Harry Potter

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11370
23.3.13 20:19

Knížky jsou lepší… čtu je už 13 let :D všechny díly jsem četla snad 1000×. Filmy jsou dost ochuzený. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
27.3.13 15:24

Zdravím fandy :mavam:,po dlouhe dobe nakukuju do diskuse.

Vysvetlim Harryho oci :mrgreen:.To je prece uplne jasne. Harry ma oci zelene.Po matce(jak bylo receno milion petkrat).A ted, proc se nekdy zda, ze ma Harry oci modre 8),no protoze to ma urcite jako ja :mrgreen:.
Ja mam oci zelenomodre.(a sem tam si tam pridam treti barvu, sedou).a ty barvy si menim podle nalady :mrgreen:,ci denni doby :mrgreen:.Takze Harry to ma urcite stejne.rano je ma spise do seda, odpoledne modry a vecer zeleny. Hlavne kdyz mu vzplanou, tak jsou zeleny po Lili, to je jasna paka :mrgreen:.
Takze Harryho ocim zdar :palec:
:lol:

Jinac tech nepresnosti je tam pravda velmi moc, a to beru film jako jinou kategorii nez knizni, ale i v knihach to HP obcas logicky pekne zaskripe, hlavne s ohledem na zacatecni knihy, kde by se spis mely detaily ujasnovat a ne byt nelogicke ci uplne jine.Ale stejne mi to neva. Harry je super :palec: Fantasy pohadkam :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
20.8.13 19:40

Haloo, je tu někdo? :lol: Momentálně čtu druhý díl Harryho a nakreslila si i rodokmen :D..a dívala se na google, povím vám, že Rose bude kromě vlasů celá po mámě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
20.8.13 20:21

@Denpry ahoj, já jsem se dala zas do čtení od začátku. Teď mám rozečtený pátý díl, Fénixův řád, tenhle díl mě bavil asi nejmíň, ale chci si to oživit. Je to moje odreagovačka, když malej usne. Prostě mě to baví. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
20.8.13 20:30

@Denpry já HP poslouchám jako audioknihy u vaření, uklízení…

• Citovat
  • Upravit
125
20.8.13 20:36

Já mám doma jen dva díly Fénixův řád a Princ dvojí krve, který jsem ještě nepřečetla, tak se chci do něho v brzké době pustit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
20.8.13 20:44

Ahoj holky :mavam: ja jsem velky blazen, prvni 4 dily mam precteny 8× a dalsi 4×, momentalne ctu popate Fenixuv rad :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2312
20.8.13 20:45

Já čtu teď čtvrtý… HP mám moc ráda! Přijde mi to geniální! (Akorát tedy pátý díl je šílený, při něm se pořád jen rozčiluju).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
20.8.13 20:54

Já už HP četla taky několikrát a ráda se k němu vracím. Jsou to snad jediný knížky, který mě baví číst víckrát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
20.8.13 21:05

@trybitka jj, snad nikdy jsem zadnou jinou knizku necetla vic jak 2×, HP je fakt vyjimka vyjimek, ale je to proste bozi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
20.8.13 21:20

@jane-e jo to je :pankac: jo a já zrovna :oops: dočetla Ohnivý pohár :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
20.8.13 21:24

Já čtu asi po páté, mám 5 dílů, včera sem dočetla Tajemnou komnatu a dneska sem si vyzvedla vězně z Azkabanu a už se těším až zalehnu a budu moct číst. Pro mě je to při mateřské momentálně příjemné nenáročné odreagování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
20.8.13 21:33
@Billi píše:
@Denpry já HP poslouchám jako audioknihy u vaření, uklízení…

ahoj, dá se stáhnout někde na netu, na čtení nemám čas, ale u vaření bych ráda poslouchala. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
20.8.13 21:41

@rusovlaska.e mám to z ulozto.

• Citovat
  • Upravit
1967
20.8.13 21:52

@Billi díky už jsem našla nějaké díly, dají se dohledat všechny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí