Hajánek - závislost na hračce, kde ji sehnat?

4.5.14 00:22

hajánek - zoufalost

Dobrý den
1.5 jela dcera s tetou na pouť a vrátily se bez našeho Hajánka..
Malá na něm hrozně vysí..
Neusne bez něj, přes den už nespí vůbec a večer je hrozně přetažená takže toho taky moc nenaspí a když se v noci probudí tak ho začne hledat. Nenají se, protože jí jenom s hajánkem, koupání, stříhání nehtíků, česání, oblékání…nehrozí prostě. Je kupovaný před dloooouhou dobou a paní od které jej máme ani neví kde, na FB mi maminka radila, že na benzínce.. ale vše v okolí mám projeté, prolezlé všelijaké obchody a on nikde. Náhradní (podobné) po mě hází a nenene prostě :zed: :nevim: nemáte ho někdo doma prosím na prodej? jsem ochotná dát cokoliv za hajánka :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11037
4.5.14 06:32

Takového jsme kdysi doma měli. Jen ta kombinézka byla myslím hnědobéžová. Myslíš, že by to vadilo? Zkusím se po něm podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
4.5.14 07:32

@CokeLady

Tak tak…To je jak s dudlíkem, taky hold jednou musí z domu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sanlitun
4.5.14 07:54

Jsem si oddechla - v prvnim okamziku jsem myslela, ze se vam ztratil pes 8o

Spoustu medvedu maji v Pompu, vybrala bych hodne podobneho. Male bych nejak vysvetlila, ze hajanek odjel do sveta :nevim: Nevim, kolik ji je let a co je schopna pochopit..

Příspěvek upraven 04.05.14 v 08:04

• Citovat
  • Upravit
Sanlitun
4.5.14 08:03

@CokeLady nez psychicky deptat dite, radsi sezenu nahradni hracku. Casem z toho vyroste. Nedelala bych z toho premrstene zavery..

• Citovat
  • Upravit
26574
4.5.14 08:20

@labilniveverka Zkus ho nějak dobře vyfotit a pomocí té fotky prohledat google obrázky, nabídne ti to podobné.

Jinak spíš souhlasím s @CokeLady, myslím, že za pár dní ji to přejde, ta paměť v tomhle věku není tak velká a podnětů je hodně. Ale chápu, že snadněji se o tom mluví, když nejde o mé dítě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
4.5.14 08:27

Anebo běžte spolu do obchodu ať si sama zkusí vybrat nového kamaráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574

@CokeLady Souhlas. U nás tedy nic takového není. Ale zase si hryže nehty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658

Podle mě vypadá jako medvídek, kterého najdete v každém hračkářství, takových jsem jako malá měla mraky..jinak tedy nechápu, proč se tu řeší závislost na hračce :mrgreen: jééžiš no tak má médu no :mrgreen: horší je podle mě závislost na dudlíku, ten kazí zuby atd…my s tím ted bojujeme, ale budeme se učit jedno po druhém, nejdřív odnaučíme dudlíka, pak plínky, taky jí nebudu stresovat, aby se honem rychle naučila padesát věcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.5.14 08:45

Dcera je od malicka zavislé na pejskovi od CA. A to mé pět let a dodneška ho nekam bere a neusne bez nej jako problém to nevidim akorát vi ze ven si ho brat nemuze. Ted uz ma i svoje jmeno pan Studeny :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
4.5.14 13:08

Ja to chapu, soucasti nasi rodiny je zas krtek. Dostala ho v roce a pul, od te doby se od nej nehne a kdyz si ho nahodou doma zapomnela, museli jsem ji ujistovat, ze se o nej dobre postarame. Nosi ho stale s sebou, ale uz se da presvedcit, ze jsou mista, kam si ho vzit nemuze a obcas ho necha doma, i kdyz jede na par dni k babicce. Pocitam, ze casem to opadne. Uz ted pocita s tim, ze do skoly s ni nepujde( pokud vubec do te doby bude jeste drzet pohromade).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
7.5.14 01:23
@jenny.fields píše:
@labilniveverka Zkus ho nějak dobře vyfotit a pomocí té fotky prohledat google obrázky, nabídne ti to podobné.Jinak spíš souhlasím s @CokeLady, myslím, že za pár dní ji to přejde, ta paměť v tomhle věku není tak velká a podnětů je hodně. Ale chápu, že snadněji se o tom mluví, když nejde o mé dítě :hug:

Jak ma vyfotit neco, co ztratila? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
7.5.14 01:30

Podle me je pro deti narocnejsi na psychiku fixace na hracku, ktera se kazdou chvili nekde zatoula.kdyz jsem pracovala v jeslich, tak to bylo silene, deti neumely pochopit, ze plysak opravdu nepatri na stul k obedu, pak neustale spory, ze jim ho nekdo vzal… Ale pro ty deti je to takovy maly poklad, nahrazka maminky.

Moje dcera ma dek, ktere rika šneka a taky ma na ni zavislost, staci, abych ji na ni sedla a uz rve. Ale poucena z prace ji od zacatku u vseho, co zavani zavislosti, ucim, ze to na ni pocka. Sneku jsem parkrat prala, treba par dni cekala, nez se dostala do pracky, trocha slzicek byla, ale mala to ustala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
7.5.14 06:53
@LadyTommy píše:
Jak ma vyfotit neco, co ztratila? :lol:

no to je fakt :lol: :lol: :lol: mě zmátla ta fotka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
7.5.14 07:21

Zlatý hračky, můj syn všude tahá ikeáckou deku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí