Harry Potter

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18671
22.12.10 13:18

Mmch. já čtu tedy HP pořád dokola, jako jsem pomalá, že na některý paralely přicházím až teď? Čtu právě Fénixův řád a přicházím na paralelu s Ježíšem Nazaretským, s komunismem a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
22.12.10 14:36

Elisko oni sedmiletym detem pousti ctverku HP??? 8-o to teda cumim, a jeste v ramci etiky 8-o
A paralely jsou tam krasny, nejvic teda cni naciste a jejich „cista rasa.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
22.12.10 14:38

jsem dlouho nekoukla na tuhle diskusi..
Tak film uz jsem videla,hlidani mimca probehlo dobre :wink: a s filmem jsem spokojena,ze se docela verne drzel knihy 8-o .To by asi potrebovala kazda kniha natocit na dva filmy :-P .
Jinak ja mam 6leteho a ctem tedka HP treti dil.Ctem kazdy vecer pred spanim.Taky jsem nad tim premyslela,jestli na to neni jeste maly,ale zrejme budem pokracovat i ctyrkou..
HP doma sjizdime vsichni :mrgreen: ,no teda ten nejmrnavejsi jeste ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
2.7.11 14:45

Zdravím milovníky HP :)

Chystáme se s přítelem 16.tého na poslední díl do kina - ale váhám,zda nejít na 3D ? Ještě jsem na žádném filmu ve 3D nebyla,tak mám strach ,at si „nezkazím“ zážitek :D

byla už jste některá na Harrym v 3déčku ? :D Popřípadě -šly by jste? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
2.7.11 14:51

Asi nešla, když ten film není pro 3D udělaný, tak mi to trochu kazí dojem :-) Je to ne mě takový rozmazaný. Byla jsem na avatarovi 3D a radši bych byla za klasiku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
2.7.11 14:52

A t už bude ten poslední díl? Ta druhá pulka?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
2.7.11 14:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
2.7.11 14:57

Já se objednala na 3D, jdu hned 14. :mrgreen: Je to i s dabingem, tak doufám, že si to užiju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
2.7.11 14:58
Eliška píše:
Mmch. já čtu tedy HP pořád dokola, jako jsem pomalá, že na některý paralely přicházím až teď? Čtu právě Fénixův řád a přicházím na paralelu s Ježíšem Nazaretským, s komunismem a pod.

Spíš stárneš a vnímáš jinak .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
2.7.11 15:00

A my máme zrovna šestinedělí :D Sakryš, to je určitě zase 3 hodiny :mrgreen: tak si počkám no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
2.7.11 20:40
Nainuva píše:

jj,to bude už ten poslední díl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
19.7.11 09:46

Tak co fanousci,uz jste videli?
Jak se libilo? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
19.7.11 09:51

Stihla jsem to ještě před porodem, to jsem ráda, protože pak bych se na to dostala kdo ví kdy :nevim: . Bylo to super, teď si krátím chvilky čekání na mimi s knížkou, jsem u druhého dílu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
19.7.11 09:55

Market-tak to je supr.ja zvladla prvni dil relikvii s 4.mesicnim a ted druhy uz s rocnim-pohodicka.
Knizky jsou samozrejme jeste lepsi,ja uz je ctu znovu se synem (tim starsim,samozrejme)8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12891
19.7.11 09:57

Byla jsem včera na 3D, což bylo super, ale asi pod tíhou výborných kritik, knížky, minulého dílu a mojí fantazie jsem čekala větší finále, pro mě trochu zklamání. A taky mám pocit, že kdo knihu nečetl, tak mu muselo hodně detailů uniknout. Např. dalo se z příběhu Severuse Snapa poznat, že to byl on, kdo celou cestu HP, Hermionu a Rona provázel a se vším jim pomohl? Dalo se to poznat jenom z patrona??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí