Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Aty jj materiál když šetřím tak fakt vyjde na 300 - 350 kč a tunika ve vel. 92 tak ji účtuju za 650 kč..
ale to je fakt týden práce.. nikdo!! práci nezaplatí! a to ani u čepiček pomalu ne!
ale zdražím! a tuniky budou dražší dost! fakt to dělám moc levně!
ono se to nezdá, ale z camilly to klubko fakt padne.. první tuniku jsem dělala z 9 klubek a už naprosto nešlo udělat k ní pěknou čepulku byla to taková zmatlanina barev! takže opravdu min. 10! a raději 12 nebo mít od jedné barvy víc klubek! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
maci tuniky neee (-. max. na léto síťovaný.
jinak na jaro a léto připravuji jarní/letní komplet bolérko, čepička, bezprstové síťované rukavičky ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maci, krásná, nádherné barvy
![]()
povedla se ti moc, už se těším na nazdobenou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maci to je dobrá spotřeba, a jaká příze to je? kolik gramů? ![]()
aha Camilla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj camilla popř. limone či catanie.. když nemám potřebnou barvičku.. dají se kombinovat.. jen limone je o dost dražší.. než camilla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky vy jedete. Zase nádhera, hodnotím
A na podobnou tuniku se chystám, ale podle toho jak poslední dobou nestíhám ani čepičky, tak bude nejspíš tak za 100 let ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty já jsem první udělala pro kámošku a pak chtěly další dvě.. a další.. a už to prostě jelo.. ale je to děs.. času a času.. ![]()
od nového roku stejně zvednu ceny.. jestli půjdu do práce… protože teď mám zakázek nad hlavu..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak já Vám sem zase vlezu, no teda abych se přiznala, chodím šmírovat pravidelně
, jste fakt šikulky a Maci a Aty před vámi smekám, protože jedete jak draci
![]()
Maci, jo ta tunika je fakt makačka a spotčeba materiálu je veliká, já nejsem žádná zdatná háčkařka, ale tunika mě také nadchla a byl to můj první pokus v háčkování vůbec, dělala jsem z limone a Tebe obdivuji, že to takhle na kšeft děláš, ty seš fakt DRAK!!!
Jinak tu jsou opravdu všechny věci moc pěkné ![]()
Jo a já jsem si tu tuniku trišičku upravila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kerolen nádhera, nekecej, že je to první věc, co jsi uháčkovala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veverusko, snad jsem se pokoušela o jednu čepičku před tunikou, jinak jsem háčkovala v dětstí krátkej a dlouhej sloupek
, toť vše. Já jsem spíš pletařka, i když teď jsem se víc ponořila do toho háčkování, takže od jara sem tam něco uháčkuji z čepiček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kerolen, jsi prostě talent (-:, ale jestli jsi pletařka, tak přeci jen zkušenosti tu byly ((-: prostě ses určitě líp orientovala ((-: krásná tunika.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kerolen tunička je moc pěkná!
no abych pravdu řekla, když zákaznice jsou.. tak jí udělám… ale čepičky dělám radši..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
maci no až jí udělám pro svoje děti, tak jí raději ani neukážu ((((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aty noooo jenže já mám kluka! a chtěla jsem jí moc moc zkusit! tak jsem to udělala pro kámošku a fotky ukázala… škoda že nemám holky!!! bééééééé
teda už mám ale velké! a další dítko už nebude!
takže to byla příležitost… zkusit si tu nádheru
zrovinka když je to velikost te´d našich dětí.. tak tady holky v mé „rodné“ diskusi o ní měly zájem.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit