Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jane-e jo na Hagrida jsem zapoměla, ten je dokonalej. Škoda, že ten herec je mrtvej. Jako i ten co hrál Brumbála. Jako kdo mě ale ve filmu vytáčel do ruda, je Hermiona. V knížce je docela v pohodě, ale ve filmu teda… Ta herečka mi prostě nesedla. I Ron si je dost podobnej. Ale dvojčata se jim nepovedli. Podle knížky jsou menší jak Ron a podsaditý. A filmu jsou to vysoký a vyčouhlý tága.
slzu? To asi doslova ne, ale bylo mi do breku když umřel Brumbál. To je prostě prototyp dědečka, kterýho bych si přála. ![]()
@jane-e no jo Dobby vlastně, ten byl skvěle vymyšlenej. Mě bylo pak líto i Krátury, když už si na ně zvykl a začal se chovat hezky a pak ho museli opustit, protože Hermiona nevědomky prozradila kde je ten Siriusův dům, když se tam přenášela a ten smrtijed jí chytil. Ale všechno dobře dopadlo. Pak mě dojalo, jak Snape umřel a Harry zjistil, jak to bylo s Brumbálem, jak miloval jeho maminku a že vlastně to všechno byla maska, protože mu bylo ublíženo. Já mu pořád věřila, že to není takovej hajzl ![]()
@mejdylko no nektery postavy se proste nepovedly uplne, ale co, clovek si zvykne ![]()
Kratury mi bylo pak taky lito a naopak se mi hrozne libilo, jak pak na konci vyrazil s ostatnima skritkama do boje
a ja teda neverila, ze Snape bude nakonec za kladase, to jsem byla prekvapena ![]()
@jane-e no já dneska každopádně plánuji dočíst 5. díl. Už jsem na stránce 571 a je jich 795. Dnes jsem bez dítěte až do večera, tak snad to stihnu abych zítra mohla začít 6ku
jen nevim co budu číst, až to přelouskám.
@mejdylko píše:
@jane-e no já dneska každopádně plánuji dočíst 5. díl. Už jsem na stránce 571 a je jich 795. Dnes jsem bez dítěte až do večera, tak snad to stihnu abych zítra mohla začít 6kujen nevim co budu číst, až to přelouskám.
vydrž měsíc a začni odznova, tak jsem to dělala já ![]()
@Acinore to mě přítel asi už přetrhne. Ten vůbec nechápe, jak to můžu číst. ![]()
@mejdylko píše:
@jane-e jo na Hagrida jsem zapoměla, ten je dokonalej. Škoda, že ten herec je mrtvej. Jako i ten co hrál Brumbála. Jako kdo mě ale ve filmu vytáčel do ruda, je Hermiona. V knížce je docela v pohodě, ale ve filmu teda… Ta herečka mi prostě nesedla. I Ron si je dost podobnej. Ale dvojčata se jim nepovedli. Podle knížky jsou menší jak Ron a podsaditý. A filmu jsou to vysoký a vyčouhlý tága.slzu? To asi doslova ne, ale bylo mi do breku když umřel Brumbál. To je prostě prototyp dědečka, kterýho bych si přála.
Ahojky, zabloudila jsem sem, protože jsem taky fanynka Harryho Pottera. Jen mě překvapilo toto: herec, co hrál Hagirdia, rozhodně není mrtvý… To je asi nějaká mýlka. Tak to já jen abych to uvedla na pravou míru:-). http://www.imdb.com/name/nm0001059/
Jinak, jsem ráda, že je tu tolik fanynek, knížky mám přečtené snad 100× a vždy se k nim ráda vracím. Filmy se mi více méně líbí taky, ale na knížky rozhodně nemají.
No holky, donutily jste mě, abych se znova začetla…tak asi večer začnu ![]()
P. S. Jsem taková fanynka Harryho, že jsem se zamilovala do jména Daniel, už ve svých 10 letech, kdy jsem viděla první zfilmovanej díl
bylo jasný, že se tak jednou bude jmenovat můj syn
a o 11 let později jsem tak uskutečnila ![]()
@Fazulina já jsem to kdysi někde četla, že měl infarkt, po pravdě jsem se teda nepátrala. ![]()
@Acinore
Já jsem jméno Daniel měla vybrané snad odjakživa, ještě předtím, než vůbec nějaký Harry Potter existoval. Bohužel můj přítel nemá pochopení a jméno Daniel se mu nelíbí, no naštěstí budem mít holku, takže tím se to vyřešilo:-))). Jméno Daniel je totiž krásné, takže super, že jsi ho tak pojmenovala (ještě že jsi ho nepojmenovala pod dojmem třeba Hagrid:-)).
Holky, tak jsem dočetla dneska dvojku…a musím říct, že bych poslední dvě kapitoly dočetla už včera, ale nějak jsem se začínala bát
A jo, Malfoy
Mě se nelíbí ten herec, ale líbí se mi, jak hraje tu postavu, mňám
A jak tu byla řeč o Pattisonovi, tak ten by taky stál za hřích ![]()
Já jsem uronila slzu taky jak umřel Brumbál a pak Dobby. A co se herců týče, tak mě třeba se vůbec nelíbil Brumbál v prvních dvou dílech. V českým dabingu je to ještě dobrý, ale v originále je příšernej. Ale ten další byl výbornej a Snape, McGolagallová a Hagrid taky ![]()
@Žižule přesně, já taky bulela, jak Radcliffe držel Dobbyho na té poušti
jinak mě strašně vždycky rozesměje McGonagallový jméno, jmenuje se jako moje antikoncepce ![]()
@mejdylko ja taky ctu furt dokola, obcas to prolozim nejakou detektivkou a zas se vratim k HP, muj chlap uz si taky klepe na celo ![]()