Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
699
18.7.13 10:53
@Aksuret píše:
dva bolty bych postradat mohla, ale hrebiky nee, pac uz mi chybi jen jeden panel na rozsireni, tak uz si je chci nechat

Jéé, to bys byla hodná :kytka:
A chceš panel? Těch mám dost.
Jdu si k Tobě pro bolty, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
18.7.13 10:55
@kkvetinka píše:
Jéé, to bys byla hodná :kytka:
A chceš panel? Těch mám dost.
Jdu si k Tobě pro bolty, jo?

panel bych si prosim vzala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
18.7.13 10:57

Áááá, miluju ten pocit, když konečně rozšířím stodolu a vím, že aspoň jeden den nebudu zápasit s místem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
18.7.13 11:01

To ja s nim zapasim porad.. Strasne vam zavidim ty velky stodoly:)) ja mam jen 400:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
18.7.13 15:31

Čau lidi. Poptávám pouhopouhé 4 hřebíčky, abych opět rozšířil silo. Za ně nabízím cokoliv ze své zahrádečky, klidně i v poměru 1 : 2 ve váš prospěch kromě boltů, které nemám. Kdo má a je ochoten se podělit, nechť mi je prosím schová, vyzvednu si je večer, až přijedu domů z tréninku na naší opravdové zahradě. :D
Jinak nabízím asi tak po 30 kusech prken a pásek, zbytečně mi ve stodole zabírají místo pro užitečnější věci.
Mozná i po 20 deskách a vrutech. Nic za to nechci, jenom vaše penízky!!! Kdo hezky poprosí a je ve finanční krizi, tomu to nechám i za korunu, mě na penězích až tak už nezáleží. :pankac:
Ikdyž doma by se hodily… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
18.7.13 15:52

Dobrý den všem, přišel jsem se rozloučit. Moc se omlouvám všem že jsem vá nerozdal své zásoby, ale musel jsem udělat rázný krok a začat okamžitě léčit svou závislost :-D Mluvím pouze o sobě, protože včera… včera to bylo 16 hodin v kuse s přestávkama na záchod… To nejde, to už je na lékaře… Zkoušel jsem přestat, ale nešlo to a tak ve slabé chvilce jsem Hay day vymazal… Už se cítím líp a jdu něco dělat. Přesto sem se ještě na chviličku zastavil rozloučit, protože ste fajn lidičky… Dokonce i Kies, kterou tímto zdravím a přeji hodně štěstí vám všem.
Kája :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
18.7.13 16:40

Je tě škoda chlape. Ale abych pravdu řekl o podobném kroku už jsem taky přemýšlel. Tablet beru sebou i na záchod. Mám tam klid a relativně i dost času, na některé věci nespěchám. :mrgreen:
Jsem rád, že jsem tě aspoň takhle poznal, akorát nevím, kde teď budu shánět mraky pšenice a kukuřice za korunu… :cert:
Ať se daří v životě a když trochu vystřízlivíš a rozmyslíš se, hra je někde na serveru uložená a pokud ji nainstaluješ zpět, můžeš pokračovat tam kde jsi skončil. Nevím jak komu, ale jako chlap mi tady v té ženské přesile budeš chybět. Ve hře o to víc. :mavam:
Tvému rozhodnutí :potlesk:
 Radek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
18.7.13 17:01

Ach jo, Kájo, teda ale musím uznat, že 16 hodin je slušný výkon!!! Budeš nám tu chybět, hlavně Kies se nebude mít s kým špičkovat! :-)
No já farmu jedu když je volná chvilka, nesedím u toho pořád. Zrovnateď jsem se vrátila z naší farmy před barákem. Dvě mísy borůvek a malin, zasazené sazenice jahod a zaštípaná rajčata a tak se nějak musím nutit k tomu, abych sklidila a zasela virtuálně…
Ale je fakt, že člověk se na tom stane asi lehce závislý, pamatuju si tak 4 roky zpátky mě prosilo dítě ve škole, jestli si nemůže v kabinetu na počítači sklidit špenát!!! Já jen zírala!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
18.7.13 17:03

Jo a Radku, mám 12 hřebíků, to asi všechno chtít nebudeš, co? Potřebovala bych bolty a dlouhá prkna na stodolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
18.7.13 17:49

Stačí mi 4 na rozšíření, ale beru jakékoliv množství!!!
Teď jedu na zahradu tak až večer jo??? Schovej mi je prosim!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
18.7.13 19:53
@Mysak5703 píše: Čau lidi. Poptávám pouhopouhé 4 hřebíčky, abych opět rozšířil silo. Za ně nabízím cokoliv ze své zahrádečky, klidně i v poměru 1 : 2 ve váš prospěch kromě boltů, které nemám. Kdo má a je ochoten se podělit, nechť mi je prosím schová, vyzvednu si je večer, až přijedu domů z tréninku na naší opravdové zahradě. :D
Jinak nabízím asi tak po 30 kusech prken a pásek, zbytečně mi ve stodole zabírají místo pro užitečnější věci.
Mozná i po 20 deskách a vrutech. Nic za to nechci, jenom vaše penízky!!! Kdo hezky poprosí a je ve finanční krizi, tomu to nechám i za korunu, mě na penězích až tak už nezáleží. :pankac:
Ikdyž doma by se hodily… :mavam:

Hrebicky za prkna na sklad?:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
18.7.13 20:15

@charlie-76 Tak jsem závislák, protože první, co mě napadlo, bylo: „Sklad! Jeho sklad! Má tam plno věcí!“
Takže až na podruhé: Ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
18.7.13 20:22
@charlie-76 píše:
Dobrý den všem, přišel jsem se rozloučit. Moc se omlouvám všem že jsem vá nerozdal své zásoby, ale musel jsem udělat rázný krok a začat okamžitě léčit svou závislost :-D Mluvím pouze o sobě, protože včera… včera to bylo 16 hodin v kuse s přestávkama na záchod… To nejde, to už je na lékaře… Zkoušel jsem přestat, ale nešlo to a tak ve slabé chvilce jsem Hay day vymazal… Už se cítím líp a jdu něco dělat. Přesto sem se ještě na chviličku zastavil rozloučit, protože ste fajn lidičky… Dokonce i Kies, kterou tímto zdravím a přeji hodně štěstí vám všem.
Kája :mavam:

No Kájo to nemyslíš vážně :-O takhle to vzdát… je pravda že to hrozně žere čas, ale takhle rázně to ukončit. Založ si honem novou :D. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
18.7.13 20:41

Už jsem doma, takže kdo mi obětuje nějaký hřebíčky??? Nespíte už???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
18.7.13 20:50
@kkvetinka píše:
@charlie-76 Tak jsem závislák, protože první, co mě napadlo, bylo: „Sklad! Jeho sklad! Má tam plno věcí!“
Takže až na podruhé: Ahoj :mavam:

Taky jsem myslel na těch jeho 40 prstenů… :lol:
Ne že bych je potřeboval, ale je jich škoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby