Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pro nás bylo těhotenství nejhezčí období vztahu - jak mi bylo furt zle, tak se o mě manžel hezky staral, těšili jsme se na dítě, plánovali, užívali si poslední chvíle sami ve dvou. Ale já si nevzala neschopného chlapa a dítě jsme chtěli ![]()
A jaké zkušenosti chceš slyšet? Někdo má prostě vztah na nic bez ohledu na to jestli je těhotný nebo ne a někomu to klape
Neznáme pozadí, nevíme proč se tak chová, asi bude nejlepší když se ho na to zeptáš proč se tak chová. Teď s tím těžko něco uděláš, určitě se takhle nezměnil ze dne na den. Odpověď… komunikujte, komunikujte, komunikujte, víc neporadím. Nemá smysl tu psát nějaký domněnky, protože vás tu nikdo nezná.
@Lily Evans tak to se máš. Tohle u nás vůbec nehrozí. Nevím co s tím ani mluvit o tom nechci nic.
@Mysticlipstick jenže on o tom mluvit nechci. A změna přišla hned po tom co jsme zjistili že jsem v tom.
@Beruska118 píše:
@Mysticlipstick jenže on o tom mluvit nechci. A změna přišla hned po tom co jsme zjistili že jsem v tom.
Kolik vám je?
@Beruska118 píše:
Chce nechce, jestli chcete udržet vztah, tak mluvit musíte
Copak my tady vyvěštíme, proč se tak chová?
@Beruska118 píše:
@Mysticlipstick mu je 27 a mě píše: Více
Tak už byste měli mít nějaký rozum snad ne. Dítě bylo plánované? Máte kde bydlet? Jste nějak zajištění? Nemáte dluhy?
@Beruska118 a kdo začíná hádky ty nebo on? Je možné, že vlivem hormonů na něj nakládáš víc, než snese… rozhodně ho neomlouvám…jen mě napadlo, zkusit krotit vášně, nezvyšovat hlas, nevyčítat a třeba se pak k něčemu doberete… třeba taky ne, zjistíš, že takhle to nejde a rozejdete se
Já si myslim že dítě bylo neplánovaný, on se bojí zodpovědnosti tak zdrhá, ale zároveň nemá koule na to, aby opustil těhotnou, tak čeká až ho vyrazíš ty. Ale těžko říct, nevíme jak dlouho jste byli pár, jestli jste dítě chtěli, jestli pracujete, jestli spolu žijete…
@Popokatepetla píše:
Dítě bylo plánované? Chtěli jste ho OBA?
Nejspíš ne..
@Beruska118 píše:
Poslední dobou se často hádame s partnerem a je to čím dál horší. Přijde mi jaký by vlastně naše mimino ani nechtěl. Všechno začalo zhruba od doby kdy zjistil, že jsem těhotná. Jsem teď v 6 měsíci. Už v něm nemám ani oporu, všechno mu vadí, nekomunikuje, chodí více pryč a podobně. Co dělat? Jak to řešit? Máte nějaká taky podobné zkušenosti? Děkuji za rady a odpovědi.
A chtěl ho vůbec? Nebo ti „selhala antikoncepce“? Já jsem to nezažila. Partner ke mě byl milý a na dítě se těšil. Budeš si s ním muset promluvit. Co ho žere.
@Beruska118 Tak zakladatelko, chtěl to miminko před početím, nebo to byla „nehoda“? ![]()