Harry Potter

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17026
19.7.11 10:02

mag-me naopak 3D dost zklamalo,tmave,nicmoc…potrebovala bych to zas jeste origos s titulky.Musim zkouknout.
Ja jsem ctenar,takze jsem vedela,co bude a jak to bylo se Snapem,jestli to poznal nectenar nevim.Snad patron,laska k Lili ci prosba Brumbala o zabiti byla dostacuji..nevim.Jinak v knize je to snad nejlepsi kapitola..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
19.7.11 10:05

jinac ja bych rozhodne snesla delsi stopaz a mene skrtu u dulezitych postav,delsi utok na Bradavice a kratsi finalni souboj a rozhodne ne osamote.Jako film dobry,byla jsem pripravena na kapicku horkosti,kterou zanecha jakozto posledni dil a jakozto film po knize(mam to tak vzdy,protoze kniha prekonat nelze).Takze spokojenost,jen teda jeste neco…neco…slo by proste byti lepsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
19.7.11 10:06

Myslím, že to z filmu poznat šlo, i když jsem četla i knížku a můžu být ovlivněná tím :) Knížky jsou stejnak nejlepší, kdysi jsem si jednotlivé díly půjčovala od známých, letos na vánoce jsme si s manželem udělali radost a nadělili si celý soubor v češtině i v angličtině :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12889
19.7.11 10:09

No pro mě to byla taky asi nejlepší kapitola, já jí celou obrečela :mrgreen: Mně se líbilo i to zpracování toho jeho příběhu, ale právě si nejsem jistá, jeslti z toho mohl být pochopen jako jeden z nej hrdinů celé ságy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12889
19.7.11 10:10
Any píše:
jinac ja bych rozhodne snesla delsi stopaz a mene skrtu u dulezitych postav,delsi utok na Bradavice a kratsi finalni souboj a rozhodne ne osamote.Jako film dobry,byla jsem pripravena na kapicku horkosti,kterou zanecha jakozto posledni dil a jakozto film po knize(mam to tak vzdy,protoze kniha prekonat nelze).Takze spokojenost,jen teda jeste neco…neco…slo by proste byti lepsi..

jj, úplně přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
19.7.11 11:30

Já tedy mám přečeteno, no je to sice už pár let zpátky, ale to hlavní jsem si zapamatovala a do kina šla s očekáváním, které se mi splnilo.
Možná pod tíhou těhu hormonů a možná že ne, jsem řvala jako želva.
Celý film měl užasný spád a rychlost, že se mi nechtělo odejít po skončení z kina.
Je po všem, deset let očekávání v tahu a na co se těšit teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
19.7.11 11:53

Miarei-to byly urcite tehu hormony :pankac: .Ja cekala,ze budu tajnacky brecet a nic. :andel:
A tesit na dalsiho Harryho se chci taky… :-( To teseni me fakt bavilo 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
19.7.11 14:40

Any tak minule to byly hormony z kojení, teď z těhotenství, předtím když Brumbál umřel to bylo zase z těhotenství, no nemám já to načasovaný, abych ty filmy vnímala ještě emotivněji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
19.7.11 17:08

Miarei- :pankac: tak to mas nacasovano uplne perfektne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.5.12 16:49

***** I :srdce: Harry Potter *******

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
23.3.13 18:00

Ahojky, chtěla bych oživit tohle téma. MIluju filmy o Harrym!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
23.3.13 18:02

@kissi ja radeji knizky.

• Citovat
  • Upravit
5507
23.3.13 18:03
@Billi píše:
@kissi ja radeji knizky.