Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mmch. já čtu tedy HP pořád dokola, jako jsem pomalá, že na některý paralely přicházím až teď? Čtu právě Fénixův řád a přicházím na paralelu s Ježíšem Nazaretským, s komunismem a pod.
Elisko oni sedmiletym detem pousti ctverku HP???
to teda cumim, a jeste v ramci etiky ![]()
A paralely jsou tam krasny, nejvic teda cni naciste a jejich „cista rasa.“
jsem dlouho nekoukla na tuhle diskusi..
Tak film uz jsem videla,hlidani mimca probehlo dobre
a s filmem jsem spokojena,ze se docela verne drzel knihy
.To by asi potrebovala kazda kniha natocit na dva filmy
.
Jinak ja mam 6leteho a ctem tedka HP treti dil.Ctem kazdy vecer pred spanim.Taky jsem nad tim premyslela,jestli na to neni jeste maly,ale zrejme budem pokracovat i ctyrkou..
HP doma sjizdime vsichni
,no teda ten nejmrnavejsi jeste ne ![]()
Zdravím milovníky HP ![]()
Chystáme se s přítelem 16.tého na poslední díl do kina - ale váhám,zda nejít na 3D ? Ještě jsem na žádném filmu ve 3D nebyla,tak mám strach ,at si „nezkazím“ zážitek ![]()
byla už jste některá na Harrym v 3déčku ?
Popřípadě -šly by jste? ![]()
Asi nešla, když ten film není pro 3D udělaný, tak mi to trochu kazí dojem
Je to ne mě takový rozmazaný. Byla jsem na avatarovi 3D a radši bych byla za klasiku ![]()
Já se objednala na 3D, jdu hned 14.
Je to i s dabingem, tak doufám, že si to užiju ![]()
Eliška píše:
Mmch. já čtu tedy HP pořád dokola, jako jsem pomalá, že na některý paralely přicházím až teď? Čtu právě Fénixův řád a přicházím na paralelu s Ježíšem Nazaretským, s komunismem a pod.
Spíš stárneš a vnímáš jinak .)
A my máme zrovna šestinedělí
Sakryš, to je určitě zase 3 hodiny
tak si počkám no
Nainuva píše:
A t už bude ten poslední díl? Ta druhá pulka??
jj,to bude už ten poslední díl ![]()
Stihla jsem to ještě před porodem, to jsem ráda, protože pak bych se na to dostala kdo ví kdy
. Bylo to super, teď si krátím chvilky čekání na mimi s knížkou, jsem u druhého dílu
.
Market-tak to je supr.ja zvladla prvni dil relikvii s 4.mesicnim a ted druhy uz s rocnim-pohodicka.
Knizky jsou samozrejme jeste lepsi,ja uz je ctu znovu se synem (tim starsim,samozrejme)8-)
Byla jsem včera na 3D, což bylo super, ale asi pod tíhou výborných kritik, knížky, minulého dílu a mojí fantazie jsem čekala větší finále, pro mě trochu zklamání. A taky mám pocit, že kdo knihu nečetl, tak mu muselo hodně detailů uniknout. Např. dalo se z příběhu Severuse Snapa poznat, že to byl on, kdo celou cestu HP, Hermionu a Rona provázel a se vším jim pomohl? Dalo se to poznat jenom z patrona??