Gynekolog v Brně - doporučte

6327
19.7.13 15:27

gynekolog v brne pro

Holky neznate nekdo v brne dobryho gynekologa a hlavne taky ktery bere. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
19.7.13 15:30

Gynekologicke centrum sarka…loni jeste brali…jestli berou dal nevim…mrkni k nim na net maji tam furu informaci nebo si tam brnkni..maji moc milou i sestru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
19.7.13 15:40

Já chodím do Heliosu, konkrétně k paní doktorce Bílkové a jsem strašně moc spokojená. Je vynikající jak po odborné stránce, tak jako člověk. Jestli zrovna ona bere, to nevím - před časem měla plno, nicméně jsem v Heliosu měla zkušenost už se všemi lékaři, byli vynikající všichni a nové pacientky berou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
19.7.13 15:53

Za sebe určitě doporučuji Janu Strmiskovou (Tyršova 42). Já jsem s ní naprosto spokojená, je milá, hodná, trpělivá, vždycky člověku naslouchá a snaží se mu vše vysvětlit a odpovědět na všechny jeho dotazy. Hlavně se mi líbí její lidský přístup, že si u ní člověk může připadat jako konkrétní člověk s konkrétními problémy a ne jako u mnohých jiných doktorů jen jako další pacient, za kterého si mohou udělat čárku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
19.7.13 16:16

@Elinečkaaa já bych ji taky mohla doporučit je úžasná!! ale raději bysme to neměli moc šířit dál a měli bysme si to hlídat jako tajemství, už tak tam člověk stráví dobu:-)… ale máš pravdu, je fakt skvělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2196
19.7.13 16:48

Doporucuji gynline!! Pan doktor Páral, nikdy bych uz k nikomu jinemu nesla!!! Vzdycky se tam tesim!!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
19.7.13 17:20
@hanka1120 píše:
Holky neznate nekdo v brne dobryho gynekologa a hlavne taky ktery bere. dekuji,

Mam vybornou doktorku vera ondrusova na poliklinika zahradnikova, chces cislo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
22.7.13 10:02

@Cathy1 :) To je pravda, takovou doktorku jen tak člověk nepotká :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie