Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mag-me naopak 3D dost zklamalo,tmave,nicmoc…potrebovala bych to zas jeste origos s titulky.Musim zkouknout.
Ja jsem ctenar,takze jsem vedela,co bude a jak to bylo se Snapem,jestli to poznal nectenar nevim.Snad patron,laska k Lili ci prosba Brumbala o zabiti byla dostacuji..nevim.Jinak v knize je to snad nejlepsi kapitola..
jinac ja bych rozhodne snesla delsi stopaz a mene skrtu u dulezitych postav,delsi utok na Bradavice a kratsi finalni souboj a rozhodne ne osamote.Jako film dobry,byla jsem pripravena na kapicku horkosti,kterou zanecha jakozto posledni dil a jakozto film po knize(mam to tak vzdy,protoze kniha prekonat nelze).Takze spokojenost,jen teda jeste neco…neco…slo by proste byti lepsi..
Myslím, že to z filmu poznat šlo, i když jsem četla i knížku a můžu být ovlivněná tím
Knížky jsou stejnak nejlepší, kdysi jsem si jednotlivé díly půjčovala od známých, letos na vánoce jsme si s manželem udělali radost a nadělili si celý soubor v češtině i v angličtině
.
No pro mě to byla taky asi nejlepší kapitola, já jí celou obrečela
Mně se líbilo i to zpracování toho jeho příběhu, ale právě si nejsem jistá, jeslti z toho mohl být pochopen jako jeden z nej hrdinů celé ságy ![]()
Any píše:
jinac ja bych rozhodne snesla delsi stopaz a mene skrtu u dulezitych postav,delsi utok na Bradavice a kratsi finalni souboj a rozhodne ne osamote.Jako film dobry,byla jsem pripravena na kapicku horkosti,kterou zanecha jakozto posledni dil a jakozto film po knize(mam to tak vzdy,protoze kniha prekonat nelze).Takze spokojenost,jen teda jeste neco…neco…slo by proste byti lepsi..
jj, úplně přesně.
Já tedy mám přečeteno, no je to sice už pár let zpátky, ale to hlavní jsem si zapamatovala a do kina šla s očekáváním, které se mi splnilo.
Možná pod tíhou těhu hormonů a možná že ne, jsem řvala jako želva.
Celý film měl užasný spád a rychlost, že se mi nechtělo odejít po skončení z kina.
Je po všem, deset let očekávání v tahu a na co se těšit teď?
Miarei-to byly urcite tehu hormony
.Ja cekala,ze budu tajnacky brecet a nic. ![]()
A tesit na dalsiho Harryho se chci taky…
To teseni me fakt bavilo ![]()
Any tak minule to byly hormony z kojení, teď z těhotenství, předtím když Brumbál umřel to bylo zase z těhotenství, no nemám já to načasovaný, abych ty filmy vnímala ještě emotivněji ![]()
Ahojky, chtěla bych oživit tohle téma. MIluju filmy o Harrym!
Já taky radši knížky ![]()
přiznám se, že poslední film jsem ještě ani neviděla
![]()