Hacker mi napadl počítač

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2512
12.12.21 10:44

Bud opravdu v klidu. Za posledni dva roky to prislo cele moji rodine na stridacku :D
I tatovi a mame na pocitace, kde ani nemaji webovou kameru…
je to podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64921
12.12.21 10:44
@Kacatko1986 píše:
Bud opravdu v klidu. Za posledni dva roky to prislo cele moji rodine na stridacku :D
I tatovi a mame na pocitace, kde ani nemaji webovou kameru…
je to podvod.

mně taky, jsem si říkala, jak to asi natočil, že bych se to ráda naučila, bez kamery :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
12.12.21 10:54

Přesně tak, je to podvod. Taky mi to přišlo, i s heslem, které už tak 10 let nepoužívám.
Občasné pokusy o restart mého hesla na fcb jednou za čas zaznamenám, tak si heslo zmenim (ne samozřejmě proklikem v mailu, který mě na to upozorní), respektive posledně jsem nasadila 2-fazove ověření.
Hlavní je na tyhle maily neklikat a neotvírat přílohy.. A hlavně se nedesit..

• Citovat
  • Upravit
381
12.12.21 16:11

@Svetluska55 mě to právě ale napsalo heslo které jsem opravdu měla proto jsem byla celkem ve stresu :D No každopádně mám ještě 24 hodin :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
12.12.21 16:12

@vokishka A já už tady plasim že si prelepim všude všechny kontrolky :D a doma se mi smejou že jsem schopná odmontovat i telku :D :D :D co kdyby náhodou mě někdo sledoval :D :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
12.12.21 16:19

Mě se to stalo v loňském roce napadl mě Fb byla jsem i na policii vyšetřovalo se to, ale na nic nepřišly. Tak že jsem to zablokovala a založila jsem si nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
12.12.21 23:17
@Sarka334 píše:
@Svetluska55 mě to právě ale napsalo heslo které jsem opravdu měla proto jsem byla celkem ve stresu :D No každopádně mám ještě 24 hodin :D :D :D

No.. A jak dlouho to heslo používáš..? Odhadla bych, že delší dobu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák