Gynekoložka v Brně

20840
9.2.07 11:26

Gynekoložka v Brně

Zdravím,
začala jsem uvažovat o změně gynekologa - je mi jasné, že teď mě asi nikdo nevezme, ale po porodu snad ano.
Na moji doktorku si po profesní stránce nemůžu stěžovat, ale začal mi vadit její přístup k pacientkám. Je strašně neemotivní - vůbec na ní není poznat co si myslí, za celou doby, co k ní chodím (asi 5 let) jsem ji ani jednou neviděla se usmát. Dřív mi to nevadilo… přišla jsem si pro recept, vyřídila, co potřebovala a šla jsem, ale teď mi to začalo vadit. Chápu, že někomu to může připadat jako malichernost, ale prostě mi ten její „studený čumák“ vadí.
Navíc jsem teď narazila kvůli neschopence - kvůli dojíždění do práce, stresovému prostředí a problémům se zádama jsem už chtěla zůstat doma, což nebyl až takový problém - sice ne moc ráda ale neschopenku mi napsala. Řílala jsem jí, že se potřebuju domluvit kvůli vycházkám, že jsem přes týden sama, manžel jezdí jen na víkendy, takže bych si aspoň potřebovala zajít nakoupit a vyvenčit psa - nehledě na to, že být celý týden zavřená sama doma není nic moc. Její odpověď byla, že si to musím nějak zařídit. Netuším jak, když nejbližší rodinu a známé mám 200 km daleko.
Proto bych se ráda přehlásila k někomu, kdo má přece jenom vstřícnější přístup - preferuju doktorky. Nevíte v Brně o nějaké?
Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
184
9.2.07 12:01

Ahoj, mně kamarádka doporučovala MUDr. Ivanu Krenarovou na Mendlově náměstí v Brně 543 247 356, je milá, byla jsem u ní jednou, je to taková ženská od rány, ráda se směje a je v pohodě. Já mám stálého gynekologa v centru - MUDr. Jana Fellera, je výbornej, ale je to chlap :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
9.2.07 12:04

Ahoj Novire, úplně chápu tvoji potřebu lidského přístupu. Já si vždycky myslela že moje doktorka by mohla být lepší, ale co jsem těhotná tak si ji opravdu nemůžu vynachválit - je milá, vstřícná… teď už musím na ty poslední kontroly do porodnice a já mám strach že mi najednou bude chybět ten klid, s jakým na kontroly chodím, beze strachu a s radostí že mi zas mimčo někdo pochválí jak se má výborně.
Nicméně každý jsme jiný a možná že jsme si jen sedli, takže bych nerada abys pak třeba byla nějak zklamaná. Každopádně kdybys měla zájem, moje doporučení ti klidně pošlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.2.07 12:21

doktorka

Vřele doporučuji paní doktorku Zakopalovou v Bohunicích: www.gyneo.cz. Je profesionální a přitom i lidská.
Dříve jsem chodila k jednomu doktorovi, kde návštěva i s prohlídkou trvala pod 3 min. Zvláštní, řekli jsme si jen „dobrý den“ a „na shledanou“.

• Citovat
  • Upravit
36
9.2.07 13:38

Ahoj Novire,nejmenuje se ta paní doktorka náhodou Kutějová???Od té sem zase utíkala já,sice k doktorovi ale je ůžasnej.Jmenuje se Pfeifer a sídlí na Josefské.Byla sem taky těhotná a doktorka semnou jednala jak s onucí,která má doma 10 děcek takže nechápe proč se jín ptám na nějaký věci ohledně těhotenství.Mě ale neschopenku nenapsala,přitom sem taky měla problémy se zádama,dojížděním do práce a běhavý zaměstnání(prodavačka-hypernova).Tak sem prostě po poslední prohlídce navštívila doktora a bylo dobře.Vím že je to chlap ale po zkušenostech více doktorů se mi zamlouvají víc chlapy.Tak ať ti všechno dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
9.2.07 13:40

Mám suprovou doktorku na Cejlu. Když něco nechápu, tak o tom se mnou mluví, dělá nákresy… :lol: , směje se a má zájem. A poradila mi i v jiných oblastech, když sem měla problémy (např. zánět slinné žlázy v těhotenství), takže je to první doktorka ke které se nebojím chodit na kontroly. Nikdy nebyl žádný problém. Když sem se v těhotenství necítila na to, chodit do práce, tak sem jí ani nemusela nic vysvětlovat, hned mi napsala neschopenku.
A je boží, že má v ordinaci ultrazvuk, a vždycky když tam sem, tak ho taky používá, takže člověk hned ví, na čem je.
Jestli se ti hodí ta lokalita, tak mi napiš SZ a já ti pošlu kontakt.

Bibina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
9.2.07 13:45

Ahojky ja taky doporucuji Mudr. Zakopalovou v Bonicích. Jen nevím jestli to není pro tebe z ruky, zaleží kde bydlíš. Sice objednací doba je tam delší, ale jinak je každým coulem profesional a i sestricka je moc fajn. Vždy mi ochotně pohlídá i syna když nemám zrovna hlídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.2.07 14:18

Novire a nesídlí tvá dr. na Horové v Žabinách? :lol: Já od tam utekla před 2 lety, právě kvůli tomu stejnému. Jinak hlasuju pro Dr.Zakopalovou, chodím od té doby právě k ní. :)

• Citovat
  • Upravit
20840
9.2.07 16:18

Holky, díky moc za kontakty a pochopení :)
Připadala jsem si trochu divně, že chci kvůli něčemu takového měnit doktorku. Až po té poslední kontrole jsme si říkala, že fakt nemá smysl chodit k někomu, kdo mi nesedí a být otrávená už jenom proto, že tam jdu.
Zkusím změnit doktorku už teď, tak mě snad někdo z těch, koho jste doporučovaly vezme… a když ne teď, tak v létě už snad jo.
Ještě jednou díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
9.2.07 17:30

Novire - prozraď kam chodíš ;-) ?
Já v těhu taky moc nemusela svoji doktorku na Horové v Žabinách, přesně jak jste popisovaly - problémy s neschopenkou, neusmála se… teď je mi to víceméně putna, chodím jen 2× za rok na prevenci, ale stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
9.2.07 18:38

Ahojky, ja muzu vrele doporucit Dr. Charvatovou - Zidenice, ul. Nopova. Je precizni, nic nezanedba, pred ni jsem menila 2 doktorky, protoze nebyly schopne zbavit me kvasinkovych infekci, porad mi dokola predpisovaly nejruznejsi tablety a gely a me se to porad opakovalo. Tahle si se mnou sedla a 45 minut do me hucela, co vsechno mam delat a uz 6 let se me kvasinky vyhybaji (krome toho, ze jsem je mela 1× v tehotenstvi, ale to je clovek vic nachylnej). Je pravda, ze je celkem striktni v urcitych nazorech, takze clovek si s ni musi „sednout“, jinak to nefunguje… Jediny zapor je, ze nema UTZ v ordinaci, takze behem tehotenstvi jsem chodila do Prenatalniho centra na Veveri, ale nijak me to neobtezovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
21.2.07 10:47

Ahoj holky,
jem jsem vám chtěla poděkovat za tipy.
MUDr. Zakopalová od Nového roku nebere nové pacientky, takže tam jsem měla smůlu.
Nakonec se teda přehlašuju k doktorce na Cejl, díky Bibino :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.11.07 22:44

Zuzankaa:
ke Kutějové chodím už spousty let a můžu ti říct,že vždycky taková nebyla,něco se jí muselo stát,ale pravda je,že by se neměla takto chovat,ale ke mě má nějaký mateřský pud nebo co :D neschopenku mi bez problémů napsala v 10tt a dokonce mi ji sama nabídla,na co se jí zeptám,to mi vysvětlí a dokonce se i usměje :lol: možná je to taky způsobený tím,že má vážný problémy se zády a před rokem šla na vážnou operaci a prostě to nezvládala,nechci ji samozřejmě tímto omlouvat,v její nepřítomnosti jsem byla u Dvořákové,sice mi na uvítanou podala ruku,ale mezi náma,byla ještě studenější a odměřenější,asi,že musela dělat za někoho…a ještě jsem byla u jejího muže a ten byl frajer,příjemnej,všechno mi vysvětlil,žádnej problém,asi proto je předseda soukromých gynekologů 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
19.4.15 18:08

@Jandulka Omlouvám se za odbočení od tématu. Můžeš mi prosím poradit, co ti pomohlo na ty kvasinky? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty