc je teda ani tehdy neměli skladem.
Jestli máš teď kola plastová, tak to neporadím, to ale asi jen tak výměna možná nebude. To by asi musela opravdu bát celá nová kola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
3.12.13 12:47

My taky na Jane měnili duše i pláště v cykloprodejne za pár stovek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.13 13:37

Právě že mám kola plastová :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
3.12.13 13:48

@zuzanna667 Tak to asi ta výměna celého bude nutná.
Tak leda kdyby se někdo zbavoval starého kočárku a ty sis vzala ta kolečka, jinak mě jiné řešení nenapadá. 1600Kč mi přijde hodně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.13 13:55

A ještě ke všemu jen za jedno, takže je to 3200,– jen za kola což je teda mazec!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
3.12.13 13:56

No, to teda je. Já koupila o cca 1000Kč dráž bazarový a ještě s autosedačkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
3.12.13 14:24

No na nomáda opravdu nedá duši a pláště, nomád vypadá bez pěny takto, to by duše neměla šanci přežít :lol: :lol: Dají se sehnat použitá ze slaloma, ale počítej okolo 500,– za jedno kolo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
3.12.13 22:35

Zkusila bych na Mimibazaru, tam prodávají použitá kola ze Slaloma relativně často a občas i za rozumné ceny-pár stovek, chce to trochu trpělivosti.
Kupovat nová kola za 3200 je šílenost, já koupila celého Nomada za 1700 a v super stavu s nesjetými koly…takže v krajním případě by se i vyplatilo koupit celého Slaloma kolem tisícovky-těch postarších už je za tuhle cenu dost, vzít si kola a zbytek dál rozprodat na náhradní díly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.10.14 19:25

Dobrý den, mám ted stejný problém jako vy… už jste to nějak vyřešila popřípadě jak Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.14 20:07

Dobrý den,
sehnala jsem na MMB nová 1ks za 600,– takže jsem do výměny koleček dala 1200,– a uplně to změnilo desing kočárku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.10.14 21:15

A zůstala jste u těch plastových nebo jste si už pořídila nafukovací?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí