Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mejdylko Já bych ani nepotřebovala novou, stačila by nějaká v dobrém stavu.
@mejdylko píše: že jo? Já ho teď zrovna čtu a tento díl jsem četla asi nejmíňkrát. Všechno mě tam vytáčí, chování Harryho, bláznivá Umbridgeová, umře Sirius… No jako někdy psali, že když psala tento díl, tak Rowlingová měla nějaké psychické problémy a dost se to odrazilo v knize. No ale další díl, zas byl ale dobrej. Až na to, že umře Brumbál, ale to tak nějak do toho děje pasuje.šílený, pořád něco. Nejradši mám třetí (kvůli Siriusovi
Já mám knížky v angličtině komplet, ještě jsem si koupila i Tales of Beedle the Bard, ještě časem chci dokoupit Quidditch through Ages a další knihy, které s tím souvisí ![]()
s českými ještě nevím, asi počkám, až bude nějaké hezké vydání, ideálně bez ilustrací paní Miklínové, ty mě fakt neuchvacují
holky jsou ještě malé, takže to nespěchá ![]()
@chaarleene Taky mám všechny díly v angličtině
Akorát mě trochu naštval manžel, poslední díl jsem si nechávala od něj koupit k vánocům a koupil jinou edici, takže mi teď v knihovničce k sobě neladí
![]()
A přiznám se bez mučení, že jsem ještě neviděla filmy 6 a 7 ![]()
@Žižule já neviděla druhý díl sedmičky
na šestce jsem byla jako těhotná, na první sedmičku jsem šla a nechala jsem mrňavou doma manželovi, ale to jsme bydleli asi 5 minut od kina
na druhou sedmičku jsem se chystala s bráchou, jenže jeho slečna koupila lístky a nevěděla, že chci taky, takže jsem s nima nejela a nějak jsem se k tomu pak už nedostala
asi si budu muset někde půjčit dvdčko ![]()
Mne se ty filmy moc nelibi
teda posledni 3 uz celkem jo, protoze se pomerne dobre drzi knizni predlohy, ale ty prvni se mi nelibily, i proto, ze jsem nejdriv cetla knizky a postavy neodpovidaly mym predstavam..ale zvykla jsem si ![]()
Mně se z filmů (z těch co jsem viděla
) nejvíc líbila 5. A nejmíň 4, ta byla taková moc ponurá.
Krásné ráno, holky. Taky se vám zdají sny o prostědí Bradavic?
Dneska jsem nechtěně vlezla do Tajemné komnaty
![]()
@chaarleene píše:
@Žižule já neviděla druhý díl sedmičkyna šestce jsem byla jako těhotná, na první sedmičku jsem šla a nechala jsem mrňavou doma manželovi, ale to jsme bydleli asi 5 minut od kina
na druhou sedmičku jsem se chystala s bráchou, jenže jeho slečna koupila lístky a nevěděla, že chci taky, takže jsem s nima nejela a nějak jsem se k tomu pak už nedostala
asi si budu muset někde půjčit dvdčko
Já jsem taky neviděla druhý díl sedmičky. Jak dávali Pottera v září v televizi každý týden, tak jsem taky byla těhule a teď nedávno dávali první díl sedmičky, to jsem myslím už měla synátora ![]()
@Denpry píše:
Krásné ráno, holky. Taky se vám zdají sny o prostědí Bradavic?Dneska jsem nechtěně vlezla do Tajemné komnaty
![]()
Já nebyla přímo v komnatě, ale byla jsem s Harrym krotit tříhlavého psa. (Jak se jmenoval, Chloupek, ne?). A utíkali jsme přes Snapem.
To je paráda, jak se tam prolíná ten kouzelnický svět s normálním, že si člověk může představit, že to opravdu tak je i ve skutečnosti.
@lafayette jé, tak to mě těší, že nejsem jediná. manžel si už začíná dělat srandu, že spím s Potterem, místo s ním
…i když Malfoy by stál za hřích ![]()
@Denpry píše:
@lafayette jé, tak to mě těší, že nejsem jediná. manžel si už začíná dělat srandu, že spím s Potterem, místo s ním…i když Malfoy by stál za hřích
Malfoy?
To spíš Snape
.
Teda devcata, to mate divoky
mne se asi nic takoveho nikdy nezdalo
a za hrich by stal spis Krum ![]()
@jane-e já když čtu knížku, tak si Kruma představuju úplně jinak než byl teda ve filmu. No ale jako Cedrica Diggoryho, jak hrál Pattison, tak to docela sedlo ![]()