Gynprodyl a těhotenství: Jak je to s jeho vysazením?

33
2.12.25 15:19

Gynprodyl a těhotenství - vysazení?

Ahoj, jsem čerstvě těhotná a hned mám na vás dotaz. Brala jsem gynprodyl kvůli úpravě cyklu ( bez něj sem měla cyklus kolem 70 dní ) paní doktorka mi říkala, když mi ho psala, že ho ho mám brát od 20-29 dne cyklu a pak si udělat těhotenský test. Pokud bude negativní - vysadit a dostanu ms. Když bude pozitivní, tak pokračovat dál.
Já měla 29 den cyklu test negativní, tak sem ho vysadila. Ms nepřicházela tak jsem si nakonec dělala test 34 den cyklu a ten už byl jasně pozitivní. Hned sem si dala tabletu gynprodylu a volala na gyndu, objednala jsem se na těhotenskou prohlídku, kterou mám za 2 týdny. A ptala jsem se na ten gynprodyl. Mluvila jsem s recepční, ani to nebyla sestřička, ta mi řekla, že si myslí, že ho mám vysadit, ale že mi pak zavolá paní doktorka s víc informacemi. Ta mi nevolala, zavolala mi tato recepční znova, že ho mám vysadit.
Ale paní doktorka přece říkala, že ho mám po pozitivním testu brát a i na internetu píšou, že se bere až (max) do 12 týdne :nevim:
Mám asi splašené hormony a tak, ale prostě se ho bojím vysadit. Co byste na mém místě dělali vy? K doktorce se jinak dovolat nedá, mají tam tu recepci, i email je na recepci. Nebo zavolat jinam? Nebo to nechat být, však spousta lidí má zdravé dítě i bez nějakého gynprodylu. :think:
Jen se mi to prostě nezdá a poslechnu si ráda i další názory. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
2.12.25 15:43

Ta recepční ti volala zpět po konzultaci s doktorkou. Přestaň vyšilovat a poslechni ji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí