Gynex po menstruaci - znova MS

2021
11.2.16 14:02

Gynex po menstruaci-znova MS

Ahoj,
začala jsem užívat gynex kapky po menstruaci 3*6kapek, 11/2015 jsem porodila CS pro abrupci 37+0tt, miminko nám zemřelo, od března se chceme znovu snažit, na gynex jsem četla chválu. Jelikož jsem vyčetla, že působí i dobře na psychiku (ráda bych se vyhnula psych. bloku po konci minulého těh.) a zároveń na věci gynekologické pořídila jsem ho, ale..
začala jsem jej užívat 2 dny po MS a nyní se mi 2.hý den užívaní opět rozjela MS, může to být gynexem? Případně měla bych ho vysadit? Cyklus jsem měla od porodu normální po 30dnech. Nikdy jsem s cyklem ani početím problém neměla. Tak teď nevím, jestli přestat brát a nebo?! Nerada bych si před dalším snažením rozházela cyklus ještě víc.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
143
11.2.16 19:27

Ahoj, stalo se mi totéž, taky jsem si chtěla před otěhotněním „přilepšit“ Gynexem a začala jsem krvácet. Přestala jsem ho brát a už to nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
12.2.16 01:54

@B-lue Děkuju, večer jsem už nekapala a krvácení ustalo. Zkusím to nechat zatím čistě na přírodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
12.2.16 22:26

@Frnda Tak ať to vyjde! Já si nakonec dávala macu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
17.5.16 08:46

Ahojky, stalo se mi toto zrovna minulý týden. Začala jsem kapat Gynex na konci menstruace a druhý den se mi rozjela znovu. Trvá už týden. Blbec jsem si nezjistila, že mám počkat na další 1DC. Pak už jste další měsíc problémy neměly? Snad jsem si cyklus rozhodila jen tím Gynexem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí