Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Agy-dik,tak to budu mit na knap…v deset to zacne,pred jednou konec a min.pul hodiny casta domu..to dojedu tak o pul druhe…toz tak nejak uz se prcek budi.Jestli nebude spat,tak me hlidacka pretrhne ![]()
Any píše:
Agy-dik,tak to budu mit na knap…v deset to zacne,pred jednou konec a min.pul hodiny casta domu..to dojedu tak o pul druhe…toz tak nejak uz se prcek budi.Jestli nebude spat,tak me hlidacka pretrhne
Njn, s malýma prďolkama je to těžký. Tak zkus něco odstříknout, třeba pro jistotu, kdyby se malej vzbudil. Ale určitě ten film stojí za to. ![]()
Any píše:
Agy-dik,tak to budu mit na knap…v deset to zacne,pred jednou konec a min.pul hodiny casta domu..to dojedu tak o pul druhe…toz tak nejak uz se prcek budi.Jestli nebude spat,tak me hlidacka pretrhne
Malý to pochopí
.
Agy, tak jsem ráda,že se ti to líbilo, teda já budu zítra úplně mrtvá, vstávala jsem ve 4 a jestli se z kina vrátíme po půlnoci… Už jsi objednávám snídani do postele. ![]()
Ahojky, Zuzku jsem neviděla
.
Dojmy: je hodně důležité mít načtenou knížku, protože bez ní spousta souvislostí člověku unikne, a když máš načtenou knížku, vnímáš, jak je film oproti ní nekompaktní a „osekaný“. Pokud se člověk oprostí od těchto faktů, tak to bylo dobrý.
Harry mi připada strašně starý, vizuálně
, a Draco Malfoy taky. Cissy jsem si představovala jinak a Belatrix taky.
Jezis holky,jak ja vam zavidim.
Co tak vsude ctu,tak jsou vesmes vsichni nadseni..
janine24 píše:
My jdeme dneska, už se mooooc těším
Jani,ty taky? ![]()
ach jojo.. ![]()
Any píše:janine24 píše:Jani,ty taky?
My jdeme dneska, už se mooooc těším
ach jojo..
Jj a bylo to úžasný!! Trochu doják, trochu strašidelný, ale nádhera ![]()
Jinak, kdo jste už byl, měli jste to v kuse nebo s přestávkou? Já jsem četla, že jsou to skoro 4 hodiny, my to měli 3,5 bez přestávky, tak nevím, jestli nějaká dětská odpolední verze ![]()
janine24 píše:
Jinak, kdo jste už byl, měli jste to v kuse nebo s přestávkou? Já jsem četla, že jsou to skoro 4 hodiny, my to měli 3,5 bez přestávky, tak nevím, jestli nějaká dětská odpolední verze
Jani - my byli od 16:30 hod v českobudějovickém Cinestaru a přestávku jsme měli, 10 minut. Bohužel už jsme nesehnali lístky na otitulkovanou verzi, tak jsme to měli česky. Neměli jste to náhodou v původním znění? Třeba že se nepočítá, že na to bude chodit tolik dětí.....
Ale 3,5 hodiny to nemělo ani náhodou.....my odcházeli z kina ve čtvrt na 8 a to celkem s tou přestávkou a 20 -ti minutama reklam
. Možná dohromady oba díly, že budou mít 4 hodiny, to by tak odpovídalo…
Jé sorry, jsem to popletla, bylo to 2,5 hodiny a myslela jsem, že to bude 3 hodinový. Jinak to byl dabing.
A reklamy tam byly, naštěstí aspoň upoutávky na jiný filmy než. Když už ![]()
Holky já vám tak závidím, bych šla hned jen bohužel nějak nemám s kým. ![]()