Hamilton na den termínu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11659
12.6.19 11:29

@g.sandova To věřím… no mě se zeptala ale řekla jestli chci urychlid porod..byla jsem otevřená už 3 týdny..tak jsme řekla že jo.. ale takovou bolest jsem nečekala.. hlavně jsem měla hned kontrakce a křížové bolesti.. hned jsme měla kontrakce po 4 minutách za 2 hodiny po 3 a pět hodin po první kontrakci po 2…porod 12,5 hodiny..už bych do toho nešla ani za nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
12.6.19 11:34

@Kajka9 no to je síla. Hamiltona bych zvolila pouze pri přenášení. Kdyby nebylo zbytí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
12.6.19 11:36

@g.sandova Taky jako kdybych přenášela třeba týden tak teprve bych nad tím přemýšlela… plno známích kdo měl Hamiltona každá hrozný porod a teda já to můžu jen potvrdit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16448
12.6.19 11:39

@Kajka9 Take jsem to tak mela. Uz bych se nedala, radsi prenaset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
12.6.19 11:43

@tulipán že? no já tenkrát nic moc o Hamiltonu nevěděla jen jsem věděla že je to vyvolání porodu hmatem… ale ona tenkrát řekla jestli chci urychlit porod a mě to v tu chvilku necvaklo :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16448
12.6.19 11:52

@Kajka9 Take jsem netusila, s cim vlastne souhlasim, moje neinformovanost. Me rikala, ze mimin je velky, jestli uz me to nebavi, tak tomu pomuzeme, ze je to neskodne. V porodnici mi sestra vynadala, ze se musi porod spustit sam, jinak porodni cesty nejsou pripravene a zenska trpi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
12.6.19 12:02

@tulipán mě to právě dělali v porodnici na kontrole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
12.6.19 12:05

Me ho udelali na mou zadost v den terminu, protoze uz jsem cely mesic predtim poslouchala, ze se to tam dole chysta a po 3mesicich letnich veder s brichem, akcnim batoletem a psem jsem byla uplne hotova. Nebolelo to vubec a byl to muj nejrychlejsi porod ze tri, necelych 5hodin od provedeni Hamiltona. Strasne se mi ulevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
12.6.19 12:19

Ak nie je dovod, tak by som do toho nesla. Mne ho robili tyzden pred terminom, ale bol na to dovod a aj telo sa uz chystalo. Vobec nebolelo a do 12hod som aj porodila.
Pri najmladsom som kombinovala malinik, kontryhel, horuce sprchy/vanu, sex, pohyb, koreniste napoje a rozhovor s mimcom :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16448
12.6.19 12:20

@Kajka9 No prima. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
12.6.19 12:38

@tulipán A ještě k tomu strašně nepříjemná doktorka a dost surová..říkala vás to bolí co teprve porod…přitom já mám práh bolesti strašně vysoko..hned jsem začla hodně špinit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
12.6.19 15:24

Tyjo, to co tady ctu je docela sila. Nechapu, jak to muze nekdo udelat bez souhlasu!!! To musely byt naprosto predpotopni nemocnice :cert:…Me teda hamilton nebolel ani trochu. Bylo tojen trosku neprijemny…prirovnala bych to k tomu, jako kdyz chlap prosku vic prirazi :-) ale nic vic. Asi jsem mela dvakrat stesti na doktory. A mozna i pomohlo, ze jsem si tak trochu toho hamiltona ridila sama. Dohodla jsem se, ze ho provede na muj pokyn. Takze jsem se parkrat nadechla, kyvla na doktora a u samotnyho zakroku se co nejvic uvolnila a jen vydechovala…mozna i to prispelo k tomu, proc to nebolelo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
12.6.19 16:19

@VikiRiki to nevím ale on byla i tak surová strčila mi ruku snad až nevím kam totálně sní 3× protočila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí