Harry Potter

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38135
23.8.13 08:32

@mejdylko taky jsem si Kruma predstavovala jinak, ale ve filmu se mi fakt libil :pankac: Diggory muj favorit nebyl a tudiz i Pattison sedl, toho taky nemusim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
23.8.13 08:33

Jéje, sny o Harrym, kde jsou ty časy :D jinak z filmů se povedly hlavně první tři díly, jednička a dvojka od Columbuse nemá chybu…ale trojka je nejlepší, skvělá atmosféra a vůbec, má to šťávu i když děj je úplně mimo knížku :) další díly už nic moc…třetí jsem teda viděla nejvíckrát, tipuju tak 30× :D a z knížek je nejlepší pátej díl, páč je nejtlustší a hodně se tam toho stane :D

• Citovat
  • Upravit
11370
23.8.13 08:34

@jane-e já taky Patizóna nemusim, ale tam mu to sedlo. Jo ve filmu Krum byl krásnej, přesně můj typ. Ale docela mě překvapil, protože jsem měla představu jinou. Kachní chůzi, velkej nos, představovala jsem si ho mrňavýho, snad i s chlupama v nose. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
23.8.13 08:35

@mejdylko to jo, Krum byl podle mejch představ Snape v mladší verzi :D a Lupina jsem si taky představovala jinak…

• Citovat
  • Upravit
11370
23.8.13 08:37

@Acinore já teda jako film mám nejraději asi dvojku a za nejhorší díl v knížce považuju 5. díl. Tam mě všichni vytáčeli. :D pak se mi líbí šestý díl jako kniha, protože tam jdou po těch viteálech, ale jako film mě dost sklamal. No celkově filmy moc nemusim, knížka je prostě lepší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
23.8.13 08:39

@Acinore jooo lupina jsem si představovala mnohem mladšího a bez kníru. Ale jako herec ho hrál dobře. Autentickej je Sirius, Brumbál, Snape a McGanagallová. Jen teda Nevilla jsem si představovala blonďatýho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
23.8.13 08:40

@mejdylko no u 6. dílu jsem málem utekla z kina, to byla nudaaaaaaaaaa :roll: jojo, na knížky prostě nic nemá :)už se těšim až malej vyroste a začneme číst :D

• Citovat
  • Upravit
11370
23.8.13 08:41

@mammy my už ani nesexujem. Čtu do noci a ráno jakmle malýho spacifikuju, tak už mám knížku v ruce. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
23.8.13 08:41

@mejdylko taky ti prislo, ze Kruma musel vybirat nekdo, kdo nevedel, jak je v knizce popsany? :lol: ale tak aspon bylo na co koukat :palec:
a souhlas, Brumbal, Snape a McGonagalova a jeste Hagrid se povedli 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
23.8.13 08:42

Ale zadna jste mi neodpovedela, jestli jste u nektery knizky uronily slzu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
23.8.13 08:43
@jane-e píše:
a souhlas, Brumbal, Snape a McGonagalova a jeste Hagrid se povedli 8)

tak tak, ti jsou nejlepší ;) ale pravej Brumbál byl pro mě ten herec z prvních dvou dílů.. :)

• Citovat
  • Upravit
11370
23.8.13 08:43

@Acinore já doufám, že ho to taky chytne. Je mu skoro 10 měsíců, tak má ještě čas. Já mu teda někdy čtu, to co mám zrovna v ruce, stejně tomu prd rozumí. Ale aspoň poslouchá a neotrhává mi kytky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
23.8.13 08:44
@jane-e píše:
Ale zadna jste mi neodpovedela, jestli jste u nektery knizky uronily slzu? :)

u pětky, když umřel Sirius…a u šestky, když Brumbál :)

• Citovat
  • Upravit
38135
23.8.13 08:45
@Acinore píše:
tak tak, ti jsou nejlepší ;) ale pravej Brumbál byl pro mě ten herec z prvních dvou dílů.. :)

to je pravda, ale co nadelas, kdyz natahl backory..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
23.8.13 08:47
@Acinore píše:
u pětky, když umřel Sirius…a u šestky, když Brumbál :)

ja u Siriuse ne, ale u Brumbala jo a nejvic, kdyz umrel Dobby :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky