Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zuzanasinova píše:makina píše:taky na originál - 21.15 - ten je totiž jen jedenzuzanasinova píše:Na kolik jdeš?
tak nakonec jsem podlehla tlaku svého srdíčka a jdeme taky - v pátek…
maki tak se tam v tom ostravském Cinestaru potkáme
Hezký, tak to se tam fakt potkáme
. Máme řadu G, budeme 4, tři baby, jeden muže, střídavě hovořící anglicky, dvě zrzky, já mám delší vlasy ![]()
Tak to máte ovšem super místečka! my budeme vepředu - druhá řada od kraje, jiné už nebyly - hned před tou invalidní tyčí - místo pro invalidy… jdeme dva na sedadle pro párečky
jako Laurel a Hardy - já menší tlusťoch a manžel hubený velký zrzek ![]()
už se nemůžu dočkat!
jezis holky,ja vam tak zavidim
.
Se mi podarilo sehnat hlidani k 4mesicnimu(ze pujdem,jak usne a nez se vzbudi na prvni nocni jidlo budem zpet).No ale manzel jede na vikend pryc
,pres tyden to praktikovat nelze,to mamku nepremluvim,aby sem sla spat,kdyz se vratime tak v jednu v noci…pristi tyden jdem zas na svatbu,tak az ten tyden potom.Ja se snad zblaznim…aaaaach joooo
Holky, to je mi líto
. Tož snad se to nějak vyvrbí, Any muž bude mít příští víkend volno a Míšuninému Míšovi přeju zázračné rychlé kouzelné uzdravení ![]()
Maki-dik.
JInak jsem akorat cetla,ze uz v predprodeji maji trbu 25milionu ![]()
Mám knížku z knihovny a teprve jí začnu číst až dočtu Olivera Twista. Jsem zvědavá.Všichni jí moc chválí
Ahojky,
HP taky žerem
a máme lístky na 16:30 hod DNESKA!!! Už se moooc těšim. Doufám, že mi to nezkazí moje kašlací choroba a rýma k tomu.
Jdete holky taky někdo dneska?
Pak poreferuju dojmy, nebojte do děje se zaplétat nebudu, ale ten stejně znáte, ne? Detaily vy nechám.....
Misu-a co listky?ty jste nekomu podarovali?A kdy pujdete?
Ja je mam jen objednane na sobotu,ale nezaplacene,tak propadnou..a pujdem az za 14dnu-pristi vikend ta svatba-jen jestli bude ochotna jit mamka k nam spat-byl zazrak,ze jsem ji k tomu ukecala..
Jinak Agy,napis co a jak,hltam kolem vsechno,doufam,ze tam prave budou ty nicotne detaily,kdyz uz je tolik prostoru pro jednu knihu…
Agy nepíše, Agy vstřebává dojmy a snaží se z toho vzpamatovat. ![]()
Ahojky, teď jsme uložili prcky, tak mám chvíli čas.
Jsem nadšená, moc se mi to líbilo.
Je fakt, že je tam spousta „prodlužovacích“ scén, které by tam být nemusely. Ale o kouzlení a krásné scény nouze není. Moc povedená je scéna v domě Batyldy s hadem, pak v lese, když Harry najde Nebelvírův meč v jezírku, Ministerstvo kouzel je taky moc pěkně udělané…je na co se koukat. Objasní se příběh o 3 bratrech a 3 relikviích smrti a Voldemort úplně na konci získá z Brumbálova hrobu hůlku z bezového dřeva. Tím končí první část.
Jinak hrůza, 20 minut reklamy a ještě 10 minut přestávka v půlce
. Za ty prachy by si mohli aspoň ty reklamy odpustit. Byla jsem v Cinestaru.
Agy-dekuju moc
,alespon takhle…a jak dlouho to cele trvalo(kvuli memu odjezdu a prijezdu do kojeni..) Uz se na to rok tresu a ted musim od premiery jeste 14dnu vydrzet… ![]()
Misu-to ti preju,at je malemu lip a vy sli…
aaach joooo,ja chci takyyy
Any píše:
Agy-dekuju moc,alespon takhle…a jak dlouho to cele trvalo(kvuli memu odjezdu a prijezdu do kojeni..) Uz se na to rok tresu a ted musim od premiery jeste 14dnu vydrzet…
Any - začínalo to v 16:30, 20 minut reklam, v půlce 10 min. přestávka, odcházeli jsme ve čtvrt na 8. Takže necelé 3h.
Já prostě nejsem žádnej dobrej vypravěč, ale je to moc pěkný a zklamaný určitě nebudete. ![]()