Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aty
7700
26.10.11 22:37

mony mohla bych tě poprosit z jakého návodu vycházíš na tu kravičkovou čepičku? jedna maminka si u mě objednala. ušetřila bych si práci ((-:

díky ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
26.10.11 23:06

holky jste šikovné.. já si dala několik panáků.. začla ttuniku…
dnes jsem musela nechat uspat naši kočičku! byla opravdu hodně nemocná… takže jsem nějak zmožena… a víc dnes neudělám..... bože proč ty naše zvířátka žijí tak krátce??? dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
26.10.11 23:15

macíku - to mě moc mrzí :hug:
holky nádhera :potlesk: :potlesk:
ted jsem konečně dodělala ty 3D kytky - celkem šest - uf, dalo mi to zabrat
Aty - mám ty 3D kytky ještě obháčkovat nebo stačí už jen přišít na čepici :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
26.10.11 23:48

kájo, no jak chceš, já bych obháčkovávala ((-:

maci moc mě tomrzí, je to dva měsíce co mi v náručí umřel můj pejsek fíček ))-: upřímnou soustrast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
27.10.11 00:26

macíku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
27.10.11 07:37
Aty píše:
mony mohla bych tě poprosit z jakého návodu vycházíš na tu kravičkovou čepičku? jedna maminka si u mě objednala. ušetřila bych si práci ((-:díky ((-:

http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
27.10.11 07:37
Macík74 píše:
holky jste šikovné.. já si dala několik panáků.. začla ttuniku…
dnes jsem musela nechat uspat naši kočičku! byla opravdu hodně nemocná… takže jsem nějak zmožena… a víc dnes neudělám..... bože proč ty naše zvířátka žijí tak krátce??? dobrou noc!
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
27.10.11 07:46

mony díky (-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
27.10.11 07:57
Aty píše:
mony díky (-:
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
27.10.11 07:59

Hezký den všem.
Moni- :potlesk: :hug:
Tweety-paráda :hug:
Macíku:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
27.10.11 08:47

Macíku, chápu, že máte doma smutno :hug: Naši mají taky kočičku a je to člen rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
27.10.11 09:43

Macíku, to mě moc mrzí :hug: , já mám taky kocourka Lupina (je na profilovce) a je to moje druhé mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
27.10.11 09:58

Macíku :hug: Je mi to moc líto, taky miluju zvířátka, máme sice pejska, ale jsou to jako dětičky :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
27.10.11 10:08

holky všem díky :srdce: :hug: jste hodné!
byl to člen rodiny. Byla s námi doma chodila jen na terasu. Byla to tedy původem toulavá kočička, která se dostala k nám. A byla opravdu vděčná, že má domov! Byla strašně mazlivá a přítulná. Neustále ležela manželovi na klíně! Taky s ní dvě noci spal v obýváku teď když už opravdu nemohla. Měla nějaký virus co si v mládí prodělala a teď na stáří jí zlikvidoval ledviny. Takže to rozhodnutí nechat ji uspat už bylo vysvobození jak pro ni, tak pro nás! Včera už nejedla ani nepila…

ale máme tedy ještě další dva kočičí miláčky…
holt je to život, a ti naši mazlíci jsou tu prostě moc krátce! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
27.10.11 11:22

Taky milujem zvířátka :) doma máme jěště vlčandu Natálku :)
Lupin (kocour) taky spaval s Manželem, než se teda začal roztahovat, pak mu tam manžel vadil a s prskánim si šel k topení :)
Jinak je taky strašně hodnej a každý den mě udivuje jak je trpělivej vuči naší malé, ta si s ním děla co chce, učíme ji teda aby neubližovala, ale když už toho má dost, tak se prostě zbalí a odejde :) a když má někdy roupy tak si to vynahradí na nas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat