Hajánek - závislost na hračce, kde ji sehnat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14984
7.5.14 01:23
@jenny.fields píše:
@labilniveverka Zkus ho nějak dobře vyfotit a pomocí té fotky prohledat google obrázky, nabídne ti to podobné.Jinak spíš souhlasím s @CokeLady, myslím, že za pár dní ji to přejde, ta paměť v tomhle věku není tak velká a podnětů je hodně. Ale chápu, že snadněji se o tom mluví, když nejde o mé dítě :hug:

Jak ma vyfotit neco, co ztratila? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14984
7.5.14 01:30

Podle me je pro deti narocnejsi na psychiku fixace na hracku, ktera se kazdou chvili nekde zatoula.kdyz jsem pracovala v jeslich, tak to bylo silene, deti neumely pochopit, ze plysak opravdu nepatri na stul k obedu, pak neustale spory, ze jim ho nekdo vzal… Ale pro ty deti je to takovy maly poklad, nahrazka maminky.

Moje dcera ma dek, ktere rika šneka a taky ma na ni zavislost, staci, abych ji na ni sedla a uz rve. Ale poucena z prace ji od zacatku u vseho, co zavani zavislosti, ucim, ze to na ni pocka. Sneku jsem parkrat prala, treba par dni cekala, nez se dostala do pracky, trocha slzicek byla, ale mala to ustala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
7.5.14 06:53
@LadyTommy píše:
Jak ma vyfotit neco, co ztratila? :lol:

no to je fakt :lol: :lol: :lol: mě zmátla ta fotka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
7.5.14 07:21

Zlatý hračky, můj syn všude tahá ikeáckou deku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
7.5.14 12:15

@CokeLady malej ji taky musel mít všude, teď už se to lepší, právě mu byly 4 roky :-D

Jinak my byli prozíraví a nakoupili jich hodně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815