Happy mimi plenky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20385
4.9.13 15:27

Aha, tak ty mi tedy moc vyhodne neprijdou… :think: :think: :think: jedna plena za 4.96Kc…

ja kupuji tyhle: http://www.mall.cz/…-31-megapack - jsou za 4Kc kus a jeste k tomu kupuji treba ubrousky nebo neco, abych rozlozila postovne (nebo to udelam tak, abych mela zbozi za 1000,– a pak je postovne zadarmo)… ;) A opravdu jsou super.. ;)

http://i.cdn.nrholding.net/…969/800/600/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
4.9.13 15:57

@zabkakvak @griet01 ohledne toho vyrezu na pupik, meli to miminka vazne na pupiku? Ja mela pro malou Huggies taky s tim vyrezem na pupik, byly drazsi nez bily Pamparsky, ale ten vyrez ji zacinal az nad pupikem. A to nebyla zadnej mrnous, mela pres 3,5 kila. Musela jsem ju to ohybat. :nevim: Dekuji za odpoved :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
4.9.13 15:59
@celipipka54 píše:
@zabkakvak @griet01 ohledne toho vyrezu na pupik, meli to miminka vazne na pupiku? Ja mela pro malou Huggies taky s tim vyrezem na pupik, byly drazsi nez bily Pamparsky, ale ten vyrez ji zacinal az nad pupikem. A to nebyla zadnej mrnous, mela pres 3,5 kila. Musela jsem ju to ohybat. :nevim: Dekuji za odpoved :kytka:

tak prcek mel 2kg, kdyz se narodil (mel nedonosenecke plenky) a mala mela 2.3kg (taky nedonosena, ale uz mela c.1) a ano, mela to presne tak, jak to mit mela… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
4.9.13 16:01

Tak to je super, dekuju. Planujeme druhy mimco, tak se takova informace hodi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
4.9.13 16:04
@celipipka54 píše:
Tak to je super, dekuju. Planujeme druhy mimco, tak se takova informace hodi :palec:

musim rict, ze ja jsem s nimi byla fakt hodne spokojena, hlavne proto, ze jsem nemusela „siroce“ balit jeste pres plenku, protoze krasne drzi kycle, takze stacila Bella Happy Baby plenka a byla to „nahrada“ sirokeho baleni… naprosto uzasne… ;)

Jinak, uzasne akce na ne maji v teto drogerii, jestli jsi z Prahy: http://www.drogeriemartina.cz/…nky/newborn/

nebo tady: http://www.mall.cz/plenky-bella/

:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
4.9.13 16:12

Z Prahy nejsem, na Mallu objednavam pravidelne ;) a kupuju i ty Magics, jak jsi o nich psala, ty jsou taky dost dobry :palec: jen dotaz - taky ti tak jakoby krupou, kdyz vezmes dite na ruku? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
4.9.13 16:22
@celipipka54 píše:
Z Prahy nejsem, na Mallu objednavam pravidelne ;) a kupuju i ty Magics, jak jsi o nich psala, ty jsou taky dost dobry :palec: jen dotaz - taky ti tak jakoby krupou, kdyz vezmes dite na ruku? :lol:

jj, taky… ;) Ale mala po nich neni opruzena, nic, takze ja jsem s nimi spokojena… Kamoska rikala (ma chlapecka), ze ji z toho ta „krupicka“ vypadavala, me se to nestalo ani jednou… ;) My mame zatim trojky, ale kdyz byla akce, tak jsem naobjednala i ctyrky, takze mame doma zasobu… ;) A jsou fakt super, kdyz se ted mala hodne hybe… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
4.9.13 16:23

@celipipka54 ale prave od narozeni do posledni kontroly na kyclich jsem pouzivala jenom Bella Happy Baby, prave kvuli tomu, ze nahrazuji siroke baleni… ;) A kdyz se deti zacaly vic hybat, tak jsem zacala pouzivat jine (u maleho Huggies a u male prave Magics, kdyz vysly na trh).. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
4.9.13 16:25

@pelikan21 Jo to ja jsem s nima taky spokojena ;) my mame uz 5ky, mala poradne lita a nijak ji neomezujou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
4.9.13 16:27

Holky, nechcete některá na zkoušku plenky z Alberta Šmoulí? mám posledních 7 plen a malý má z nich vyrážku, tak je klidně pošlu dál. je to 4+ velikost,. Ale spíš bych řekla, že jsou menší než Pampersky, spíš bych je tipla na 4ku velikost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
4.9.13 16:43

Ty jsme měli taky magics premium a jsou dobrý :) akorát mi přišly že smrděly tak trošku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
4.9.13 17:53
@iwetka05 píše:
Ty jsme měli taky magics premium a jsou dobrý :) akorát mi přišly že smrděly tak trošku

me teda nesmrdi… 8o 8o 8o Me hrozne smrdely Pampers Sleep&Play… ty mi smrdely teda hrozne… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
4.9.13 17:54
@celipipka54 píše:
@pelikan21 Jo to ja jsem s nima taky spokojena ;) my mame uz 5ky, mala poradne lita a nijak ji neomezujou :palec:

ja jsem s prckem na 5-tkach skoncila, takze pohoda… Ale pro nej jsem kupovala v Lidlu, protoze uz rok jsme meli jenom na spani, takze pohoda… ;)

A pro malou jsem taky brala ted ty tenke v Lidlu a jsou taky super… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11794
4.9.13 17:59

Holky za me Happy naprosto super plinky :palec:,dokonce i dobre saly, kdyz uz je dite vetsi, neprotecou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
5.9.13 11:15
@celipipka54 píše:
@zabkakvak @griet01 ohledne toho vyrezu na pupik, meli to miminka vazne na pupiku? Ja mela pro malou Huggies taky s tim vyrezem na pupik, byly drazsi nez bily Pamparsky, ale ten vyrez ji zacinal az nad pupikem. A to nebyla zadnej mrnous, mela pres 3,5 kila. Musela jsem ju to ohybat. :nevim: Dekuji za odpoved :kytka:

Naše malá měla taky přes dvě kila a otvor měla přímo u pupíčku. Byla jsem za to hrozně ráda, protože jim na JIP seřezávali pupíčky až po delší době, tak tam měla ještě i kus zaškrcené pup. šňůry a maminky s jinýma plenkama to tam musely složitě ohýbat, aby to mrňatům nevadilo :) Dokud malá měla nedonošeneckou vel.0 tak jsme používali tyhle. Ale pak jsme přešly na Pampers PC, těch jsem měla totiž doma obrovskou zásobu z těhotenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí