Harry Potter

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17124
4.10.10 09:09

Nečetla jsem celou diskuzi.Jen zakladatelku a přidávám se :mrgreen: Harry Potter mě dostal :dance: Přišla jsem k němu náhodou a vůbec mě nenapadlo,jak moc se mi bude líbit.První dva díly jsem viděla až jako film a zdáli se mi dobré-hezké filmy pro děti-tečka.No a pak jsem se nudila a od kámošky si půjčila 4díl Ohnivý pohár-knížku.Dostali to jako dárek pro kluka v první třídě a samozdřejmě to nečetl.No a ta knížka mě naprosto dostala a odložit ji bylo nadlidské úsilí :mrgreen: Pak jsem si okamžitě musela dočíst předchozí 3díly a netrpělivě vyhlížela kdy vydají 5,6 a 7 :lol: Na filmy jsem chodila taky hned,ale vždy mě oproti knize zklamali :nevim: Jo a v šestce když umřel Brumbál-jsem žvala jak želva. :oops: Fakt mi hrabalo :mrgreen: :pankac:
Moje dcera si Harryho začala číst ve 3třídě a taky ji naprosto uchvátil.Ovšem co si budeme povídat-dětské jsou opravdu jen ty první dva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
6.10.10 14:26

Harry se mi líbí…nejdřív jsem viděla první díl filmu, kdysi u kamarádky. Koukaly jsme na něj tenkrát na pokračování ráno před školou a strašně se mi to líbilo :palec: pak už jsem viděla další díly v kině a nakonec četla knížky. První tři jsem zhltla naráz skoro, čtvrtý díl už pomaleji, ale asi kvůli zkouškovému tenkrát :mrgreen: a pak už jsem se k tomu moc nedostala, nicméně v kině jsem zatím viděla všechny díly. Nejvíc se mi líbily ty první. Na další určitě půjdu, pokud bude hlídání pro malou :palec: a chci někdy dočíst knížky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
17.10.10 09:19

Já do půl druhé ráno dočítala předposledního Harryho a jak umřel Brumbál, plakala jsem tak, jak jsem nikdy u knížky ještě neřvala a že jsem toho načetla… Jak můžete trvdit, že se ze Snapa vyklube miláček 8-o . No vrhnu se na Relikii a pak budu úplně v háji, protože už nebude žádný díl, co bych mohla číst :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
19.10.10 09:12

makino :lol: :lol: honem docitej, jsem zvedava co budes rikat :wink: jinak ja brumbala taky obrecela a sedmicka je taky dojak :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
19.10.10 09:26

Dori, aj u sedmičku budu brečet?
Panebože, co já budu dělat, až to dočtu????

Ukázka na film Relikvie smrti
Těším se jako blázen!
A celkem mě šoklo, jak je Harry už velký chlap. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
19.10.10 12:51

No jo, kdyz on roste rychleji nez predloha :lol: :lol: a ja teda zeru filmovyho Rona :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
26.10.10 21:26

Tak jsem to dočetla a je mi hrozně smutno, že už je konec :oops: :-D . Že by byl teda Snape miláček, to si nemyslím… Ale aspon se na konci ukázalo, že nebyl úplnej hazlík…

Bože, co já ted budu číst???? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
26.10.10 21:37

Přečteš si to znovu :mrgreen: Já zjistila, že už mám HP jako prázdninové čtení.

Doufám že nevadí, že jsem tak vtrhla do diskuse. Já taky nejdřív viděla první dva filmy, a pak jsem si sehnala knížky a třasla se na každý nonvý díl a průběžně sledovala filmy. No a ty pozdější díly jsem taky ořval. :oops:

Jinak škoda, že nenamluvili česky i ostatní díly, ty první dva už umím zpaměti jak je občas poslouchám v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
26.10.10 21:41

Nene, vůbec to nevadí, naopak.

Já načetla všech sedm dílů a jdu to ted zkouknout ve filmové podobě. Hrozně se třepu na film, co má premiéru v listopadu :mrgreen: .

Až se mi to utřepe, určitě se k němu ještě vrátím a přečtu znovu, nebo ho už možná bude číst Klárka…

Úplně nejvíc jsem ořvala, jak Hagrid nesl mrtvého Brumbála v náručí… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
26.10.10 21:57

No na ten poslední dvoj-film se taky těším, viděla jsem ukázky a vypadá to hodně dobře, tak doufám že na ukázky nevyplýtvali všechny hezký části film (jak se bouhžel dost často stává). Taky tu druhou část mohli dát trošku dřív, čekat na ní až do léta to bude hrůůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
26.10.10 22:05

No jo, to je fakt, mohli to udělat trošku dřív, ale aspon se máme na co těšit.
Doufám, že nebudeme zklamané, protože holky tu výše psali, že zpracování 5 a 6 je zcela zklamalo… Ale ukázky vypadají super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
26.10.10 22:21

No já už na ty filmi radši chodím s tím, že holt to nejde udělat přesně podle knížky a vždycky jen koukám co s tím provedli, prostě se to nesmí srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
27.10.10 09:16

nitetis Namluveny jsou vsecky dily HP, v cestine i anglictine. Poslu ti SZ :wink:

maki Ja nevim, me prijde, ze Snape sice nebyl milacek, ale byl to rozhodne nesmirne statecnej clovek. A kdyz vis vsechny souvislosti tak neni divu, ze se z nej stal tak zahorklej clovek. Coz ho samozrejme neomlova, mel na vyber, vzdycky mas. Ja mam slabost pro takovy typy postav, takovej ten zloduch co neni uplne zloduch :oops: :wink:

film Ja si rikam, ze trosku nadejne by mohlo byt, ze to dali do dvou casti - ovsem stve me, ze do kin to pujde tak pozde po sobe :cert: Ale do dvou filmu se vejde vic nez do jednoho,ze jo, vetsi sance drzet se predlohy. Ovsem stejne, podle me jich mel vic natocit Alfonso Cuaron (delal Vezne z Azkabanu), ten film mel svih, vtip, drama, proste vsechno co je v knizce ve spravnym pomeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
27.10.10 11:13

Doriang - si zlatíčko, já sem nějaká levá na to hledání. :oops:

Taky vkládám naděje do toho že je to na dvě části. No necháme se překvapit první už bude v kině zachviličku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
27.10.10 21:03

Dori, to jo, já ale koukala na ty předchozí příspěvky a tam někdo vysloveně zmiňoval výraz miláček, tak proto. Taky si vem, že 6,95 dílu vystupoval jako hajzlík a „odtajněn“ byl na samém konci.

No taky si uvědomte, že na dvou filmech se vytříská více peněz než na jednom :-D . Ale už se těším a všimla jsem, že ten triler je ted jiný než ten, co jsem tu dávala před měsícem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí