Sháním gynekologa na Praze 4 Krč

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
48
29.7.15 14:01

Gynokolog Praha 4

Ahoj maminky, přestěhovala jsem se z Praha 8 na Prahu 4 (do Krče) a sháním tady nějakého dobrého gynekologa/gynekoložku - jezdit na Prahu 8 mi s malou zabere dost času, takže prosím o vaše typy tady na Praze 4, kde jsou dobří, nebo komu se raději vyhnout. Známá mi doporučovala Mudr. Samera Asada- znáte ho některá? Moc díky za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1220
29.7.15 14:08

Na Praze 4 konkrétně v Modřanech spousta žen doporučuje pana doktora Tobrmana. Prý se tam ale něco platí (něco jako roční poplatek), nevím jistě, bylo by lepší si přímo zavolat. Já to na Praze 4 vzdala a chodím na Barrandov. Tak hodně štěstí při výběru :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
29.7.15 14:18

Mám pocit, že dneska už se platí na gyndě všude, a pokud to nebude přehnaná částka a ta péče bude opravdu profesionální, tak jsem ochotná to zaplatit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
29.7.15 14:21

@pppmaja Já tedy žádný roční příspěvek u gynekologa neplatím a je to dobrý gynekolog. Jediné za co platím jsou extra stěry nějakou jejich lepší metodou :) Takže všude se rozhodně neplatí :kytka: Také proto jsem hledala gynekologa i jinde :) Jinak určitě pozor na doktora Lachse na Modřanské poliklinice :)

Příspěvek upraven 29.07.15 v 14:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.15 14:22

@pppmaja Na Praze 4 radím vyhnout se dr. Matěchové z nuselské polikliniky.

• Citovat
  • Upravit
2801
29.7.15 14:23

@pppmaja u toho člověka jsem byla a upřímně jsi mě překvapila, ze ti ho někdo opravdu reálný doporučil. Ja k němu šla na základě hodnocení na znamylekar.cz … No nenechala jsem se ani ošetřit a to nejsem nějaká fiflena. Sestra byla příjemná.
Byla jsem objednana - placnu na 14., sestra ze doktor tu není, ze ji nebere telefon a neví kde je. Přišel po hodině a půl, to přede mnou čekaly dvě ženské, co odešly, ze nemají čas. Ja potřebovala recept na HA. Sestra ze počkáme ještě tolik a tolik a kdyz nepřijde, tak mi ji da, ze ma nějaké testovací balení u sebe. Doktor prisel. Upřímně - nerozuměla jsem mu díky jeho spatne češtině skoro nic, furt na mě blbe koukal, nabízel mi, ze ma dceru 18 let, která by potřebovala doucovat češtinu k maturitě a ze by potřebovala kamarádku, ze bych mohla chodit k nim domu a on by mi za to platil?!! Za společnost pro nej nebo pro jeho dceru? Tohle trvalo asi dvacet minut, pak jsem se omluvila, sebrala se a odešla. Tenhle pan „doktor“ na mě vubec nepůsobil profesionálním dojmem, byla jsem z toho uplne hotova :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
29.7.15 14:23

Tak já kamkoli volala, tak mi řekli, že berou nové pacienty, ale hradí se roční příspěvek tolik a tolik :( a kam že to chodíš? :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
29.7.15 14:27

@pppmaja Napíšu SZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
29.7.15 14:28

@Dianela souhlasím, taky jsme se stěhovali na 4, asi rok jsem zkoušela někoho najít a nenašla. Buď nesmyslně vysoké poplatky za nic, nebo doktor/ka nevyhovující.. Našla jsem si bezvadnou paní doktorku v místě zaměstnání, služby nadstandardní a přístup profesionální, bez nějakých registračních/ročních poplatků. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
29.7.15 14:31

Ja chodim k Asadovi, skvelej clovek, doktor, chlap..jsem s nim spokojena a platila jsem mu na zacatku tehu 1200kc a od ty doby ani korunu, a to uz je myli 6 mesicu..kdyztak se ptej @pppmaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
29.7.15 14:33

@PepiKo Jako kdyby si mi to vzala z úst :mrgreen: Buď naprostí břídilové a nebo poplatky. Jsem ráda, že to nebyl jen můj dojem :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
29.7.15 19:59
@Dianela píše:
Na Praze 4 konkrétně v Modřanech spousta žen doporučuje pana doktora Tobrmana. Prý se tam ale něco platí (něco jako roční poplatek), nevím jistě, bylo by lepší si přímo zavolat. Já to na Praze 4 vzdala a chodím na Barrandov. Tak hodně štěstí při výběru :kytka:

Mohu tě poprosit o kontakt na gynekologii na Barrandově? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
29.7.15 20:02

Holky, kam Vy to chodíte? Já ať hledám jak hledám, tak buď neberou, na recenze na znamylekar.cz už radši ani nedávám, nebo chtějí nesmyslné poplatky (chodím jednou ročně a pak už „jen“ pro recept na HA, jinak bez problémů)… Budu také ráda za tip! Jsem z 5, pracuji na 1 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
29.7.15 20:13

Mě ho doporučula známá, že prý o něm slyšela od známých atd. - takže informace z několikátý ruky :) pak jsem se dívala na znamylekar.cz a tam se ty info dost rozchází, myslím jestli pozitivní nebo negativní. Vím, že se na ty recenze nedá úplně spolehnout :) co Asadův přístup k pacientce a celkově pokud má člověk nějaký problém? (teď tedy konkrétně nic neřešim, jedno mrně mám a druhý zatím neplánuju, ale co já vim co bude za rok nebo dva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
29.7.15 20:24

@Miiisty ja chodím k pani doktorce Mullerove na Polikliniku Mazurská v Bohnicích. Narazila jsem na ní náhodou, přesně jak píšeš, na recenze na známým lékaři se nedá vubec spolehnout :roll: působí na více klinikach, myslím ze i na gynklinu (??) na poliklinice na Proseku. Je mladá, normálně smýšlející, nechce z tebe vytahat za každou cenu peníze, ptá se, zajímá se o tvůj názor a jak to vidíš ty. My jsme spolu řešily témeř pul roku antikoncepci pro mě (tak dlouho proto, ze jsem se nebyla schopna rozhodnout :mrgreen: ). Ocenila jsem, ze mi hned nevlepila prášky jako předchozí lékaři, snažily jsme se najít nějakou vhodnou alternativu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty