Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky, přestěhovala jsem se z Praha 8 na Prahu 4 (do Krče) a sháním tady nějakého dobrého gynekologa/gynekoložku - jezdit na Prahu 8 mi s malou zabere dost času, takže prosím o vaše typy tady na Praze 4, kde jsou dobří, nebo komu se raději vyhnout. Známá mi doporučovala Mudr. Samera Asada- znáte ho některá? Moc díky za rady ![]()
Na Praze 4 konkrétně v Modřanech spousta žen doporučuje pana doktora Tobrmana. Prý se tam ale něco platí (něco jako roční poplatek), nevím jistě, bylo by lepší si přímo zavolat. Já to na Praze 4 vzdala a chodím na Barrandov. Tak hodně štěstí při výběru ![]()
Mám pocit, že dneska už se platí na gyndě všude, a pokud to nebude přehnaná částka a ta péče bude opravdu profesionální, tak jsem ochotná to zaplatit ![]()
@pppmaja Já tedy žádný roční příspěvek u gynekologa neplatím a je to dobrý gynekolog. Jediné za co platím jsou extra stěry nějakou jejich lepší metodou
Takže všude se rozhodně neplatí
Také proto jsem hledala gynekologa i jinde
Jinak určitě pozor na doktora Lachse na Modřanské poliklinice ![]()
Příspěvek upraven 29.07.15 v 14:22
@pppmaja Na Praze 4 radím vyhnout se dr. Matěchové z nuselské polikliniky.
@pppmaja u toho člověka jsem byla a upřímně jsi mě překvapila, ze ti ho někdo opravdu reálný doporučil. Ja k němu šla na základě hodnocení na znamylekar.cz … No nenechala jsem se ani ošetřit a to nejsem nějaká fiflena. Sestra byla příjemná.
Byla jsem objednana - placnu na 14., sestra ze doktor tu není, ze ji nebere telefon a neví kde je. Přišel po hodině a půl, to přede mnou čekaly dvě ženské, co odešly, ze nemají čas. Ja potřebovala recept na HA. Sestra ze počkáme ještě tolik a tolik a kdyz nepřijde, tak mi ji da, ze ma nějaké testovací balení u sebe. Doktor prisel. Upřímně - nerozuměla jsem mu díky jeho spatne češtině skoro nic, furt na mě blbe koukal, nabízel mi, ze ma dceru 18 let, která by potřebovala doucovat češtinu k maturitě a ze by potřebovala kamarádku, ze bych mohla chodit k nim domu a on by mi za to platil?!! Za společnost pro nej nebo pro jeho dceru? Tohle trvalo asi dvacet minut, pak jsem se omluvila, sebrala se a odešla. Tenhle pan „doktor“ na mě vubec nepůsobil profesionálním dojmem, byla jsem z toho uplne hotova ![]()
Tak já kamkoli volala, tak mi řekli, že berou nové pacienty, ale hradí se roční příspěvek tolik a tolik
a kam že to chodíš?
![]()
@Dianela souhlasím, taky jsme se stěhovali na 4, asi rok jsem zkoušela někoho najít a nenašla. Buď nesmyslně vysoké poplatky za nic, nebo doktor/ka nevyhovující.. Našla jsem si bezvadnou paní doktorku v místě zaměstnání, služby nadstandardní a přístup profesionální, bez nějakých registračních/ročních poplatků. ![]()
Ja chodim k Asadovi, skvelej clovek, doktor, chlap..jsem s nim spokojena a platila jsem mu na zacatku tehu 1200kc a od ty doby ani korunu, a to uz je myli 6 mesicu..kdyztak se ptej @pppmaja
@PepiKo Jako kdyby si mi to vzala z úst
Buď naprostí břídilové a nebo poplatky. Jsem ráda, že to nebyl jen můj dojem
![]()
@Dianela píše:
Na Praze 4 konkrétně v Modřanech spousta žen doporučuje pana doktora Tobrmana. Prý se tam ale něco platí (něco jako roční poplatek), nevím jistě, bylo by lepší si přímo zavolat. Já to na Praze 4 vzdala a chodím na Barrandov. Tak hodně štěstí při výběru
Mohu tě poprosit o kontakt na gynekologii na Barrandově? Děkuji ![]()
Holky, kam Vy to chodíte? Já ať hledám jak hledám, tak buď neberou, na recenze na znamylekar.cz už radši ani nedávám, nebo chtějí nesmyslné poplatky (chodím jednou ročně a pak už „jen“ pro recept na HA, jinak bez problémů)… Budu také ráda za tip! Jsem z 5, pracuji na 1 ![]()
Mě ho doporučula známá, že prý o něm slyšela od známých atd. - takže informace z několikátý ruky
pak jsem se dívala na znamylekar.cz a tam se ty info dost rozchází, myslím jestli pozitivní nebo negativní. Vím, že se na ty recenze nedá úplně spolehnout
co Asadův přístup k pacientce a celkově pokud má člověk nějaký problém? (teď tedy konkrétně nic neřešim, jedno mrně mám a druhý zatím neplánuju, ale co já vim co bude za rok nebo dva ![]()
@Miiisty ja chodím k pani doktorce Mullerove na Polikliniku Mazurská v Bohnicích. Narazila jsem na ní náhodou, přesně jak píšeš, na recenze na známým lékaři se nedá vubec spolehnout
působí na více klinikach, myslím ze i na gynklinu (??) na poliklinice na Proseku. Je mladá, normálně smýšlející, nechce z tebe vytahat za každou cenu peníze, ptá se, zajímá se o tvůj názor a jak to vidíš ty. My jsme spolu řešily témeř pul roku antikoncepci pro mě (tak dlouho proto, ze jsem se nebyla schopna rozhodnout
). Ocenila jsem, ze mi hned nevlepila prášky jako předchozí lékaři, snažily jsme se najít nějakou vhodnou alternativu ![]()