Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, hledám gynekologa v Prostějově. Vybírám mezi Polzrovou, Feitem a Kalčíkem. Na webu znamy-lekar.cz jsem si četla recenze. Jsou negativní i pozitivní. Polzrová je arogantní, u Feita se obávám, jestli nejde spíš o byznys a jestli není drahý,…děkuju za zkušenosti.
Ahoj. Chodím k Polzerové. Arogantní není, spíš taková studená. Jako doktorka mi vyhovuje. Už jsem byla u hodně gynekologů.
Kalčíka neznám.
Chodím k Polzerové a jsem spokojena..( Nedoporučuju Baláka a Bilíka )
Hodně lidí si chválí Faita - mladšího a Nevrlu ( u toho jsem ale odešla kvuli jeho názorům ohledně vyšetření v těhotenství - ale pokud těhu už neřešíš, tak Nevrla je dobrý )
Jde o to že každému vyhovuje někdo jiný, ne z hlediska lékařského ale musí ti sednout i jako člověk a tam nelze radit, protože každý člověk je jiná povaha a tak mu sedí i jiná povaha lidí..
Není nic jednoduššího než jít a vyzkoušet, když se ti nebude líbit - vyhovovat, odejdeš jinam..Já prošla asi tři gyndaře v PV než jsem zakotvila u Polzerové.. ![]()
@smurfka Já těch gynekoložek měla ještě víc. Moje nej doktorka bohužel zemřela, ta byla skvělá.
Tak ono záleží asi jestli má někdo nějaký problém nebo chodí jen na prohlídky atd..
já přežila první těhotenství u Baláka, pak jsem odešla k Nevrlovi ( ale plánovala jsem ještě jedno dítě, takže jsem od něho odešla ) přešla k Polzerové a tam prožila druhé těhu a nasazení mireny..
jinak jsem si vždy chodila jen pro recepty na HA a pravidelné kontroly, to se dalo přežit jako všude no..
![]()