Hamilton, odchod hlen. zátky a porod

36
9.5.22 19:57

Hamilton, odchod hlen. zátky a porod.

Zdravím, chtěla bych se zeptat ve čtvrtek mi dělali hamiltona od soboty rána do neděle rána mi odešla hlenová zátka. Tak nevím jestli hamilton zabral či ne. Nevíte za jak dlouho můžu rodit mam pozitovního streptokoka termin mam 23.5. ale doktor rekl že budu rodit dřív mimčo je připravené i cesty mam pripravene přes 2 týdny. Tak by mě zajímalo za jak dlouho se rozjiždí porod po odtoku hlenové zátky popř. co vám pomohlo vyvolat porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36171
9.5.22 20:02

To ti nikdo neřekne. Může to být ještě dnes nebo až po termínu.
Já sem vždycky po odchodu zátky rodila za 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
9.5.22 20:05

To nikdo neví. 3 neděle jsem byla na 1 cm. Hlenová zátka mi odešla 12 hodím po vyvolávací tabletě. Voda praskla 2 hodiny po hlenové zatce. Někdo ani nepozná že odešla. někomu rovnou s vodou. Rozjet se to může kdykoliv. Vyzkoušela jsem všechny babské rady na přirozené vyvolání a nic. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
9.5.22 20:10

Po terminu urcite ne o tom byl presvedcen i muj doktor tak uvidím ještě zítra ale porad sebou mele mala a hlavne strasne tlaci a je to bolestivy a od vcera me boli zada jak jsou bedra uz pres 2 tydny mam k veceru dvouhodinovy falesny kontrakce coz sem rekla ze chci radsi uz ten porod to si vytrpim par hodin a mam klid :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
9.5.22 20:11

Ja vyzkousela uklid, malinik, koupel, skakani na balonu, sex a taky nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18726
9.5.22 20:12

@Marzus pokud by to vše bylo připravené, tak už jsi porodila. Kamarádce odešla zatka měsíc před porodem. Ve me se nikdo nehrabal, zatka odešla asi ve tři odpoledne po monitoru v porodnici (okolo poledne), kdy mi řekli, ze deloha je klidna, nic se nechystá a kontrakce nejsou. Porodila jsem 1,5 dne po tomto sdělení. Za 2h jsem se otevrela o 6cm jako prvorodicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18726
9.5.22 20:14

@Marzus když začaly první ms bolesti, tak jsem manzela ukecala na sex a odpoledne jsme sli na 2km procházku, kdy už jsem cestou zpět prodychavala pravidelne kontrakce a pejskari jen cumeli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
9.5.22 20:14

Dej miminku cas. Nehon ho zbytecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
9.5.22 20:16

@hospodki mě rekli ze mam porodni cesty nachystane uz od 35tt mala ta byla otocena tak jak ma uz delsi dobu a me rekl ze uz to ted zalezi na male kdy bude chtit ven otevrena jsem byla na prst proto mi udelal toho hamiltna aby mi to pokusil urychlit akorad mi z toho odesla hlenova zatka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
9.5.22 20:17

Mně po Hamiltonu na přání
(38+0 tt) akorát odešla zátka, porod 13 dní nato (39+6 tt). Babské rady též nezabraly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
9.5.22 20:19

@hospodki na sex pri takove bolesti nemam ani pomysleni nemuzu pomalu chodit a musim to poradne prodychavat ale vzdy je to k vecer max na 2 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18726
9.5.22 20:23

@Marzus tu bolest chápu, já ho zlanarila ve chvíli, kdy jsem cítila první lehkou bolest. Já třeba nechapu jak jsem mohla teď naposledy otěhotnět. Ovulace byla tak extrémně bolestiva, ze jsem nemohla chodit. No termín mám týden po tobě, takže už me taky vše bolí a tlačí a těším se až to bude za mnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6125
9.5.22 21:12

Pffffff…. Mně taky řekli ve 36tt ať už balím kufry do porodnice, nakonec jsem šla vyvolávat 41+4tt porod :mrgreen:
No a sestře 41tt řekli, že miminko je vysoko a je nepřipravená a vidí to na vyvolání a za 30 hodin porodila spontánně :lol: Čas porodu nemůže prostě nikdo odhadnout :oops:

Jo a zátka mi odešla někdy ve 39tt, cca 2 týdny před vyvoláním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
9.5.22 21:31
@Marzus píše:
Zdravím, chtěla bych se zeptat ve čtvrtek mi dělali hamiltona od soboty rána do neděle rána mi odešla hlenová zátka. Tak nevím jestli hamilton zabral či ne. Nevíte za jak dlouho můžu rodit mam pozitovního streptokoka termin mam 23.5. ale doktor rekl že budu rodit dřív mimčo je připravené i cesty mam pripravene přes 2 týdny. Tak by mě zajímalo za jak dlouho se rozjiždí porod po odtoku hlenové zátky popř. co vám pomohlo vyvolat porod.

Moje zkušenost je taková, že mi po Hamiltonu taky začala odcházet zátka a odcházela až do porodu, který proběhl až desátý den od Hamiltona, a to jen proto, že mi ho vyvolávali :D
Edit: a sestřenice chtěla rodit tak moc, že si nechala udělat Hamiltona asi třikrát, zkoušela všechny babský rady a stejně rodila pár dní po termínu (a to bylo její 4. dítě)… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
9.5.22 21:44

No tak mě po hamiltonovi praskla voda jakmile jsem odešla z ordinace :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí