Harry Potter

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38135
23.8.13 08:47
@Acinore píše:
u pětky, když umřel Sirius…a u šestky, když Brumbál :)

ja u Siriuse ne, ale u Brumbala jo a nejvic, kdyz umrel Dobby :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
23.8.13 08:48

@jane-e jo na Hagrida jsem zapoměla, ten je dokonalej. Škoda, že ten herec je mrtvej. Jako i ten co hrál Brumbála. Jako kdo mě ale ve filmu vytáčel do ruda, je Hermiona. V knížce je docela v pohodě, ale ve filmu teda… Ta herečka mi prostě nesedla. I Ron si je dost podobnej. Ale dvojčata se jim nepovedli. Podle knížky jsou menší jak Ron a podsaditý. A filmu jsou to vysoký a vyčouhlý tága. :D slzu? To asi doslova ne, ale bylo mi do breku když umřel Brumbál. To je prostě prototyp dědečka, kterýho bych si přála. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
23.8.13 08:52

@jane-e no jo Dobby vlastně, ten byl skvěle vymyšlenej. Mě bylo pak líto i Krátury, když už si na ně zvykl a začal se chovat hezky a pak ho museli opustit, protože Hermiona nevědomky prozradila kde je ten Siriusův dům, když se tam přenášela a ten smrtijed jí chytil. Ale všechno dobře dopadlo. Pak mě dojalo, jak Snape umřel a Harry zjistil, jak to bylo s Brumbálem, jak miloval jeho maminku a že vlastně to všechno byla maska, protože mu bylo ublíženo. Já mu pořád věřila, že to není takovej hajzl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
23.8.13 08:56

@mejdylko no nektery postavy se proste nepovedly uplne, ale co, clovek si zvykne :)
Kratury mi bylo pak taky lito a naopak se mi hrozne libilo, jak pak na konci vyrazil s ostatnima skritkama do boje :pankac: a ja teda neverila, ze Snape bude nakonec za kladase, to jsem byla prekvapena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
23.8.13 08:59

@jane-e no já dneska každopádně plánuji dočíst 5. díl. Už jsem na stránce 571 a je jich 795. Dnes jsem bez dítěte až do večera, tak snad to stihnu abych zítra mohla začít 6ku :D jen nevim co budu číst, až to přelouskám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
23.8.13 09:07

@jane-e no jo, u Dobbyho vlastně taky :)

• Citovat
  • Upravit
Elessar
23.8.13 09:08
@mejdylko píše:
@jane-e no já dneska každopádně plánuji dočíst 5. díl. Už jsem na stránce 571 a je jich 795. Dnes jsem bez dítěte až do večera, tak snad to stihnu abych zítra mohla začít 6ku :D jen nevim co budu číst, až to přelouskám.

vydrž měsíc a začni odznova, tak jsem to dělala já :D

• Citovat
  • Upravit
11370
23.8.13 09:13

@Acinore to mě přítel asi už přetrhne. Ten vůbec nechápe, jak to můžu číst. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11311
23.8.13 09:23
@mejdylko píše:
@jane-e jo na Hagrida jsem zapoměla, ten je dokonalej. Škoda, že ten herec je mrtvej. Jako i ten co hrál Brumbála. Jako kdo mě ale ve filmu vytáčel do ruda, je Hermiona. V knížce je docela v pohodě, ale ve filmu teda… Ta herečka mi prostě nesedla. I Ron si je dost podobnej. Ale dvojčata se jim nepovedli. Podle knížky jsou menší jak Ron a podsaditý. A filmu jsou to vysoký a vyčouhlý tága. :D slzu? To asi doslova ne, ale bylo mi do breku když umřel Brumbál. To je prostě prototyp dědečka, kterýho bych si přála. :)

Ahojky, zabloudila jsem sem, protože jsem taky fanynka Harryho Pottera. Jen mě překvapilo toto: herec, co hrál Hagirdia, rozhodně není mrtvý… To je asi nějaká mýlka. Tak to já jen abych to uvedla na pravou míru:-). http://www.imdb.com/name/nm0001059/
Jinak, jsem ráda, že je tu tolik fanynek, knížky mám přečtené snad 100× a vždy se k nim ráda vracím. Filmy se mi více méně líbí taky, ale na knížky rozhodně nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
23.8.13 09:27

No holky, donutily jste mě, abych se znova začetla…tak asi večer začnu :D

P. S. Jsem taková fanynka Harryho, že jsem se zamilovala do jména Daniel, už ve svých 10 letech, kdy jsem viděla první zfilmovanej díl :D bylo jasný, že se tak jednou bude jmenovat můj syn ;) a o 11 let později jsem tak uskutečnila ;)

• Citovat
  • Upravit
11370
23.8.13 09:39

@Fazulina já jsem to kdysi někde četla, že měl infarkt, po pravdě jsem se teda nepátrala. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11311
23.8.13 10:01

@Acinore
Já jsem jméno Daniel měla vybrané snad odjakživa, ještě předtím, než vůbec nějaký Harry Potter existoval. Bohužel můj přítel nemá pochopení a jméno Daniel se mu nelíbí, no naštěstí budem mít holku, takže tím se to vyřešilo:-))). Jméno Daniel je totiž krásné, takže super, že jsi ho tak pojmenovala (ještě že jsi ho nepojmenovala pod dojmem třeba Hagrid:-)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
23.8.13 10:31

Holky, tak jsem dočetla dneska dvojku…a musím říct, že bych poslední dvě kapitoly dočetla už včera, ale nějak jsem se začínala bát 8o A jo, Malfoy :mrgreen: Mě se nelíbí ten herec, ale líbí se mi, jak hraje tu postavu, mňám :hug: A jak tu byla řeč o Pattisonovi, tak ten by taky stál za hřích :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
23.8.13 17:27

Já jsem uronila slzu taky jak umřel Brumbál a pak Dobby. A co se herců týče, tak mě třeba se vůbec nelíbil Brumbál v prvních dvou dílech. V českým dabingu je to ještě dobrý, ale v originále je příšernej. Ale ten další byl výbornej a Snape, McGolagallová a Hagrid taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
23.8.13 17:38

@Žižule přesně, já taky bulela, jak Radcliffe držel Dobbyho na té poušti :,( jinak mě strašně vždycky rozesměje McGonagallový jméno, jmenuje se jako moje antikoncepce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí