Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@JiříkMazlík Mám na fb udělané zabezpečení že když se mi někdo přihlásí tak mi to přijde na email ze v tu hodinu se tam někdo přihlásil. Pak jsem byla i odhlasena z instagramu. A pak mi přišel email ze reset hesla byl obnoven a pořád takové emaily ![]()
@Sarka334 píše:
@JiříkMazlík
Vždyť je to spam. Proč tyto emaily otevíráš?
@B4RC3LON4 Ano,taky tam mám napsané heslo k mému emailu že ho zná ![]()
@Sarka334 píše:
@JiříkMazlík Mám na fb udělané zabezpečení že když se mi někdo přihlásí tak mi to přijde na email ze v tu hodinu se tam někdo přihlásil. Pak jsem byla i odhlasena z instagramu. A pak mi přišel email ze reset hesla byl obnoven a pořád takové emaily
Otevřela jsi email zřejmě s virem.
@Sarka334 ty jsi se snažila i odepsat ![]()
Klidně ti tento mail můžu poslat i v češtině a s číslem účtu. ![]()
Tenhle email je celkem znamy podvod. Takze klid. A me se nekdy stane, ze kdyz se na fb prihlasim z jineho mobilu ( pc apod ), tak mi prijde upozorneni, ze se nekdo cizi prihlasil z Ostravy. Pritom je to blbost. ![]()
@topazio Jak můžu vědět že je to spam??
ten email kde žádá těch 500euro a vyhrožuje mi tak u toho ani není napsáno od koho je to poslané. ![]()
@Sarka334 Proč hned na vše Klikas a vše otviras?? Doufám že jsi nic z toho odkazu nevyplnila třeba jako změnu hesla??
@JiříkMazlík píše:
@Sarka334 ty jsi se snažila i odepsat
Klidně ti tento mail můžu poslat i v češtině a s číslem účtu.
Jsou to podvody. Zakladatelka by ho měla smazat. Vlastně všechny spamy a vůbec je neotevírat.
@Sarka334 Ten email je fakt znamy podvod. A pro priste takovyhle email neotvirat. Jsou ma 99% zavirovany
@Týnuška95 Tohle se mi stalo poprvé a vůbec jsem nevěděla že někdo něco takového posílá.
Takže mě to celkem dostalo
![]()
@Sarka334 píše:
@topazio Jak můžu vědět že je to spam??ten email kde žádá těch 500euro a vyhrožuje mi tak u toho ani není napsáno od koho je to poslané.
NO kdyby to video měl dá ti úryvek do mailu a číslo účtu
![]()
SPAM?? Protože je to úplně naprostá Píč. vina které je plný internet.
Bohužel jsou jedinci co peníze pošlou a ty bych zbavil svéprávnosti
@Sarka334 píše:
@JiříkMazlík
Hele, a to heslo tam bylo správne? Pokud ano, tak si honem změň hesla všude, kam se dostaneš, a to na něco úplně jiného, pořádně silného a ideálně s náhradním ověřením přes mobil.
Mě podobný e-mail dorazil jenom jednou, bylo tam pravé heslo, naštěstí již historicky neplatné, jelikož správce e-mailu neustále prudil, že si tam mám přidat další speciální znaky. Málem jsem se s ním kvůli tomu rozešel, ale pak jsem mu poděkoval.
Mimochodem, na žádné ze stránek nejdi přes odkazy z e-mailu, ale normálně je ručne zadej do prohlížeče! ![]()
@JiříkMazlík No heslo jsem si změnila na email
prosím, reknete mi co s tím
jak zabezpečit počítač i telefon nebo mě už trefí ![]()