Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
andulqua Tak to jste meli tu pozdejsi verzi
A sedmicku mam taky v tesnem zavesu za trojkou, hlavne Snapova story je tam fantasticka, to jsem i zaslzela a mela jsem obrovskej pocit vitezstvi, pac moje svagrova po smrti Dumbledora/Brumbala zacala tvrdit, ze Snape je ten spatnej, ze vzdycky byl, ze zradil, ja byla presvedcena, ze to je soucasti vetsiho planu ve jmenu dobra ![]()
doriang píše:
andulqua T…pac moje svagrova po smrti Dumbledora/Brumbala zacala tvrdit, ze Snape je ten spatnej, ze vzdycky byl, ze zradil, ja byla presvedcena, ze to je soucasti vetsiho planu ve jmenu dobra
Dori, já jsem teprve u Ohnivého poháru!!! Kurnik, že já si todle přečetla
![]()
Mmch, pohár se mi líbí víc než Azkaban.
Přidávám se do řad a hlásím se k vám ![]()
Sice na 1.místě je Lord of the rings-to je dokonalost sama, ale HP zbožňuju. Filmy 5 a 6 mě dost zklamaly, tak jsem zvědavá na 7. a do kina se chystám! ![]()
** MAKI-nečti tento příspěvek,je to v dalších dílech!
**
Jinak o kladné postavě SS jsem byla přesvědčená už od 1.dílu dle toho, že Harryho z koštěte nechtěl shodit, ale snažil se zrušit kletbu, už tam mě napadlo, že to nebude jen tak.
Navíc jsem navštěvovala jedno potterovské forum a tak jsme se v tom jen utvrzovali a vymýšleli další a další důvody proč to tak je a už někdy kolem 3-4 dílu nás napadlo spojení Severus a Lily
![]()
Příspěvek upraven 27.09.10 v 18:35
Hlásím se jako fanda, asi ne úplně skalní, ale poslední díl jsem louskala na netu do dvou do noci a fakt mě to dostalo..
Mě dabing nevadí, asi je to tím, že jsem originál neslyšela, nicméně knížky jsou knížky-bohužel mě třeba poslední díl Princ dvojí krve zklamal (myslím film), protože spoustu věcí tam nedali, kdežto v knížce to bylo..A taky jsem pak musela manželovi dovysvětlovat, co a jak..A pevně doufám, že v posledních dvou dílech se jim to povede líp..
makina tato tema je nebezpecna pre ludi ktori to este stale necitali
ja som sa vyhybala vsetkym mediam ked mala vyjst sestka, teda ona uz vysla a unikali nejake informacie, tak som strasne nechcela nic pocut a nastastie sa mi to pdoarilo kym som to precitala sama ![]()
doriang ja Snape-a zboznujem
to je moja oblubena postava a ten koniec je neskutocne nadherny ![]()
inak ak je tu niekto fakt fanatik a ma cas
a vie po anglicky tak odporucam tento fanfic - pribeh o Lily a Jamesovi a Siriusovi, Remusovi, Peterovi a tak
nadherne napisane a spracovane
(a hrozne dlhe)
1. Harry - The Marauders Tale
makina píše:doriang píše:Dori, já jsem teprve u Ohnivého poháru!!! Kurnik, že já si todle přečetla
andulqua T…pac moje svagrova po smrti Dumbledora/Brumbala zacala tvrdit, ze Snape je ten spatnej, ze vzdycky byl, ze zradil, ja byla presvedcena, ze to je soucasti vetsiho planu ve jmenu dobra![]()
![]()
Mmch, pohár se mi líbí víc než Azkaban.
Maki, obrovska omluva
ja mela za to ze tu jsme sami co uz maji docteno, odted davam do tlustych uvozovek kdyz budu psar spoilery, fakt promin
![]()
Dori ja tiez, dva roky som ani nic ine necitala len fanficy
a niektore serie boli super a bolo mi aj luto ked sa v nich autori rozhodli nepokracovat ![]()
ale uz dlho som nic necitala, tusim idem pozriet co je noveho ![]()
To mam radost to mam radost
…
Pro me je nej Relikvie..mam rada takove hledani Svateho gralu..a taky Fenixuv rad…Ono to tak ve me postupne narustalo..nejprve jsem to shledla jako pohadku,a pak uz jak to nabiralo od tretiho dilu grady,jsem uz driv cetla nez videla,az to vrcholilo stejne jako u ostatnich…vyhledavnim na netu jeste pred vydanim knihy
./a ted spehuju a hltam kazdy unik z nataceni,vydanou fotku,ukazku..)
Manzel necte,ja ho pak v kine poucuju,pripadne matu,kdyz se mi zda,ze neco odhalil predcasne(treba to se Snapem
),aby mel prece jen nejake prekvapko.
Loni nez jsme odjizdeli na dovolenou,tak bezela premiera Prince dvoji krve(kde jsem byla teda mega zklamana a nastvana)a my tesne pred odjezdem jeste sli v noci do kina..nemohla jsem odjet,aniz bych to videla ![]()
Jeste takovy muj knizni milacek(Sci-fi) byla saga Endera Wiggina
..dle meho by to bylo tak slavne jako HP.. ale asi to ani natocit nejde..
ahojek,
tak u nás Pottera taky žerem
ale nějak mi uniklo co bude 19.listopadu?????
belavue píše:
ahojek,
tak u nás Pottera taky žeremale nějak mi uniklo co bude 19.listopadu?????
No prece prvni dil Relikvii smrti!!
![]()