Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky,
neporadíte mi nějakýho dobrýho gynekologa v KM. Jsem teď v 5tt+6. Ještě jsem nebyla na první prohlídce. Chodila jsem k Dr. Sumovi, ale nějak k němu nemám důvěru a to už jsem slyšela u vůči ženských. Poraďte mi prosím nějakýho Dr., s kterým jste spokojeni. Předem za odpovědi moc děkuji.
Ahoj Kocco,
já chodím k doktoru Slovákovi a je výborný ![]()
Vždycky mi dobře poradil,nebo pomohl. Jsem teď těhotná ve 26nebo 27t
a mám rizikové,tak spolu řešíme spousty věcí. Měla jsem spoustu nedořešených věcí,které měla vyřešit moje obvodní,ale nezdálo se jí to důležité,tak mě vždy odbývala. Až Slovák mě to vše dořešil a vždy mi dal papír na jakékoliv vyšetření bez řečí, prostě se opravdu postará a můžu mu věřit. I když jsem byla v nemocnici na začátku těhotenství a neměl službu,přišel se na mě podívat jak mi je. Navíc má báječnou sestřičku
Jediné co mi vadí, je čekací doba. Přes to že jsem třeba na deset, mě bere i za hodinu a půl. Ale pořád si říkám že jsem stejně ráda že ho mám. Ale nevím jestli přibírá pacienty
Nejsem z KM tak nevím jak ti mám popsat kde ho najdeš. Ordinaci má jak je tržnice u restaurace Straka,tak na proti na rohu je lékárna a když půjdeš směrem k hlavní silnici,tak po levé straně jsou bílá vrata a sídlí tam více doktorů. To je tam už napsané. Snad jsem ti nějak pomohla… ![]()
Ahoj Brojlere, jsu moc ráda, že ses ozvala. Vím přibližně, kde sídlí MUDr. Slovák. Jen mám takový dotaz, jak je starý, jestli teda není moc starý. A u něho se musím vždy objednat? Asi ho zkusím, tedy jestli nebude mít dovolenou, jak všichni. ![]()
Jo a má ultrazvuk v ordinaci a když ne, tak kam tě posílá.
Když budu mít nějaké otázky, tak se ozvu.
Moc děkuji
A ještě něco, brojlere,
můžeš mi prosím Tě napsat na něho telefonní číslo, až mu můžu případně zavolat. Moc , moc děkuji ![]()
Ahoj ![]()
Starý-tipuju asi kolem 40let ,
Ultrazvuk- naštěstí má, Má teď asi přes rok novou ordinaci,dřív sídlil na poliklinice a tam nebyl,ale teď už je to O.K.
Telefon-573 33 18 45
Vždy se objednává,pouze kdyby bylo něco akutního, tak tě vezme podle pořadí v čekárně.
Hodně štěstí,doufám že budeš spokojená. ![]()
Ahoj Brojlere,
jsu hrozná, zase otravuji, ale nevíš prosím, v jaký dny ordinuje a jestli v poledne nebo odpoledne. Moc prosím a zároveň děkuji za odpověď.
![]()
ahoj Brojler,jsem moc ráda,že tě na e-miminu potkávám,tzn.,že jsi doma a ne v nemocnici.Pamatuju si tě z diskuse o otevřeném čípku,kde jsi psala,že jsi otevřená na 3 cm.Promiń mi zvědavost
,chtěla jsem se tě zeptat,jak na tom s tím čípkem jsi.Zlepšilo se ti to?
Krásné,zdravé a donošené mimi ti přeje Hanka
Ordinační hodiny
Po-St 7,30,–15,30
Ct- 9-17,30
Pa- 6,30-7,00- v pátek pouze pro objednané předem
Vidíš, to mě taky nenapado. Mohla sem ti ty hodiny napsat zrovna ![]()
Bezproblémové těhotenství a krásného mimíse! ![]()
K tomu čípku-
Děkuji za optání,měla jsem fakt nahnáno.
Bylo mi ale vysvětleno,že pokud se nezkracuje a pouze otvírá,tak se musí JEN hlídat. A já samozřejmě se nesmím přepínat,nebo unavovat. Nejlépe ležet.
Mám to sice pořád stejné, ty 3cm,ale nezkracuje se,takže to hlídáme a chodím často na kontroly. Prý ten čípek u mě vypadá jako nálevka,že jako vespod má ty 3cm a na hoře je uzavřen a nezkrácen,takže u mě konkrétně zatím dobrý. Asi kdyby se zkracoval, a byl otevřený i nahoře,tak bych okamžitě jela do nemocnice-tak sem to aspoň pochopila já.
Teď semnou seděla jedna holka-přibližně stejně stará jak já, v čekárně a daly jsme se do řeči, tak jsem zjistila,že ona už byla celkem 3krát v nemocnici a má čípek 5cm a otvírá se,tak ležela na kapačkách!!!
![]()
Holky mějte se a opatrujte!!! ![]()
Ahoj Kocco,já chodím k doktoru Wiedermanovi ajsem maximalne spokojená.Po Dr.Salačové a Dr.Zezulovi je to balada,ale mám pocit,že v Km nepřibírá.Pokud by ti nevadilo dojíždění tak má ordinaci ještě v Hulíně.Zkus se zeptat tam.To není myslím tak daleko.Jinak co vím tak z těch spolehlivějších gynekologů nepřibírá nikdo,aspoň když jsem to zjišťovala.Jinak se zkus zeptat v nemocnici jestli nepřibírá někdo z tamních lékařů,kdo má soukromou praxi.Pohodové těhotenství i porod a zdravé mimi přeje Dana