Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak se posaď, včera jsem u jednoho krámku v obchodě koupil 40… slovy čtyřicet prstýnků s diamantem… Kdybych neutratil všechny prachy tak sem jich měl 50
@charlie-76 píše:
Tak se posaď, včera jsem u jednoho krámku v obchodě koupil 40… slovy čtyřicet prstýnků s diamantem… Kdybych neutratil všechny prachy tak sem jich měl 50![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a co s nima teď budeš dělat? Nebyly za plnou cenu, takže je prodáš dál? To si neumím představit že bych jich tolik vyrobila. Škoda diamantů ![]()
Co budu dělat? Toničko zakázky na prstýnky a s tím spojené vouchery chodí
beru to tak že až do konce mého hraní mám o problém vystarané. A ano, když si uvědomím že bych na ně musel vyplácat 40 diamantů tak mě stály i za plnou cenu. ![]()
Hmm, já těch zakázek na prsteny moc nemám. Každopádně by se mi to ani nevešlo do skladu. Ale jo, byl to dobrej kup ![]()
No já nevím jak velký sklad máš. Předpokládám že větší než já. ( mám 900 míst ) ale na ty prstýnky jsem si místo ušetřil.
jsou to moji miláškové
A já už jsem dvě zakázky na prstýnky vyřídil… ![]()
Jo, dobrý kup. Občas narazím, že někdo prodává 10 prstýnků. Tak hned kupuju! Ještě jsem prstýnek nedělala, nebudu plýtvat diamanty!
A místo ve skladě pořád nemám a nemám a nemám ![]()
Místo ve skladu mi chybí taky pořád, protože po každém rotšíření to chce o jednu věc víc
a je to pořád dokola, ale já dneska koupila jeden vrut za 1,– taky dobrý, ne ![]()
@charlie-76 píše:
Dneska je tu nějak mrtvo…Měl bych férovou nabídku. Pořád tu brečíte že nemáte hřebíky, tak já vyměním hřebíky za šrouby… Že to pro vás nic neřeší? Ale já nabízím poměr 2:1 nabízím dvě krabičky hřebíků za jeden šroubek… Podotýkám že šroubek je u mě bolt (šroub s metrickým závitem) né screw (vrut do dřeva na silo)
Je to podle mě férové a už to lecos řeší…
BERU!!!
Mám 15 boltů. Pokud to ještě platí dej vědět.
Za hřebíky vyměním všechny.
No dobrý Myšáku, ty jediný si pochopil, že tyhle věci mají smysl… takže já ti dám 30 krabiček hřebíků a ty mě 15 Boltů (velkých metrických šroubů) Plácnem si?