Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@jenny.fields píše:
@labilniveverka Zkus ho nějak dobře vyfotit a pomocí té fotky prohledat google obrázky, nabídne ti to podobné.Jinak spíš souhlasím s @CokeLady, myslím, že za pár dní ji to přejde, ta paměť v tomhle věku není tak velká a podnětů je hodně. Ale chápu, že snadněji se o tom mluví, když nejde o mé dítě
Jak ma vyfotit neco, co ztratila? ![]()
Podle me je pro deti narocnejsi na psychiku fixace na hracku, ktera se kazdou chvili nekde zatoula.kdyz jsem pracovala v jeslich, tak to bylo silene, deti neumely pochopit, ze plysak opravdu nepatri na stul k obedu, pak neustale spory, ze jim ho nekdo vzal… Ale pro ty deti je to takovy maly poklad, nahrazka maminky.
Moje dcera ma dek, ktere rika šneka a taky ma na ni zavislost, staci, abych ji na ni sedla a uz rve. Ale poucena z prace ji od zacatku u vseho, co zavani zavislosti, ucim, ze to na ni pocka. Sneku jsem parkrat prala, treba par dni cekala, nez se dostala do pracky, trocha slzicek byla, ale mala to ustala.
@LadyTommy píše:
Jak ma vyfotit neco, co ztratila?
no to je fakt
mě zmátla ta fotka ![]()
@CokeLady malej ji taky musel mít všude, teď už se to lepší, právě mu byly 4 roky ![]()
Jinak my byli prozíraví a nakoupili jich hodně ![]()