Harry Potter

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15326
16.11.10 20:13
zuzanasinova píše:
makina píše:
zuzanasinova píše:
tak nakonec jsem podlehla tlaku svého srdíčka a jdeme taky - v pátek…
maki tak se tam v tom ostravském Cinestaru potkáme ;-)
Na kolik jdeš? :wink:
taky na originál - 21.15 - ten je totiž jen jeden :-D

Hezký, tak to se tam fakt potkáme :-D . Máme řadu G, budeme 4, tři baby, jeden muže, střídavě hovořící anglicky, dvě zrzky, já mám delší vlasy 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
17.11.10 19:57

Tak to máte ovšem super místečka! my budeme vepředu - druhá řada od kraje, jiné už nebyly - hned před tou invalidní tyčí - místo pro invalidy… jdeme dva na sedadle pro párečky :srdce: jako Laurel a Hardy - já menší tlusťoch a manžel hubený velký zrzek :-D

už se nemůžu dočkat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
17.11.10 20:07

Já taky, tak tam dolů mrkám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
18.11.10 12:08

jezis holky,ja vam tak zavidim :twisted: .
Se mi podarilo sehnat hlidani k 4mesicnimu(ze pujdem,jak usne a nez se vzbudi na prvni nocni jidlo budem zpet).No ale manzel jede na vikend pryc :evil: ,pres tyden to praktikovat nelze,to mamku nepremluvim,aby sem sla spat,kdyz se vratime tak v jednu v noci…pristi tyden jdem zas na svatbu,tak az ten tyden potom.Ja se snad zblaznim…aaaaach joooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
18.11.10 14:42

Holky, to je mi líto :cry: . Tož snad se to nějak vyvrbí, Any muž bude mít příští víkend volno a Míšuninému Míšovi přeju zázračné rychlé kouzelné uzdravení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
18.11.10 14:45

Maki-dik.
JInak jsem akorat cetla,ze uz v predprodeji maji trbu 25milionu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
18.11.10 14:50

Mám knížku z knihovny a teprve jí začnu číst až dočtu Olivera Twista. Jsem zvědavá.Všichni jí moc chválí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
18.11.10 14:58

Ahojky,

HP taky žerem :palec: a máme lístky na 16:30 hod DNESKA!!! Už se moooc těšim. Doufám, že mi to nezkazí moje kašlací choroba a rýma k tomu. :-( Jdete holky taky někdo dneska?

Pak poreferuju dojmy, nebojte do děje se zaplétat nebudu, ale ten stejně znáte, ne? Detaily vy nechám.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
18.11.10 15:04

Agy-praskam zavisti :mrgreen: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
18.11.10 16:35

Misu-a co listky?ty jste nekomu podarovali?A kdy pujdete?
Ja je mam jen objednane na sobotu,ale nezaplacene,tak propadnou..a pujdem az za 14dnu-pristi vikend ta svatba-jen jestli bude ochotna jit mamka k nam spat-byl zazrak,ze jsem ji k tomu ukecala..

Jinak Agy,napis co a jak,hltam kolem vsechno,doufam,ze tam prave budou ty nicotne detaily,kdyz uz je tolik prostoru pro jednu knihu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
18.11.10 20:24

Agy nepíše, Agy vstřebává dojmy a snaží se z toho vzpamatovat. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
18.11.10 21:53

Ahojky, teď jsme uložili prcky, tak mám chvíli čas.

Jsem nadšená, moc se mi to líbilo. :palec: Je fakt, že je tam spousta „prodlužovacích“ scén, které by tam být nemusely. Ale o kouzlení a krásné scény nouze není. Moc povedená je scéna v domě Batyldy s hadem, pak v lese, když Harry najde Nebelvírův meč v jezírku, Ministerstvo kouzel je taky moc pěkně udělané…je na co se koukat. Objasní se příběh o 3 bratrech a 3 relikviích smrti a Voldemort úplně na konci získá z Brumbálova hrobu hůlku z bezového dřeva. Tím končí první část.

Jinak hrůza, 20 minut reklamy a ještě 10 minut přestávka v půlce :roll: . Za ty prachy by si mohli aspoň ty reklamy odpustit. Byla jsem v Cinestaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
18.11.10 22:34

Agy-dekuju moc :huban: ,alespon takhle…a jak dlouho to cele trvalo(kvuli memu odjezdu a prijezdu do kojeni..) Uz se na to rok tresu a ted musim od premiery jeste 14dnu vydrzet… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
18.11.10 22:35

Misu-to ti preju,at je malemu lip a vy sli…

aaach joooo,ja chci takyyy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
18.11.10 22:47
Any píše:
Agy-dekuju moc :huban: ,alespon takhle…a jak dlouho to cele trvalo(kvuli memu odjezdu a prijezdu do kojeni..) Uz se na to rok tresu a ted musim od premiery jeste 14dnu vydrzet… :-?

Any - začínalo to v 16:30, 20 minut reklam, v půlce 10 min. přestávka, odcházeli jsme ve čtvrt na 8. Takže necelé 3h.

Já prostě nejsem žádnej dobrej vypravěč, ale je to moc pěkný a zklamaný určitě nebudete. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí