Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj všem, ráda bych se zeptala, zda se něco změnilo na tom pracovišti „GynMedico“? Možná bych si tam zajela na vyšetření na samoplátce, které jinde nenabízejí. Ale trochu mě děsí, co tu čtu. ) Moje gynekoložka je spíše pasivní a nemohu najít dobré recenze na gynekologii ve svém okolí, který by bez řečí vyšetření udělal, tak zkusím tuto cestu. Ačkoli aby teda vyšetření bylo vypovídající, když tady čtu, že někomu udělali nějaké vyšetření špatně :/ děkuji.
Edit: omylem jsem odklikla, než jsem něco napsala - dopisuji tedy nyní ![]()
Ahojky,
já docházím do Gynmedica od prvního těhotenství (2014) - absolvovala jsem tam tedy polovinu prvního těhotenství, druhé (bohužel ZT) a nyní jsem ve 25.tt a docházím stále.
Nečetla jsem diskuzi předtím, tedy budu úplně „objektivní“ (neovlivněná názory ostatních) ![]()
Do Gynmedica jsem přešla v prvním těhu poté, co se mi zdál přístup mé postarší gynekoložky zastaralý a laxní. Jsem hrotič - chtěla jsem tedy někoho, kdo mé obavy nebude ihned zametat pod koberec a vyšetření odmítat s tím, že jsou „zbytečná“…i když jich řada zbytečná je - chápu
![]()
Přijde mi, že v Gynmedicu dost záleží na tom, koho máš za lékaře - každý je (samozřejmě) jiný. Co je ale všechny (a zatím mě ošetřovalo za ta léta 5 gynekoložek) podle mě pojí je to, že jsou velmi, ale velmi ochotné ke spolupráci, komunikaci, vše ochotně vysvětlují a pokud je člověk spíše ustrašenec a hypochondr (jako já), tak se dá domluvit i na spoustě ověřovacích vyšetření apod. V podstatě jsem se nikdy zatím nesetkala s tím, že by mě odmítly a že bych měla dojem, že neudělaly maximum. Nicméně mimo těhotenství jsem zatím žádný problém neřešila…v těhotenství jsou dle mého velmi pečliví…valná část místních lékařů pracuje též u Apolináře.
Co by tě konkrétně zajímalo?
Tak už jsem si dočetla i předchozí diskuzi a za mě:
3)Kontinuita vyšetření tak je…
Mám základní balíček.
Toť tedy za mě - jsem zatím spokojená ![]()