Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Knížky jsou lepší… čtu je už 13 let
všechny díly jsem četla snad 1000×. Filmy jsou dost ochuzený. ![]()
Zdravím fandy
,po dlouhe dobe nakukuju do diskuse.
Vysvetlim Harryho oci
.To je prece uplne jasne. Harry ma oci zelene.Po matce(jak bylo receno milion petkrat).A ted, proc se nekdy zda, ze ma Harry oci modre
,no protoze to ma urcite jako ja
.
Ja mam oci zelenomodre.(a sem tam si tam pridam treti barvu, sedou).a ty barvy si menim podle nalady
,ci denni doby
.Takze Harry to ma urcite stejne.rano je ma spise do seda, odpoledne modry a vecer zeleny. Hlavne kdyz mu vzplanou, tak jsou zeleny po Lili, to je jasna paka
.
Takze Harryho ocim zdar ![]()
![]()
Jinac tech nepresnosti je tam pravda velmi moc, a to beru film jako jinou kategorii nez knizni, ale i v knihach to HP obcas logicky pekne zaskripe, hlavne s ohledem na zacatecni knihy, kde by se spis mely detaily ujasnovat a ne byt nelogicke ci uplne jine.Ale stejne mi to neva. Harry je super
Fantasy pohadkam
![]()
Haloo, je tu někdo?
Momentálně čtu druhý díl Harryho a nakreslila si i rodokmen
..a dívala se na google, povím vám, že Rose bude kromě vlasů celá po mámě ![]()
@Denpry ahoj, já jsem se dala zas do čtení od začátku. Teď mám rozečtený pátý díl, Fénixův řád, tenhle díl mě bavil asi nejmíň, ale chci si to oživit. Je to moje odreagovačka, když malej usne. Prostě mě to baví. ![]()
Já mám doma jen dva díly Fénixův řád a Princ dvojí krve, který jsem ještě nepřečetla, tak se chci do něho v brzké době pustit. ![]()
Ahoj holky
ja jsem velky blazen, prvni 4 dily mam precteny 8× a dalsi 4×, momentalne ctu popate Fenixuv rad
![]()
Já čtu teď čtvrtý… HP mám moc ráda! Přijde mi to geniální! (Akorát tedy pátý díl je šílený, při něm se pořád jen rozčiluju).
Já už HP četla taky několikrát a ráda se k němu vracím. Jsou to snad jediný knížky, který mě baví číst víckrát ![]()
@trybitka jj, snad nikdy jsem zadnou jinou knizku necetla vic jak 2×, HP je fakt vyjimka vyjimek, ale je to proste bozi ![]()
Já čtu asi po páté, mám 5 dílů, včera sem dočetla Tajemnou komnatu a dneska sem si vyzvedla vězně z Azkabanu a už se těším až zalehnu a budu moct číst. Pro mě je to při mateřské momentálně příjemné nenáročné odreagování.
@Billi píše:
@Denpry já HP poslouchám jako audioknihy u vaření, uklízení…
ahoj, dá se stáhnout někde na netu, na čtení nemám čas, ale u vaření bych ráda poslouchala. Díky
@Billi díky už jsem našla nějaké díly, dají se dohledat všechny?