Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
no tam je asi ten palec.. tak vymysli jak jsi ho dělala ty.. já mám přidávání v palci vidět. je tam taková dírenka.. ale vypadá to efektně.. zase na druhou stranu. ale ráda se přiučím.. když to písneš. jak jsi ho dělala… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem na sobě vyzkoušela baret a nevím, jestli ten rantlík dole ještě udělat delší nebo to stačí takhle. Co myslíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Laducho-paráda ![]()
Macíku-já měla sešit na vzory a různé návody na pletení a co jsme se přestěhovali nemohu najít.A to už to hledám delší dobu.Kdybych našla ,dám tam,a ta dírka u palce není skoro vidět,je to paráda
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak sousedce se baret nelíbí, takže si ho nechám, jen si na něho nejspíš udělám kšilt.
Aty, to Ty jsi sem dávala odkaz? Nechce se mi to dohledávat. Dík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
laducha píše:
Tak sousedce se baret nelíbí, takže si ho nechám, jen si na něho nejspíš udělám kšilt.
Aty, to Ty jsi sem dávala odkaz? Nechce se mi to dohledávat. Dík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:laducha píše:http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
Aty, to Ty jsi sem dávala odkaz? Nechce se mi to dohledávat. Dík
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sousedka nevděčná!!!
no dělá to u palce takové véčko dírek při přidávání.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
to víš že mám dala jsem ho na MMB..
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
to víš že mám dala jsem ho na MMB..
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
Macíku, dva a půlky jehlice?
Tak malé doma ani nemám ![]()
Chystám se je plést z něčeho silného na zimu, takže dík za návod, pro mě je podstatná informace, že je pleteš od lokte směrem dolů a návod na palec, dík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vím, že to sem úplně nepatří, ale v Lídlu teď mají různé jehlice a háčky za 50Kč, ponožkové, kruhové, různé sady. Mají tam i nějaké udělátko na výrobu šňůrky, jak jsem to dělala jako dítě na špulce, takto Už ho mám doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bellezza píše:
ahoj devcata, prosim jsem chronickej zacatecnikporadite kde v praze kupujete klubka a jak dosahnout toho kdyz mam slabsi vlnu ale chci aby to bylo takovy vzdusnejsi?vetsi hacek?a o kolik?
![]()
![]()
Bellezzo, a ze který části Prahy jsi? Tu u nás na Chodově má paní v galantérce docela dobrou zásobu… nemá tedy všechno, to snad ani nejde
ale vždy jsem našla co jsem potřebovala a když ne, tak jsem šla třeba na Opatov… Akorát tedy vlnu na vlňáčky kupuji u našich, bydlí v Nejdku a tam je fabrika na vlnu, tak seženu i to co jinde není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vesna006 píše: Ženy, nemáte prosím rozpis na háčkované botičky-capáčky pro miminka? Nic kloudného jsem na netu nenašla - není něco v nějakém časopisu?
Vesno, poslala jsem ti do SZ návod na háčkované i pletené bačkůrky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit