Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky, chtěla bych Vás poprosit o radu, v dubnu se stěhuji do PV a chtěla bych poradit ke komu se přihlásit na gynekologii ( s kým jste spokojeni a kdo naopak vubec) popřípadě i malého k dětské doktorce??Moc děkuji.
@gershy
Ahoj, nevím koho doporučit, ale nedoporučuji MUDr. Oldřicha Dostála. Chodila jsem k němu v prvním těhotenství, několik věcí zanedbal a naopak doporučoval jen komerční doplňky stravy - samozřejmě ty nejdražší, na velkou genetiku mě posílal jen k MUDr. Polákovi, jiná prý nikde jinde není. Jaké bylo překvapení, když jsem se dozvěděla, že třeba FNOL dělá velkou genetiku zdarma, atd…
Po porodu císařským řezem mě odmítl vyšetřit pro opakované bolesti jizvy, které se vracely stále několik měsíců po porodu. A to nemluvím o problémech s HA, které se mnou nijak neřešil a vše podle něj bylo normální.
Ahoj, na gynekologii chodím k Mudr. Petr Konečný (v ordinaci se střídá s Mudr. Jiřím Kinclem). Musím říct, že jsem dlouho zvažovala, jestli nebude lepší se od pana Konečného odhlásit a najít si jiného gynekologa, ne každý si s ním podle mě rozumí, i když si myslím, že je ve svém oboru opravdu dobrý, tak je takový.. no prostě svůj
dalo by se říct, že je někdy nepříjemný až arogantní, ale myslí to asi dobře.. Přemýšlela jsem, že přestoupím k Mudr. Feitovi, toho si hodně lidí chválí, měla jsem s ním tu čest, když jsem ležela v nemocnici a byl hodně příjemný a myslím, že je ve svém oboru také profík..
@Anael A to ja s nim jsem spokojena, presla jsem k nemu na doporuceni nekolika mych kamaradek, ktere tam chodi a jsou take spokojene. U tehotenstvi pravda mi taky nabidl cosi draheho, ale pak staci v lekarne pouzit selsky rozum a ne vse bezhlave kupovat. To vis, taky se musi necim zivit.
@1Luca
Není to jediné negativum, které jsem zmiňovala, třeba opakované zdravotní problémy s HA a co mě dorazilo nejvíc bylo to, že mi odmítnul udělat sono jizvy po císaři, která opravdu opakovaně a stále bolela. Přešla jsem k jinému lékaři, který to absolutně nechápal - postup Dostála, byly mi nasazené léky a doporučena i laparoskopie. Takže za mě Dostál možná jen na preventivní prohlídky, ale při zdravotních potížích nechodit.
@Anael No jo, ja nastesti nikdy problemy nemela, tak tezko rict. Ale cokoliv jsem jako tehotna chtela navic, vzdy mi udelal a vysvetlil.
@1Luca
Tak buď ráda, že jsi neměla problémy po porodu, mě to totálně zanedbal. A může být rád, že jsem jen přestoupila k jinému lékaři a nikam to nehlásila.
Určitě nedoporučuju dr. Bilíka a dr. Baláka..Super je Nevrla ( ale nedá se k němu dostat s kočárkem ) Já ted chodím k Polzerové a jsem spokojená. ( Jinak jsem byla u Baláka, i u Nevrly a ted jsem u Polzerové.
Dětský dr je problém..většina tady bere za nové pacienty právě jen novorozence protože mají plno tak starší děti už nepřibírají, tak musíš obvolávat. Já s malým chodím k dr. Zemánkové - je super, pak je dobrý podle ohlasu Spurný a Mikulášková..
Chodim uz 12 let k panu dr Kalcikovi,, je uzasny citim se s nim fakt uvolnena,,kdykoliv nejaky problem byl vzdy pohotovy a clovek s nim muze probrat kdykoliv cokoliv.
Dite jsem dala pred sesti lety k dr. Zemankove. Naprosto dokonala.
Jinak Orl doporucuji v nove nemocnici DR. Pospisilova.
jsem puvodem z pv a uz jsem si za svuj zivot prosla kde kym.
mohu vam poslat kontakty. jinak kocarkem se dostanete vsude.
@anomisisi
opravdu? mohu tedy vědět jak se dostat kočárkem k doktorům v Hané ( první patro bez výtahu? )..sice jsem odešla od Nevrly kvuli tomu, ale stále tam chodíme k dětskému zubaři, tak by se to hodilo..
@smurfka píše:
@anomisisi
opravdu? mohu tedy vědět jak se dostat kočárkem k doktorům v Hané ( první patro bez výtahu? )..sice jsem odešla od Nevrly kvuli tomu, ale stále tam chodíme k dětskému zubaři, tak by se to hodilo..
ja myslela k tem co chodim ja
Mám doktorku Polzerovou a jsem s ní spokojená. Odešla jsem od Baláka, toho opravdu ne.
Malého mám u doktora Spurného, ale chvilkama jsem na vážkách jestli neodejít. Je to u něj taková rychlovka.
@gershy píše:
Ahojte holky, chtěla bych Vás poprosit o radu, v dubnu se stěhuji do PV a chtěla bych poradit ke komu se přihlásit na gynekologii ( s kým jste spokojeni a kdo naopak vubec) popřípadě i malého k dětské doktorce??Moc děkuji.
Ahoj, já doporučuji dr. Feit. Je moc příjemný, vše vysvětlí, poradí a nasmějěš se s ním. Sestřičky u něj jsou také příjemné. Chodím k němu už pár let a myslím, že líp jsem vybrat nemohla ![]()