Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dneska je tu nějak mrtvo…
Měl bych férovou nabídku. Pořád tu brečíte že nemáte hřebíky, tak já vyměním hřebíky za šrouby… Že to pro vás nic neřeší? Ale já nabízím poměr 2:1 nabízím dvě krabičky hřebíků za jeden šroubek… Podotýkám že šroubek je u mě bolt (šroub s metrickým závitem) né screw (vrut do dřeva na silo)
Je to podle mě férové a už to lecos řeší… ![]()
@charlie-76 píše:
Dneska je tu nějak mrtvo…Měl bych férovou nabídku. Pořád tu brečíte že nemáte hřebíky, tak já vyměním hřebíky za šrouby… Že to pro vás nic neřeší? Ale já nabízím poměr 2:1 nabízím dvě krabičky hřebíků za jeden šroubek… Podotýkám že šroubek je u mě bolt (šroub s metrickým závitem) né screw (vrut do dřeva na silo)
Je to podle mě férové a už to lecos řeší…
nabidka dobra, nicmene bolty nemam:(
To je pro ty co je mají a potřebují hřebíky víc… Šrouby se jim hodí, ale takhle získají víc… Já s hřebíky nemám problém, ale zjistil jsem že mají cenu zlata. Já potřebuji šrouby a ty ti taky nikdo nedá za pšenici
Třeba se ti moje nabídka bude jednou hodit… Ono je lepší dát šrouby, kterých ti do rozšíření schází třeba 15 za hřebíky díky nimž můžeš okamžitě rozšířit silo ![]()
Někdo online, kdo má 4 obyč popcorny?
A opět řeším akutní nedostatek místa - chybí mi 3 bolty do rozšíření ![]()
A copak nabízíš za Bolty? Já tu nabízím za jeden bolt dvoje hřebíky ![]()
@charlie-76 píše:
A copak nabízíš za Bolty? Já tu nabízím za jeden bolt dvoje hřebíky
Nejsem přeborník na „něco za něco“. Když můžu pomůžu, a když pomoc potřebuju, požádám o ni ![]()
Ale bolta nedáš ani tak
Nicméně pokud chceš popkorny tak ti je můžu dát…
@charlie-76 píše:
Máš?
Díky, mám ![]()
Pořád nevidíš, kdo nakupoval? Mně se to občas taky stane. Odejdu z obchodu, hned se vrátím a už vidím, kdo nakupoval.
Květko, chceš vědět co jsem nejkurioznějšího koupil v obchodě? ![]()
@charlie-76 píše:
Květko, chceš vědět co jsem nejkurioznějšího koupil v obchodě?
No pochlub se ![]()