Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám všechny díly na DVD z Ulozto.cz a je to super. Nejlepší je pustit díl po dílu, když se učím. To to mám jen tak slabě puštěné jako kulisu a už jsem s HP odmaturovala, složila Bc…
@maritimka tak to docela koukám, já mít k učení něco puštěné, nenaučím se ani popel ![]()
ale pamatuju si, jak brácha kdysi dovalil 3. a 4. díl nějak těsně před začátkem zkouškového
tak jsem tehdy k tomu sedla a obě jsem přečetla dohromady asi za 24 hodin, protože mi bylo jasné, že když to nepřečtu, tak mě to bude lákat a nic se nenaučím ![]()
pak už jsem je kupovala rovnou anglicky, nechtělo se mi čekat na překlad…
@chaarleene já to mám opravdu jako kulisu. Nemám ráda úplné ticho, u hudby se nesoustředím, protože se mi v hlavě pořád melou melodie, ale tohle je ideální - mám to jen tak tak slyšitelné, nekoukám na to a učím se. Stejně skvěle u mě funguje HP, Chalupáři nebo něco s L.de Funesem
. Ale HP miluju ze všeho nejvíc ![]()
Já se přiznám, že celou tuto sérii čtu poprvé. Byli jsme na dovolené a já si vzpomněla, že přečíst si knížky byl můj sen, tak jsem od kamarádů zjistila, kdo má jaký díl a čtu, no ![]()
@lafayette píše:že jo? Já ho teď zrovna čtu a tento díl jsem četla asi nejmíňkrát. Všechno mě tam vytáčí, chování Harryho, bláznivá Umbridgeová, umře Sirius… No jako někdy psali, že když psala tento díl, tak Rowlingová měla nějaké psychické problémy a dost se to odrazilo v knize. No ale další díl, zas byl ale dobrej. Až na to, že umře Brumbál, ale to tak nějak do toho děje pasuje.
Já čtu teď čtvrtý… HP mám moc ráda! Přijde mi to geniální! (Akorát tedy pátý díl je šílený, při něm se pořád jen rozčiluju).
@trybitka píše:
Já už HP četla taky několikrát a ráda se k němu vracím. Jsou to snad jediný knížky, který mě baví číst víckrát
já čtu HP od svých 12 let (je mi 25). Dokopala jsem k tomu i bráchu. Taky ho to bavilo a na každý další vydání jsme čekali jak na smilování, pak jsem se servali kdo to bude číst první a on vyhrál, tak jsem si pro osvěžení přečetla předchozí a pak navázala. Hrozně jsem to prožívala. Teď mám všechny díly v knihovničce a ty první díly, už jsem pěkně jetý. Taky jsem to četla asi 25× ![]()
@mejdylko podobny blazen jako ja
mne uz se prvni 2 dily rozpadaji ![]()
@Denpry píše:
@jane-e jasně, nejvíc
@mejdylko no, já to štěstí neměla, takže žádný díl se u mě v knihovně nenajde ![]()
@Denpry tak oni prodávaj celé sady knížek asi za 8 kil. Brácha si je takhle sehnal
sice jen knížka má své kouzlo, než to číst z tabletu nebo na noťasu.
mě ho táta koupil k Vánocům, jinak jsem o nějakým Harrym ani nevěděla. ![]()
@jane-e já je mám i zakecané od jídla, protože jsem odmítala vynechat čtení kvůli jídlu. Ty první díly, jsem přečetla za den, ty novější za 2-3
teď když má dítě, to čtu podstatně dýl, ale jak jsem starší tak víc těch věcí chápu, než jako dítě jsem tomu tolik pozornosti nevěnovala.
@rusovlaska.e sehnala jsem všechny.