Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky neznate nekdo v brne dobryho gynekologa a hlavne taky ktery bere. dekuji
Gynekologicke centrum sarka…loni jeste brali…jestli berou dal nevim…mrkni k nim na net maji tam furu informaci nebo si tam brnkni..maji moc milou i sestru ![]()
Já chodím do Heliosu, konkrétně k paní doktorce Bílkové a jsem strašně moc spokojená. Je vynikající jak po odborné stránce, tak jako člověk. Jestli zrovna ona bere, to nevím - před časem měla plno, nicméně jsem v Heliosu měla zkušenost už se všemi lékaři, byli vynikající všichni a nové pacientky berou.
Za sebe určitě doporučuji Janu Strmiskovou (Tyršova 42). Já jsem s ní naprosto spokojená, je milá, hodná, trpělivá, vždycky člověku naslouchá a snaží se mu vše vysvětlit a odpovědět na všechny jeho dotazy. Hlavně se mi líbí její lidský přístup, že si u ní člověk může připadat jako konkrétní člověk s konkrétními problémy a ne jako u mnohých jiných doktorů jen jako další pacient, za kterého si mohou udělat čárku..
@Elinečkaaa já bych ji taky mohla doporučit je úžasná!! ale raději bysme to neměli moc šířit dál a měli bysme si to hlídat jako tajemství, už tak tam člověk stráví dobu:-)… ale máš pravdu, je fakt skvělá…
Doporucuji gynline!! Pan doktor Páral, nikdy bych uz k nikomu jinemu nesla!!! Vzdycky se tam tesim!!:-)
@hanka1120 píše:
Holky neznate nekdo v brne dobryho gynekologa a hlavne taky ktery bere. dekuji,
Mam vybornou doktorku vera ondrusova na poliklinika zahradnikova, chces cislo?
@Cathy1
To je pravda, takovou doktorku jen tak člověk nepotká ![]()