Hartan VIP rukojeť v háji, ach ne :(

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8176
7.3.15 22:14

hartan VIP rukojet v haji, ach ne :(

Pomoc, pomoc, koupila jsem z druhe ruky kocarek hartan vip, stal na me pomery hromadu penez a po nejakych trech mesicich provozu mi prestala fungovat rukojet.

Vytahovani rukojeti se dela pootocenim cervene oznacene casti rukojeti a zatazeni rukojeti smerem dolu a podvozek se tim slozi. Stejne se voli i vyska samotne rukojeti pri jizde, proste se pootoci, samo se to zacvakne v jake chcete vysce a hotovo.

A dneska to ani necvakne, rukojet jezdi vesele od nejvyssiho bodu po nejnizsi a ani necvakne. Jedine muzu podvozek slozit a nebo pri jizde klecet, protoze je cela rukojet v te nejnizsi poloze.

Nemam jiny kocarek. Tenhle neni davno v zaruce. Nevim kde sehnat servis. Budou ho tam davat mesic dobromady a ja budu bez kocaru. Konecne mi tento tyden prestal kluk v kocarku jecet a ja jsem bez kocaru. Pomozte. Neznate servis Hartanu v Praze? Nevite cim to je? Co se mohlo stat?? Nejde to nejak opravit doma? Zvenku zadne lanko ani nic takoveho neni :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Hartan VIP?

Přidejte zkušenost s Hartan VIP
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2242
7.3.15 22:31

@Krčka Když si dám do googlu heslo „servis kočárků hartan“, vyjede mi hned první odkaz toto: Kenyo s. r.o., Ve Žlíbku 1800, areál skladů Big Box, hala A2, 193 00 Praha 9, tel.: 602 645 834. Asi bude oprava chvíli trvat, ale při troše dobré vůle se s nimi určitě domluvíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
7.3.15 22:47

Spis jsem doufala, ze bude mit nekdo zkušenost a poradí jak to opravit, ale dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
8.3.15 00:48

Řešila jsem nedávno s Mutsy který jsem koupila přes Aukro, zlobilo madlo, bylo jakoby rozčvachtané a když jsem při jízdě najela na vetší hrbol skládal se :zed:
A spokojenost, kocarek mi do týdne opravil tento servishttp://www.kocarky-korab.cz/www-kocarky-korab-cz/5-SERVIS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí