Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
29.10.11 20:03

Aty jj materiál když šetřím tak fakt vyjde na 300 - 350 kč a tunika ve vel. 92 tak ji účtuju za 650 kč..
ale to je fakt týden práce.. nikdo!! práci nezaplatí! a to ani u čepiček pomalu ne!
ale zdražím! a tuniky budou dražší dost! fakt to dělám moc levně!
ono se to nezdá, ale z camilly to klubko fakt padne.. první tuniku jsem dělala z 9 klubek a už naprosto nešlo udělat k ní pěknou čepulku byla to taková zmatlanina barev! takže opravdu min. 10! a raději 12 nebo mít od jedné barvy víc klubek! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
29.10.11 20:26

maci tuniky neee (-. max. na léto síťovaný.
jinak na jaro a léto připravuji jarní/letní komplet bolérko, čepička, bezprstové síťované rukavičky ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
29.10.11 20:39

Maci, krásná, nádherné barvy :potlesk: :palec:
povedla se ti moc, už se těším na nazdobenou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
29.10.11 20:42

Maci to je dobrá spotřeba, a jaká příze to je? kolik gramů? :think:
aha Camilla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
29.10.11 21:09

jj camilla popř. limone či catanie.. když nemám potřebnou barvičku.. dají se kombinovat.. jen limone je o dost dražší.. než camilla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
29.10.11 21:13

Holky vy jedete. Zase nádhera, hodnotím :palec: A na podobnou tuniku se chystám, ale podle toho jak poslední dobou nestíhám ani čepičky, tak bude nejspíš tak za 100 let :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
29.10.11 21:15

Aty já jsem první udělala pro kámošku a pak chtěly další dvě.. a další.. a už to prostě jelo.. ale je to děs.. času a času.. :roll:
od nového roku stejně zvednu ceny.. jestli půjdu do práce… protože teď mám zakázek nad hlavu.. :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
29.10.11 21:17

Ahoj holky, tak já Vám sem zase vlezu, no teda abych se přiznala, chodím šmírovat pravidelně :oops: , jste fakt šikulky a Maci a Aty před vámi smekám, protože jedete jak draci :potlesk: :potlesk:

Maci, jo ta tunika je fakt makačka a spotčeba materiálu je veliká, já nejsem žádná zdatná háčkařka, ale tunika mě také nadchla a byl to můj první pokus v háčkování vůbec, dělala jsem z limone a Tebe obdivuji, že to takhle na kšeft děláš, ty seš fakt DRAK!!!

Jinak tu jsou opravdu všechny věci moc pěkné :potlesk:

Jo a já jsem si tu tuniku trišičku upravila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
29.10.11 21:23

kerolen nádhera, nekecej, že je to první věc, co jsi uháčkovala 8-o :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
29.10.11 21:24

Ty tuniky jsou prostě všechny nádherný :-o :potlesk: , jste šikulky :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
29.10.11 21:29

Veverusko, snad jsem se pokoušela o jednu čepičku před tunikou, jinak jsem háčkovala v dětstí krátkej a dlouhej sloupek :lol: , toť vše. Já jsem spíš pletařka, i když teď jsem se víc ponořila do toho háčkování, takže od jara sem tam něco uháčkuji z čepiček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
29.10.11 21:44

Kerolen, jsi prostě talent (-:, ale jestli jsi pletařka, tak přeci jen zkušenosti tu byly ((-: prostě ses určitě líp orientovala ((-: krásná tunika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
29.10.11 21:56

kerolen tunička je moc pěkná!
no abych pravdu řekla, když zákaznice jsou.. tak jí udělám… ale čepičky dělám radši.. :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
29.10.11 21:59

maci no až jí udělám pro svoje děti, tak jí raději ani neukážu ((((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
29.10.11 22:05

aty noooo jenže já mám kluka! a chtěla jsem jí moc moc zkusit! tak jsem to udělala pro kámošku a fotky ukázala… škoda že nemám holky!!! bééééééé
teda už mám ale velké! a další dítko už nebude!
takže to byla příležitost… zkusit si tu nádheru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zrovinka když je to velikost te´d našich dětí.. tak tady holky v mé „rodné“ diskusi o ní měly zájem.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat