Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo,to bude druha cast.Ma byt pul roku po prvni,ktera je uz ted v listopadu.Vim to,myslim na to uz od te doby,co jsem vysla loni z kina z Prince dvoji krve ![]()
doriang píše:makina píše:Maki, obrovska omluvadoriang píše:Dori, já jsem teprve u Ohnivého poháru!!! Kurnik, že já si todle přečetla
andulqua T…pac moje svagrova po smrti Dumbledora/Brumbala zacala tvrdit, ze Snape je ten spatnej, ze vzdycky byl, ze zradil, ja byla presvedcena, ze to je soucasti vetsiho planu ve jmenu dobra![]()
![]()
Mmch, pohár se mi líbí víc než Azkaban.ja mela za to ze tu jsme sami co uz maji docteno, odted davam do tlustych uvozovek kdyz budu psar spoilery, fakt promin
![]()
Dori, v pohodě
. Ale mám pocit, že tuhle diskusi opustím a vrátím se, až budu mít dočteno. ![]()
Nebo budu číst letecky mezi řádky.
Nevím, jestli jsem fanatik, ale malému (14m) ho čtu před spaním
až z toho bude mít rozum, přejdu na trochu klasičtější četbu ![]()
Misuna-neboj,podle toho nadupaneho traileru snad zklamani nebudem.Doufam! On byl suprovy i u Prince dvoji krve a film byl horke zklamani..ale ja ted proste verim,ze se budou drzet co nejvic knihy ![]()
Ahojky jsem taky blázen do HP, už se těšim až ho budu číst Matýskovi. Spousta lidí nechápe jak můžu být hotová z pohádky, ale je vidět že to nečetli ![]()
No hlavně tak od toho 4týho dílu už to neni moc pro děti.
Trailel vypadá fakt nadupaně, tak snad nezklamou.
Nevim jestli bych pobrala děj kdybych to nečetla, je fakt že tam hrozně věcí vynechávaj, ale neni divu, do filmu se to fakt nemůže vejít.
Ja se prave dle nadupanosti traileru dost bojim, bo minule bylo vse co za neco stalo v traileru a film nic moc.
A jinak nase kocka rezava se jmenuje Ginny
ale pssst, manzel vuuubec netusi proc jsem s tim jmenem souhlasila
a jestli bude mit kotata kocourky tak to budou Fred a George
![]()
doriang píše:
Ja se prave dle nadupanosti traileru dost bojim, bo minule bylo vse co za neco stalo v traileru a film nic moc.A jinak nase kocka rezava se jmenuje Ginny![]()
ale pssst, manzel vuuubec netusi proc jsem s tim jmenem souhlasila
a jestli bude mit kotata kocourky tak to budou Fred a George
![]()
A vis,ze me napadlo,ze nase pristi kocka bude mit nejake jmeno z HP?
(my prave o jednu ted prisli
,byla to cela Minerva,i kdyz se tak nejmenovala)
A ja se tentokrat toho trajleru fakt nebojim,uklidnuju se,ze je to rozdelene na dva filmy,tak prece tam toho do sesti hodin musi nacpat hodne!
MMch-ten drak z banky je fakt povedene udelany
A vubec,ta pekna temna atmosfera v tech jejich tmavych temnych barvach ![]()
Chápu, že se celá nížka nemůže vlézt do jednoho filmu, ale šestku podělali snad úplně. Nechápu, na co tam vecpali bitvu u doupěte a Harryho strčili na mudlovský nádraží, kde se ho ptá servírka kdo je Harry Potter, nebo co…to jsou takový zbytečnosti a blbost a místo toho tam mohli dát něco jiného.
Nebo ta trapná scéna, kdy vezme Ginny Harryho za ruku a řekne pojď, zahoď knihu Prince dvojí krve do Tajemné komnaty, nač to dělat speciálně, když to šlo úplně normálně podle knížky? ![]()
Snad tu sedmičku tolik nezkoní, je fakt, že jsem musela manžovi vysvělit hodně věcí, které v ostatních dílech pochytil, tak teď ne.
arween-no jo,sestka byla zla,pro me nejhorsi.Fakt jsem byla horce zklamana,tim spis,ze trailer na sestku vypadal tak dobre.Jsem byla tak rozhorcena,ze jsem rikala,ze 7.dil uz cist nebudu
(ale to mi samozrejme nevydrzelo)a jen tak lehce zkouknu az bude film-a na ten se ted klepu ![]()
Tak od cteni by me film asi neodradil, zkusenost, az na par vyjimek, rika, ze kniha bude vzdycky aspon o fous lepsi ![]()
Ale v sestce me taky nastvali, pac uplne zbytecne menili co melo zustat a nechavali zbytecnosti na ukor celkem podstatnych veci.
My to ted mame se synkem domluveny tak, ze vzdycky jak doctem knizku, jdeme ke svagrovi a tam si poustime film - doma bysme taky mohli, ale svagr si poridil dataprojektor, tak to mame jak v soukromem kine ![]()
Ahoj holky,tak filmy Harry Potter mam moc rada,nejvic se mi libily prvni 4 dily,vzdy si je poustim kdyz venku snezi,doma si roznu spoustu svicek a zachumlam se do deky
a knihy jsem jeste necetla,ale asi zacnu jak to tu ctu jak jste z toho nadsene…
Zuzie, určitě začni, je to fajn čtení. Taky je mám moc ráda a už jsem je všechny četla několikrát, fakt si u toho odpočinu a vůbec mi neva, že vím, jak to všechno dopadne ![]()
My zas sjizdime Harryho na dovolenych
.Kdyz uz jsme tam dyl a nechce se nam na slunce,tak si zatemnime a koukame.A nebo pozde vecer.Vetsinou tam sjedem vsechny dily ![]()
Ale ty audioknihy me zaujaly.Pri tom by se super usinalo..
Zatim jsem teda slibila synovi,ze najedem pred spanim na cteni HP..ctem pred spanim pravidelne a uz mame vsechno x-krat,myslim,ze uz je cas,vytahnout HP ![]()
Me se audio nejvic libi ty prvni dve, co nacetli Labus a Zednicek. Ma to grady, prestoze ten zacatek je jen takova pohadka
ty dalsi od Hyhlika, nebo jak se jmenuje uz mi prijdou takovy fakt na usnuti
A nic samozrejme neprekona Stephena Frye, ktery to nacetl anglicky ![]()
doriang-diky za typ.To bych mladeznikovi mohla dat k Jeziskovi.On je po cteni jeste zvykli i poslouchat neco na CD..