Gynex, Cytovital a neplodnost

247
3.7.19 21:39

Já dle ovulacnich testů neměla ovulaci.Ani ne po měsíci užívání gynexu jsem měla na ovulacnim testu krásné prokázanou ovulaci a hned jsme v tom měsíci i počali naší 2.lasku🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
320
3.7.19 21:57

Též se přikláním ke gynexu. Doopravdy funguje. :) rozhodně se jím nic nezkazí, tak držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
3.7.19 22:04

Gynex uzivan jeden cyklus, pak pozitivni test. :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
3.7.19 22:15

Pouzivala sem oboje a taky mi to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
4.7.19 05:06

@fly.zuzka @Nikbrů @kve-tinka @halflive Děkuji moc. Pořídili jsme několik balení. Prý to má zkusit i manžel. Užívali jste vždy jen vy nebo i váš protějšek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
4.7.19 07:47

@Salazaret jen já, ale manžel mi to s láskou kapal, on od toho čekal větší libido. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
4.7.19 07:52

@kve-tinka Jooo o tom jsem četla. Nám právě doporučila i kapat manželovi. Měl trochu horší spermiogram. Tak třeba to pomůže oboum.
Teď už jen čekám na ms… chtělo by jí to popohnat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
4.7.19 07:55

Ráda se k tomu přidám. Nevadí gynex třeba měsíc před KET? na KET se pak bohužel neobejdu bez hormonů. V to měsíci bych už vysadila. Má s tím někdo tedy zkušenost jen na srovnání hormonů? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
4.7.19 07:57

@Lamicka2016 My třeba jdeme na KET nějak v říjnu. A taky budu kapat… jsou to bylinky, ale asi bych se poradila s doktorem v Caru. Taky se budu ptát jestli to neuškodí. Ale snad ne… přece jenom jsou to bylinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
4.7.19 08:00

@Salazaret právě co vím, tak bylinky a hormony už dohromady ne. Tedy u IVF a stimulace. U Ket právě nevím :think:
ale ty měsíce před by nemělo vadit a jen pomoci dát tělo do rovnováhy si myslím.

Ten krém se maže na bříško a podbříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
4.7.19 08:28

@Lamicka2016 Já mažu podle toho co jsem našla na netu. Podbřišek, pod prsy a ze předu krk. A použila jsme i na akné na obličeji… včera jsem mazala prvně a nečekala jsem zázrak, ale mám po první aplikaci úplně úžasnou pleť. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
4.7.19 08:31

@Salazaret děkuji, zkusila jsem objednat a třeba ke krému bude i nějaký návod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
4.7.19 10:18

@Salazaret Užívala jsem jen já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
1.8.19 21:15

Krásný den přeji, tak v sobotu doberu tří týdenní kapání gynexu a musím říct. Mazec! Já poprvé měla v pondělí ovulaci, bez hormonální léčby… tedy opravdu poprvé v životě. Takže sice to není všelék, ale jde vidět že fakt pomáhá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
15.8.19 17:01

Gynex cytovital

Ahojte taky mam problem s ovulaci mam totiz pcos a taky sem vsadila na gynex a cytovital snad zabere a ja se taky dockam alespon te ovulace :roll:
@Salazaret jake sis davala prosim davk9vani toho gynexu? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital