Harry Potter

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4263
23.8.13 19:06

Tak jsem si holky stáhla obě Relikvie, byly v zipu na uložto, stahovalo se to 6hodin, tak doufám, že to bude stát za to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
23.8.13 20:22

@Denpry česky nebo anglicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
23.8.13 20:25

@chaarleene právě že česky :dance: ale mám ráda i s titulkami, slyším pak herců hlasy v pravé podobě. dneska jsem na YT koukala na trailery v angličtině :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
23.8.13 20:26

@Denpry já právě česky nechci, mám to načtené anglicky a když jste tu psaly o Kráturovi, tak jsem chvíli musela přemýšlet, kdo to jako je :lol: na filmy se dívám zásadně v angličtině s anglickými titulky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
23.8.13 20:29

@chaarleene tak já nejsem tak zdatná angličtinářka, abych si mohla dovolit se dívat na film bez dabingu či titulků :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
23.8.13 20:37

@Denpry no, my jsme asi výjimky, nikdo se s náma nechce koukat :lol: jsme nabízeli i sousedům, ať někdy přijdou na film (máme projektor), ale všichni to chtějí česky a to my zase neradi, dabing nám nesedí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
23.8.13 20:38

@chaarleene Taky jsem přemýšlela, kdo je Krátura a co to jsou viteály ;) V češtině jsem četla jen první 4 díly.
@Denpry Jak drží Radcliffe Dobbyho na poušti neznám (sedmičku jsem ještě neviděla), já jsem brečela u knížky a mám pocit, že tam Dobby umřel někde na útesu poblíž domu Billa a Fleur ;) Ale je pravda, že už jsem to dlouho nečetla, tak si nejsem úplně jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
23.8.13 20:44

@Žižule bylo to u moře :palec: v první části, kterou jsem ještě viděla, zítra plánuji shlédnout dvojku :kytka:

@chaarleene heh, až budu umět dobře anglicky, tak přijdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
23.8.13 21:04

@chaarleene jéé, já bych přijela na projekci :D

• Citovat
  • Upravit
4263
23.8.13 22:21

@Acinore pěkný popis u Danečkova jména :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
24.8.13 07:57

@Denpry tak ja filmy zasadne v anglictine, i do kina jsme sly s kamoskou na original zneni s titulkama, je to 100× lepsi :pankac: ale bez titulku bych o asi nedala, ani na tu knizkuv originale si neverim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
24.8.13 08:00

@jane-e věř si ;) na tohle to je ideální, vlastně už to znáš a tudíž i líp porozumíš ;) navíc jsou do knížky pro děti, takže ten jazyk není nijak moc složitý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
24.8.13 08:03

@chaarleene to nam rikal lektor taky :D jenze ja ted 2 roky mam o anglictine spis predstavu nez pojem, v praci jsem musela komunikovat, ale s malym nemam kdy kde a s kym, tak jsem duta :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
24.8.13 08:51

@jane-e právě proto pořád čtu v angličtině, pracuju z domu a jazyky sice využívám, ale v omezené míře, takže takhle se aspoň trochu udržuju :)

jinak koukat anglicky s anglickými titulky mi přijde lepší než s českými, protože pak nemusím neustále přeskakovat z jednoho jazyka do druhého :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
24.8.13 09:01

@jane-e však ano :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie