Hacker mi napadl počítač

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
381
11.12.21 21:45

@JiříkMazlík Už jsem změnila hesla, ještě mi chybí na instagram raději :roll: :D bože, dneska mam fakt den :roll: stáhla jsem si nějaký antivir aspoň pro můj dobrej pocit i když říkáte že mi to nějak nezachrání :D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
11.12.21 21:52

@Sarka334 no před něčím tě ochrání ale samozřejmě hodně ovlivní uživatel sám ;)
Hesla máš všude jiné?
Ideální by bylo mít i mail na přihlašovani a mail na práci :wink:
Hesla tipu: H7#qs9Au* ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
11.12.21 21:56

@JiříkMazlík Kdo si má taková hesla pamatovat? :D :D ale dobře udělám to :hug: hrozně moc děkuji :andel: :andel: aspoň jsem klidnější a vše jsem smazala :hug: a už nebudu na nic takového klikat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
11.12.21 22:00

@Sarka334 Vem si notýsek ( šance že tě vykradou byt :think: a vezmou sešit je malá :wink:)
Hlavně nepoužívej to co jsem napsal 😁
Doufám že nemáš hesla z jen čísel ( datum narození) a nebo jen z písmen (sarka )??? Nebo ( sarka 123)??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
11.12.21 22:09
@Sarka334 píše:
Ano heslo tam bylo moje správné právě. Proto mě to tak rozhodilo

Stát se to může. Mně taky přislo v jednom vyděračském e-mailu na ukázku skutečné heslo. Buď je to častá kombinace typu pass1234 nebo je poskytovatel služby idiot a neukládá nesla hashovaná a když mu někdo ukradne databází, tak včetně hesel.
Mimochodem, to jednu dobu byla i ČSOB, to jako ta banka. :zed:
Proto je kriticky důležité pro každou službu používat jiné dostatečně silné heslo.

Ale bát se nemusíš, protože kdyby měl někdo opravdu natočené něco choulostivého přes kameru, tak Ti pošle ukázku a bude chtít 10× tolik. ;)

• Citovat
  • Upravit
2577
11.12.21 22:19

@Sarka334
Jeste dobre heslo je treba vin kod. Sice tam jsou jen cisla a pismenka, ale taky se tak da. :think:

Ale zjednodusim ti to:
Vymysli si slovo, ktere s tebou nema nic spolecneho. Placnu - corega. A ciselnou kombinaci, kterou si pamatujes - nejaky pin z prace ci cislo zamestnance, spz, datum narozeni babicky. A z toho udelej heslo treba
CoReGa⭐62⭐15
Nerikej, ze toto si nezapamatujes :mrgreen:
Edit: musela jsem pouzit jine hvezdicky, jinak to psalo kurzivou. :mrgreen: Mimochodem hvezdicky ci znaky muzes dat i mezi slovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
11.12.21 22:31

@JiříkMazlík Neee,to nemám :D ale ani nijak složitá taky ne :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
11.12.21 22:34

@catch-22 No to bych si to mohla jít už hodit rovnou kdyby chtěl 10×tolik :D :D :D :D :D hesla jsem změnila, tak snad už budu mít klid :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
11.12.21 22:38

@Sarka334 doufám že jsi nikdy předtím nikomu peníze neposlala :(?
Když tak si je moc rád vezmu pokud stačí napsat mail ;) :lol:
A zalep si webku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
11.12.21 22:39
@Sarka334 píše:
@JiříkMazlík Kdo si má taková hesla pamatovat? :D :D ale dobře udělám to :hug: hrozně moc děkuji :andel: :andel: aspoň jsem klidnější a vše jsem smazala :hug: a už nebudu na nic takového klikat :lol: :lol:

google nabizi ukladani hesel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
11.12.21 22:52

@JiříkMazlík Neposlala jsem nic. Nikdy jsem nikomu nic neposlala. Ještě hlavně tady chtěl poslat peníze na Bitcoin :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
11.12.21 23:03

@Sarka334 no jasný pak to nejde sledovat ;)
Tak se drž a dávej na sebe pozor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
11.12.21 23:10

@JiříkMazlík moooc děkuji :andel: jsem ráda že jste tak pomohl. Přeji krásné svátky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
11.12.21 23:11

@Sarka334 ne jen já ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
12.12.21 10:14

Chci všem moc poděkovat za vaše rady. Jsem klidnější a všude jsem změnila hesla atd :) ještě jednou díky :hug: :hug: :hug: :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák