Kopie Háčkování

• Fotoalbum (105)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13335
30.12.11 21:42
Bayuska píše:
nikita066 píše:
Bayuska píše:
Já se teď zas zbláznila do nákrčníků. To je taky skoro sebevražda. Počáteční nadšení asi tak po 50 řadách přejde v odpor. Ale přemohla jsem se a pro sebe mám 4 8) :andel: a ještě jsem udělala kratší šálu pro jednou kamarádku :).
Jinak pořád ujíždím na čepičkách a pak mi to tu leží a nemám už odbyt 8) :roll:.
Nechcete někdo? 8) :mrgreen: :lol:
dej na net, tam to pořád letí
Právě jsem měla na MMB, tady i na FB a nic :roll: :zed: :pocitac:

a na FB máš skupinu? Vytvoř si, natahej si lidi z různých bazárků a máš úsěch zaručen … a já se pak přidám :mrgreen:

• načítám...
17042
30.12.11 21:43
nikita066 píše:
Bayuska píše:
nikita066 píše:
Bayuska píše:
Já se teď zas zbláznila do nákrčníků. To je taky skoro sebevražda. Počáteční nadšení asi tak po 50 řadách přejde v odpor. Ale přemohla jsem se a pro sebe mám 4 8) :andel: a ještě jsem udělala kratší šálu pro jednou kamarádku :).
Jinak pořád ujíždím na čepičkách a pak mi to tu leží a nemám už odbyt 8) :roll:.
Nechcete někdo? 8) :mrgreen: :lol:
dej na net, tam to pořád letí
Právě jsem měla na MMB, tady i na FB a nic :roll: :zed: :pocitac:
a na FB máš skupinu? Vytvoř si, natahej si lidi z různých bazárků a máš úsěch zaručen … a já se pak přidám :mrgreen:

A nejsem na to já moc líná? :think: 8) :mrgreen:

• načítám...
1102
30.12.11 21:43

ty všechny máš na prodej?jak jsou velké a na kolik vychází ?

• načítám...
13335
30.12.11 21:44
Bayuska píše:
Nějaké fotky čepic mám tady. Ale není to zdaleka vše. Někdy mám špatné světlo a fotky jsou příšerný :poblion:
čačané, moc pěkná je ta 4tá od konce a to autíčko jsem si nechala vyšít na nánožník na kočárku
  • načítám...
1102
30.12.11 21:45

Souhlas s Niki,taky mám bazárek na fb s oblečením

• načítám...
17042
30.12.11 21:48
Iffka27 píše:
ty všechny máš na prodej?jak jsou velké a na kolik vychází ?

Když si mě přidáš do přátel tady na Emimi, mám to v inzerátech. Nechce se mi to teď opisovat :oops:.
To je taky trošku problém, jak přijít na ideální formu nabíkdy? Efektivní a rychlé :nevim:? Na MMB podle podmínek bych to prodávat neměla, jedině s placeným členstvím od 3 hvězd :think: :?

• načítám...
13335
30.12.11 21:48
Iffka27 píše:
jo to já taky, ale moc mi to tam teda nejede
  • načítám...
17042
30.12.11 21:49
Iffka27 píše:

A jak si tam přidám lidi z bazárků? To musím žádat o přátelství? Já mam jen osobní profil, skupinu ne, tak se nevyznám :think:

• načítám...
17042
30.12.11 21:50
nikita066 píše:
Iffka27 píše:
jo to já taky, ale moc mi to tam teda nejede

Hmm, na prodej se mi osvědčil MMB s placeným členstvím, základním, jedna hvězda. Jinak jsem nic neprodala :zed:

• načítám...
13335
30.12.11 21:53
Bayuska píše:
Iffka27 píše:
Když si mě přidáš do přátel tady na Emimi, mám to v inzerátech. Nechce se mi to teď opisovat :oops:.
To je taky trošku problém, jak přijít na ideální formu nabíkdy? Efektivní a rychlé :nevim:? Na MMB podle podmínek bych to prodávat neměla, jedině s placeným členstvím od 3 hvězd :think: :?
založ si na FB skupinu a tam to zkus zadarmíko rozjet, nesmí být v názvu bazar! Takže háčkované čepičky, šály a další, nebo něco v tomto stylu co ještě není
  • načítám...
17042
30.12.11 21:55
nikita066 píše:
Bayuska píše:
Iffka27 píše:
To je taky trošku problém, jak přijít na ideální formu nabíkdy? Efektivní a rychlé :nevim:? Na MMB podle podmínek bych to prodávat neměla, jedině s placeným členstvím od 3 hvězd :think: :?
založ si na FB skupinu a tam to zkus zadarmíko rozjet, nesmí být v názvu bazar! Takže háčkované čepičky, šály a další, nebo něco v tomto stylu co ještě není

Dobře, díky :hug:

• načítám...
13335
30.12.11 21:57
Bayuska píše:
Iffka27 píše:
A jak si tam přidám lidi z bazárků? To musím žádat o přátelství? Já mam jen osobní profil, skupinu ne, tak se nevyznám :think:

založíš spkupinu a celé tě to navádí, a pak si vždy vyhledáš nějak bazárek - maminkovský pokec, zkus hledat i přes bazárek opavských maminek, bazárek … maminek, … bazar a tam požádej o členství a hoď jim tam odkaz na ten svůj založený, napiš si nějaké pravidla a založ si ve fotkách různé složky - klučičí čepičky, holčičí čepičky, nákrčníky, rukavičky, šály, komplety a tam nahoď vše co máš

• načítám...
13335
30.12.11 21:57

a lidi budou postupně žádat o členství a budou chtít to a to a budou si vymýšlet :lol:

• načítám...
17042
30.12.11 22:00
nikita066 píše:
Bayuska píše:
Iffka27 píše:
A jak si tam přidám lidi z bazárků? To musím žádat o přátelství? Já mam jen osobní profil, skupinu ne, tak se nevyznám :think:
založíš spkupinu a celé tě to navádí, a pak si vždy vyhledáš nějak bazárek - maminkovský pokec, zkus hledat i přes bazárek opavských maminek, bazárek … maminek, … bazar a tam požádej o členství a hoď jim tam odkaz na ten svůj založený, napiš si nějaké pravidla a založ si ve fotkách různé složky - klučičí čepičky, holčičí čepičky, nákrčníky, rukavičky, šály, komplety a tam nahoď vše co máš

Jéé, super popis! Díky! :D

• načítám...
1102
30.12.11 22:18

jj přesně jak píše Niki :palec: :palec:
Jak můžu háčkovat,když nejmladší má poledne… :zed: :zed:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat