Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
veveruško já dělám zatím jen klasicky.. ds… ale taky bych ráda zkusila ten druhý návod ! jen zatím nebyl časík., ale i s tím vláčkem to vypadá hodně dobře takže bych se nebála.. dát na to aplikaci! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
HOLKY PROSÍM KDE JSOU TY ODKAZY NA MMB NA PODŠITÍ ČEPIC?? DÍK!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macíku-krásní medvědi.
![]()
Bambulkovač je prima,jen jsem ho také ještě nenašla,kam já ho dala… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stune píše:
Maci medvědi jsou bomba
Pokiparáda
Aty ja taky vidím lva![]()
díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maciku ty kupuješ vlnu přes mmb vid?? dala bys sem prosím odkaz?? chtěla bych koupit tu přízi na medvěda a pochybuju že ji u nás seženu:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stune píše:
Maci medvědi jsou bomba
Pokiparáda
stune z toho si nic nedělej, já taky vidím lva (-: oni ten tygr a lev jsou si hodně podobní, až na to že tygr má hodně proužků a kratoučkou srst kolem čumáku, což se mě prostě nepovedlo ničím naaranžovat (-:, ale tak je to tygrolev, ty taky v zoo existují nebo taky Levgr nebo jak se jim říká, když je samec lev.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:Stune píše:stune z toho si nic nedělej, já taky vidím lva (-: oni ten tygr a lev jsou si hodně podobní, až na to že tygr má hodně proužků a kratoučkou srst kolem čumáku, což se mě prostě nepovedlo ničím naaranžovat (-:, ale tak je to tygrolev, ty taky v zoo existují nebo taky Levgr nebo jak se jim říká, když je samec lev.
Maci medvědi jsou bomba
Pokiparáda
aty já myslím, že je to skoro úplně jedno
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedočítám, jen poprosím pokud si někdo pamatujete název příze na toho šedýho medvídka, tak prosím o název do SZ. Děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
žádný do sz! sem to písněte taky bych ráda věděla ![]()
vlnu objednávám přes MMB od paní Pavlíny ale pokud chceš na ty medvědy.. tak to je od vlniky - www.vlnika.cz - tam bude lacinější.. vzít to přímo přes ně.. teda myslím.. nevím kolik mají za poštu..
jinak camillu, limone, catanii, doru kupuju tady u té paní z MMB - http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše: žádný do sz! sem to písněte taky bych ráda věděla
vlnu objednávám přes MMB od paní Pavlíny ale pokud chceš na ty medvědy.. tak to je od vlniky - www.vlnika.cz - tam bude lacinější.. vzít to přímo přes ně.. teda myslím.. nevím kolik mají za poštu..
jinak camillu, limone, catanii, doru kupuju tady u té paní z MMB - http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit