Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já dle ovulacnich testů neměla ovulaci.Ani ne po měsíci užívání gynexu jsem měla na ovulacnim testu krásné prokázanou ovulaci a hned jsme v tom měsíci i počali naší 2.lasku🤗
Též se přikláním ke gynexu. Doopravdy funguje.
rozhodně se jím nic nezkazí, tak držím palečky ![]()
@fly.zuzka @Nikbrů @kve-tinka @halflive Děkuji moc. Pořídili jsme několik balení. Prý to má zkusit i manžel. Užívali jste vždy jen vy nebo i váš protějšek?
@Salazaret jen já, ale manžel mi to s láskou kapal, on od toho čekal větší libido.
![]()
@kve-tinka Jooo o tom jsem četla. Nám právě doporučila i kapat manželovi. Měl trochu horší spermiogram. Tak třeba to pomůže oboum.
Teď už jen čekám na ms… chtělo by jí to popohnat ![]()
Ráda se k tomu přidám. Nevadí gynex třeba měsíc před KET? na KET se pak bohužel neobejdu bez hormonů. V to měsíci bych už vysadila. Má s tím někdo tedy zkušenost jen na srovnání hormonů? ![]()
@Lamicka2016 My třeba jdeme na KET nějak v říjnu. A taky budu kapat… jsou to bylinky, ale asi bych se poradila s doktorem v Caru. Taky se budu ptát jestli to neuškodí. Ale snad ne… přece jenom jsou to bylinky.
@Salazaret právě co vím, tak bylinky a hormony už dohromady ne. Tedy u IVF a stimulace. U Ket právě nevím ![]()
ale ty měsíce před by nemělo vadit a jen pomoci dát tělo do rovnováhy si myslím.
Ten krém se maže na bříško a podbříško?
@Lamicka2016 Já mažu podle toho co jsem našla na netu. Podbřišek, pod prsy a ze předu krk. A použila jsme i na akné na obličeji… včera jsem mazala prvně a nečekala jsem zázrak, ale mám po první aplikaci úplně úžasnou pleť. ![]()
@Salazaret děkuji, zkusila jsem objednat a třeba ke krému bude i nějaký návod ![]()
Krásný den přeji, tak v sobotu doberu tří týdenní kapání gynexu a musím říct. Mazec! Já poprvé měla v pondělí ovulaci, bez hormonální léčby… tedy opravdu poprvé v životě. Takže sice to není všelék, ale jde vidět že fakt pomáhá ![]()
Ahojte taky mam problem s ovulaci mam totiz pcos a taky sem vsadila na gynex a cytovital snad zabere a ja se taky dockam alespon te ovulace ![]()
@Salazaret jake sis davala prosim davk9vani toho gynexu? ![]()